Problem z penisem
Moderator: modTeam
Problem z penisem
Witam Wszystkich!! Mój problem polega na tym ze mój żoładź podczas stosunku się obtarł tak że zaczęła z niego lecieć krew. nie byl to jakis krwotok ale jednak krew była. teraz strasznie szczypie przy wieczornym myciu. nie wiem co mam robic. Iść do lekarza?? czy może się samo zagoi?? Czy mozna to pozmarowac jakąś maścią?? prosze o odp.
Myślę, że powinieneś sam stwierdzić czy te 'obrażenia' wymagają wizyty u lekarza. Trudno tak coś doradzić na forum, nikt tu wróżką nie jest. Z tego co piszesz to jest to tylko niewielkie obtarcie, więc powinno samo sie zagoić. Tymczasem polecam przez pewien czas dbać o higienę jakimś łagodniejszym środkiem. Będzie dobrze.
Marcel18 pisze:może podczas gry wstępnej ona Ci to zrobiła...
Być może. porostu nie wiem kiedy sie to stalo. czy podczas gry wstepnej czy moze czyms zachaczyla jak to sugerowal kolega ze paznokciem. ja to zauwazylem dopiero przy wieszornym prysznicu. a papieru sciernego to grarantuje nie bylo tam ;d
żołądź czy pod żołędźiem?
może tylo naderwałes napletek/ wedzidelko (powód mały poślizg - zazwyczaj, no ewentualnie moze sobie przydepnales) pojawia sie wtedy krew no i szczypie/piecze jak kazda rana w wrazliwym miejscu
lekarstwo - myj delikatnie, spauzuj ze współżyciem (do wygojenia, a jak jest sucha to nie "wal" na hama - wiem podniecenie, ale choc poslin), no i oczywiscie obchodz sie z nim delikatnie i bez wlasnych robotek recznych
proponuje ten temacik: http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewtopic.php?t=10271
może tylo naderwałes napletek/ wedzidelko (powód mały poślizg - zazwyczaj, no ewentualnie moze sobie przydepnales) pojawia sie wtedy krew no i szczypie/piecze jak kazda rana w wrazliwym miejscu
lekarstwo - myj delikatnie, spauzuj ze współżyciem (do wygojenia, a jak jest sucha to nie "wal" na hama - wiem podniecenie, ale choc poslin), no i oczywiscie obchodz sie z nim delikatnie i bez wlasnych robotek recznych
proponuje ten temacik: http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewtopic.php?t=10271
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”