Ciagly bol
Moderator: modTeam
Ciagly bol
Witam ponad miesiac temu 1 raz kochalem sie z moja dziewczyna. Bolalo ja bardzo ale mielismy nadzieje ze potem bedzie juz lepiej. Wszystko poszlo dobrze (po paru dniach poszlismy do ginekologa) ale teraz za kazdym razem kiedy probujemy sie kochac wciaz ja boli
Nawet kiedy sie rozluzni narzeka na bol. Bardzo nas to meczy bo chcielibysmy juz normalnie uprawiac sex a nie mozemy. Probujemy co pare dni jak tylko mamy okazje ale nie widze za bardzo postepow... Prosze o pomoc bo w tym tempie zaczniemy sie kochac chyba za rok... Z gory dziekuje za odpowiedzi.

Jeżeli ginekolog nie stwierdził żadnych problemów, Twoja partnerka jest nawilżona, rozluźniona, to pewną ewentualnością może być podejście psychiczne Twojej dziewczyny. Porozmawiaj z nią na spokojnie, nawet jak rozmawiałeś już setki razy, jakie ma podejście do waszego sexu i czego oczekuje. Tym bardziej jak stwierdzasz, że jeszcze nie zdążysz za wiele zrobić, a ona już mówi, że boli. Może psychicznie ma jakieś opory. Powodzenia 

- madzialenka
- Bywalec
- Entuzjasta