The Points of Orgasm
Moderator: modTeam
The Points of Orgasm
Ile w sumie jest tych punktów na ciele kobiety... bo już sam nie wiem
i jak właściwie mozna je znaleść ? 
Ja wolałbym osobiscie moją przyszłą partnerkę bardziej doprowadzać do orgazmu
hmmm troche dziwnie to chyba napisałes. ze wolisz ja bardziej doprowadzic do orgazmu???bardziej tzn jak??
ja tez jestem za tym bys najpierw troche poczytał

Przestancie go ignorowac. Juz Ci spiesze z informacjami - kazda kobieta ma je gdzies indziej. Poza podstawowymi miejsami istnieje wiele innych punktow pobudzajacych lub stymulujacych organizm kobiety. Stad tez nie ma jednoznacznego dla mnie przepisu. Dla niektorych np. uszy sa punktem erogennym, dla innych moze to byc np. szyja.
broken pisze:Przestancie go ignorowac. Juz Ci spiesze z informacjami - kazda kobieta ma je gdzies indziej. Poza podstawowymi miejsami istnieje wiele innych punktow pobudzajacych lub stymulujacych organizm kobiety. Stad tez nie ma jednoznacznego dla mnie przepisu. Dla niektorych np. uszy sa punktem erogennym, dla innych moze to byc np. szyja.
Ale mu pomogles! Tylko pochwal sie jak na to wpadles??
przecież wiele osób w moim wieku już to robiła ...
no racja i pewnie coraz wiecej osób w ty wieku bedzie miało juz za soba pierwsze doswiadczenia....takie następstwo rozwoju cywilizacyjnego

głównie to twój wiek mnie zdziwił w połaczeniu z Twoją wypowiedzią...
myslałam ze właśnie jak spojrzysz na moja wypowiedz a potem sprawdzisz mój wiek to wpadniesz na to ze zartuje

nie mam prawa cie krytykowac chocby dlatego ze sama świeta nie jestem
a ten tekst mozna czasem usłyszec od dorosłych "jestes za młody jeszcze przjdzie czas na takie rzeczy"
pozdrawiam!!
racja .... święta racja .... pewnie każdy się z takimi tekściorami od starych spotyka w naszym wieku.... A co do tego żartu to nie wiedziałem ze tutaj to jest tak lajtowo .... myślałem że zadaje się konkretne pytania i otrzymuje konkretne odpowiedzi .... ale widocznie tak nie jest .........I BARDZO DOBRZE

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”