Mam chlopaka ponad 4 meisiace. Ma 19 lat, jest prawiczkiem, kompletnie niedoswiadczonym. Ja juz dziewica nie jestem.
Otoz kilka razy uprawialismy seks oralny. Kiedy robimy to jednoczesnie (69) lub tylko on zajmuje sie mna, stoi mu normalnie. W momencie keidy tylko ja zajmuje sie nim, jest troche miekki. Niby stoi, ale tak nie do konca. I tu zaczyna sie problem- najczesciej wyglada to tak, ze on dobiera sie do mnie praktycznei bez przerwy, ale nei chce, zebym ja jego rozbierala. Ostatnio spytalam czemu i dowiedzialam sie, ze jemu to nei jest potrzebne, cos tam jeszcze krecil, az w koncu sie dowiedzialam, dlaczego niby nie jest mu potrzebne- bo nie sprawia mu to jakiejs wielkiej przyjemnosci. Podobno prawie nic nie czuje

. Do tej proy myslalam, ze moze nie mial wytrysku ze wzgledu na to, ze wlasnie jest poczatkujacy czy cos w tym stylu. Ale jak widac nie. Po prostu nei jest to dla niego jakies super przyjemne. Dziwne jak dla mnie i odwartosciowujace

. Ponadto, kiedys jak probowalam reka, stwierdzil, ze go to boli, bo za mocno w dol szarpie napletek

. Jasne, kazdy ma swoje upodobania i w ogole, ale mojemu bylemu szarpalam dwa razy mocniej i wlasnei to mu sie podobalo. Wiec bylaby to druga dziwna rzecz, ten bol. Tymczasem wczoraj rozmawialismy sobie troche (bylam u niego na noc

) i stwierdzil cos, ze mu napletek nie schodzi do konca. Moja pierwsza mysl: ma stulejke. Ale w sumie to nie wiem, bo czytalam, ze podczas stulejki napletek nie odslania zoledzia. A jemu wlasnie odslania, tyle tylko, ze go boli, kiedy odsloni sie caly. Zaczelam sie nad tym zastanawiac...i stwierdzilam, ze widze tez zasadnicza rozncie w wygladzie jego penisa a penisa mojego bylego. Wedzidelko mojego obecnego faceta jest jakby takie grubsze i napiete (o ile to jest wedzidelko, to rownie dobrze moze byc fragment napletka, ktory nei zszedl...wlasnei w tmy rpoblem, ze nei wiem

). I ta stulejka to moglaby w zasadzie rozwiazac problem- zabieg jest w miary prosty i w ogole, a wyczytalam tez, ze mezczyzna ze stulejka moze meic ograniczone doznania podczas seksu czy pieszczot, bo zasloniete jest wedzidelko, najbardziej unerwiona czesc czlonka. Z drugiej strony, moj chlopak nei da sie wyciagnac do lekarza, jzu mi to zapoweidzial...Bede go meczyc, ale chcialabym miec wczensiej solidne podstawy, zeby podejrzewac, ze to stulejka lub jakies inne shcorzenie. Co o tym myslicie?
Wiara jest wtedy, gdy nie wierzysz, że to, co przeszłe było kłamstwem, a to, co teraźniejsze, jest złym snem...