Na Jakiej Glebokosci jest blona dziewicza...??

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Czarny
Początkujący
Początkujący
Na Jakiej Glebokosci jest blona dziewicza...??

Postautor: Czarny » 15 maja 2004, 17:28

Siemka.
mam takie pytanie.. (jak w temacie)
Na jakiej glebokosci znajduje sie Blona dziewicza...??
gry wsadzilem dziewczynie palec do pochwy do wszedl caly..(kolo 8 cm) i niepoczulem zadnej przeszkody.. czy ona niejest dziewica?? czy moze blona jest glebiej.. albo przebilem blone..(nieczulem oporu .. palec wszedl gladko...)... wiec jak to jest..??
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 15 maja 2004, 17:59

to jest chyba indywidualna sprawa kazdej kobiety nie ma ustalonych reguł!
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 15 maja 2004, 20:16

blona nie jest gleboko. Znajduje sie b. blisko wejscia do pochwy. To ze wlozyles bez oporow jeden palec wcale nie znaczy ze Twoja dziewczyna nie jest juz dziewica. Proponuje poczytac forum bo troche takich rozmow juz jest. najczestszy ksztalt blony jest polksiazycowy wiec otwor w niej (przez ktory wychodzi krew podczas miesiaczki) jest spory. Tak samo dzieki temu dziewice moga korzystac z tamponow.
A wiec odpowiedz brzmi nie wiadomo czy Twoja dziewczyna jest dziewica czy nie. Jezeli nie napotkales opou to rowniez malo pradopodobne zebys blone przebil.
Jedyne co mozna stwierdzic to ze na pewno jezeli Twoja dziewczyna jest dziewica to jej blona dziewicza nie jest "sitkowata" czyli z duza iloscia malych otworkow, bo wtedy opor bys napotkał.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 18 maja 2004, 14:42

Nie wiem jak Wy, ale wg mnie taka sitkowata... to musi strasznie obrzydliwie wygladac :563: :563: :563:
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 18 maja 2004, 14:58

wg mnie taka sitkowata... to musi strasznie obrzydliwie wygladac

...przeciez tego nie nosi się na wierzchu, jak cię brzydzi, nie musisz zaglądać do środka.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 18 maja 2004, 15:10

..przeciez tego nie nosi się na wierzchu, jak cię brzydzi, nie musisz zaglądać do środka.
Ja to wiem, ale nie zmienia to faktu ze... no i wtedy tez 1 raz musi bardziej bolec...
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 18 maja 2004, 15:15

no i wtedy tez 1 raz musi bardziej bolec...

wg. mnie to raczej bardziej nie boli ale z pewnością potrzeba wiecej zachodu, żeby ją przebić, a poza tym dziewczyna nie może używac tamponów podczas okresu.
Awatar użytkownika
Madzia
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Madzia » 18 maja 2004, 20:45

Nie wiem jak Wy, ale wg mnie taka sitkowata... to musi strasznie obrzydliwie wygladac

oj Maverick... błona jest błoną a to i tak jest malutkie wiec nie zobaczysz tego tak dokładnie, możliwe ze to tylko troszke różowiutkiego "mieska" wiecej. poza tym gdyby sie okzało ze Twoja ukochana ma taką to co brzydziłbyś sie jej??? przecież nie brzydzi sie tego co sie kocha....
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 19 maja 2004, 23:03

możliwe ze to tylko troszke różowiutkiego "mieska" wiecej.

Niektórzy myślą, że błona, to jak sama nazwa mówi jest z błony, a to nic innego jak dodatkowy fałd skóry (ciała) zamykający wejście do pochwy i tak jak wszystko w środku, jak to powiedziała Madzia, ma różowiutki kolor.
I co tu może być obrzydliwe, tym bardziej u swego Kochania?
I pewnie nawet nie każda dziewczyna ją widziała u siebie.
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 21 maja 2004, 20:38

I pewnie nawet nie każda dziewczyna ją widziała u siebie.

Przyznaje sie nie widzialam. Zorientowalam sie dopiero gdzie ona sie znajdowala, jaki miala ksztalt itd dopiero jak jej nie bylo i zauwazylam roznice ;)
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 22 maja 2004, 10:50

sarah pisze:Przyznaje sie nie widzialam. Zorientowalam sie dopiero gdzie ona sie znajdowala, jaki miala ksztalt itd dopiero jak jej nie bylo i zauwazylam roznice ;)

Ja także nie widziałam swojej. Ale po jej straceniu rzeczywiście widać różnice.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 31 maja 2004, 10:59

Wiecie. Gdyby moja ukochana taka miala to wolalbym jej nie ogladac i tyle =]
Nie chodzi o kolor, o wyglad. Gdybym byl dziewczyna z taka blona to bym sobie ja tamponem przebil. Nie lubie jej i tyle ;)

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”