Krótki Sex
Moderator: modTeam
- Christoferus
- Początkujący
Siemka...słuchajcie mam drobny problem...lubie kochać sie ze swoją dziewczyną i jak już idziemy do łóżka to chciał bym zrobić to więcej niż raz ....ale jest taki problem ze czasami po jednym razie czasami po 2 ona mówi, że ją cała muszelka szczypie do tego stopnia, że nawet jej dotknąć nie można....z czym jest to związane dodam jeszcze, że ja mam 177 cm wzrostu a ona 150
"...you cannot kill what you have not create..."
- _normalna_
- Uzależniony
brak lubrykacji lub uczulenie np. na lateks, albo właśnie na płyn plemnikobójczy...lub puder
Ja nie mogę się kochać z prezerwatywą bo takowe uczulenie właśnie mam
nie napisałeś czy to występuje od początku, czy od niedawna, a to jest dość istotne...
Podczas infekcji też występuje pieczenie po stosunku lub w trakcie...
Ja nie mogę się kochać z prezerwatywą bo takowe uczulenie właśnie mam
nie napisałeś czy to występuje od początku, czy od niedawna, a to jest dość istotne...
Podczas infekcji też występuje pieczenie po stosunku lub w trakcie...
- Christoferus
- Początkujący
Właśnie to jest to że od 2-3 miesięcy nie korzystamy z gumek bo ona używa plastrów Evra. Poza tym z gumek ze środkiem plemnikobujczym korzystaliśmy rzadko właśnie w obawie przed uczuleniem. Co do stanu jej zdrowia to jest idealny byliśmy u gina i babka mówiła że okaz zdrowia (ufam pani doktor bo raz że moja matka tam chodzi dwa że ma bardzo dobrą opinię w środowisku lekarskim.....a trzy przyjmuje prywatnie). Mówicie że to może być problem z lubrykacją...może i ...w zasadzie ja niechce żeby ją coś tam bolało, ale w tym momencie powiedzeni że facet raz na bok i zapada w sen wydaje mi sie mocno bardzo mocno przesadzone...pozatym nie robimy tak że przez 3h raz za razem bo krótkich odstępach żeby dać chociażby interesowi odpocząć
"...you cannot kill what you have not create..."
nata pisze:to się nazywają otarcia
ja czasami miewam podobnie, ale to zazwyczaj przy dłuższym stosunku
Dlatego lepiej jest mieć kilka krótszych niż jeden dłuuugi. Też jesteśmy zwolennikami maratonów w łóżku. Wackowi i muszelce należy dać chwilkę odpoczynku i nie będzie otarć, a przyjemność ta sama (jak nie większa).
Kochać i być kochanym
Jarek pisze:Wackowi i muszelce należy dać chwilkę odpoczynku
niech się "wyśpią" razem z wami...a rano znowu do "roboty" i po obiedzie też...przed i po kolacji znowu...
lepsze 2 krótkie niż 1 długaśny...
proste równanie
2x gra wstępna + 2x stosunek > 1x gra wstępna + 1x stosunek
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Fuck everything that you stand for!...
Mati_00 pisze:2x gra wstępna + 2x stosunek > 1x gra wstępna + 1x stosunek
maturę z matematyki masz jak w banku...
nata pisze:Christoferus napisał/a:
czasami po jednym razie czasami po 2 ona mówi, że ją cała muszelka szczypie
to się nazywają otarcia
ja czasami miewam podobnie, ale to zazwyczaj przy dłuższym stosunku
również miewam. Wiesz, może ona ogólnie ma problemy z suchą skórką. Serio, bez żartów. Są kremy nawilżające do miejsc intymnych oraz płyny. Od kiedy używam, nie miewam już otarć. (nadmienię, że nalezy używać codziennie)
-
- Weteran
Gosia... pisze:Są kremy nawilżające do miejsc intymnych oraz płyny. Od kiedy używam, nie miewam już otarć. (nadmienię, że nalezy używać codziennie)
Mozesz napisac jakiego uzywasz? Bo szukam jakiegos sprawdzonego.
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
Ja również stosuję lubrykanty i przez tebletki i przez to, że stosunkowo małe nawilżenie leży w mojej naturze. Mój ginekolog mnie ostrzegł, że częste i nadmierne otarcia mogą doprowadzić do nadżerki lub nawet nowotworu macicy...Więc po co samemu sobie szkodzić.
A rozprowadzanie lubrykantu może być bardzo przyjemne dla dziewczyny jak również dla jej partnera
A rozprowadzanie lubrykantu może być bardzo przyjemne dla dziewczyny jak również dla jej partnera
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”