Kamien w nerce a orgazm

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

thomas826
Początkujący
Początkujący
Kamien w nerce a orgazm

Postautor: thomas826 » 25 sty 2007, 11:25

Witam wszystkich, moja dziewczyna ma problem z kamieniem nerkowym, z poczatku bolalo ja w dolnej czesci plecow, pozniej było tylko gorzej. Wyniki badan wskazywaly na to ze jest to kamien, teraz czekamy na kolejna wizyte ze zdjęciem RTG u urologa. Teraz to tylko boli pęcherz, ale od czasu do czasu jest to bol nie do zniesienia i trzeba używać bardzo mocnych lekow przeciwbolowych… moje pytanie czy ktos z Was z kamieniem w nerkach, miał pozniej problem z osiągnięciem orgazmu, bo u nas tak jest… Z początku wszystko było w jak najlepszym pozadku teraz jednak już od miesiąca jest co raz gorzej, w sumie teraz ona już nie dochodzi do orgazmu, przez co się strasznie martwimy

Proszę o pomoc każdego kto się styknal z podobnym problemem,
Z gory dziekuje za kazda wypowiedz
Awatar użytkownika
Miltonia
Weteran
Weteran
Postautor: Miltonia » 25 sty 2007, 11:30

Przeciez skoro boli, to jak moze miec orgazm? No chyba ze o sklonnosciach maso mowimy...
Bardzo sie martwicie brakim orgazmow, a kamieniem w nerce nie???
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 25 sty 2007, 12:53

Może nie potrafi się skoncentrować tak jak wczesniej przez problemy zdrowotne.
"Można być w kropli wody światów odkrywcą. Mozna wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko."
Awatar użytkownika
Soul
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Soul » 25 sty 2007, 19:19

Sam mam (tzn mialem kamien na nerce) i wiem jaki to straszny bol. Silnego ataku nie da sie nawet opisac. Czlowiek moze lezec sparalizowany z bolu nawet kilka godzin. Pytanie domyslnie dotyczy kobiet, ale nie bylo jednoznacznie zadane wiec odpowiadam: problemow z osiagnieciem orgazmu nie mam zadnych. Co prawda kobieta "dziala" inaczej i z cala pewnoscia powinna sie udac do ginekologa jesli problem az tak was gnebi.

Z kamicą nerkową jest tak ze przez jakis czas mozesz nawet nie wiedziec ze cos Ci tam siedzi, ale jak zaczynaja sie ataki bólu to rozne rzeczy sie z czlowiekiem dzieja. Jest tez mozliwosc ze to zakazenie drog moczowych (przy kamicy jest to prawdopodobne).

P.S. Polecam preparat zwany "Ginjal". O ile kojarze jest bez recepty i mozna go bez problemu dostac w kazdej aptece. Nie wiem czy pomoze w osiagnieciu orgazmu, ale z pewnoscia Twoja kobieta szybciej dojdzie do zdrowia.
Sztuką jest nie szukając nigdy siebie,
wciąż na nowo się odnajdywać.
Awatar użytkownika
vivian
Początkujący
Początkujący
Postautor: vivian » 26 sty 2007, 10:39

Tak się składa, że to ja jestem tą dziewczyną :) I NIE MAM ŻADNYCH SKŁONNOŚCI MASOCHISTYCZNYCH!! Tak się składa, że przejmuje się moim kamykiem, ale to i tak nic nie zmienia, bo czekanie na wizytę u lekarza trwa kilka miesięcy... Nerki bolą mnie dość rzadko, dużo częściej pęcherz... Wcześniej nie miałam żadnych problemów z orgazmem, a teraz... podejrzewam, że moze kamień po prostu na coś uciska i dlatego to tak wychodzi...
madzix:)
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: madzix:) » 26 sty 2007, 15:58

ja mam przewlekłą kamice nerkową (miałam napady kolki nerkowej) to okropny ból nie do opisania tak jak pisze Soul,
Soul pisze:Silnego ataku nie da sie nawet opisac. Czlowiek moze lezec sparalizowany z bolu nawet kilka godzin

i teraz nie mam problemów z osiagnięciem orgazmu
Na każdy dzień gotowy plan,by zapomnieć i nie myśleć o tym czego brak..
Awatar użytkownika
vivian
Początkujący
Początkujący
Postautor: vivian » 26 sty 2007, 17:08

a wcześniej miałaś jakiekolwiek problemy z tą kwestią związana??
Awatar użytkownika
Soul
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Soul » 26 sty 2007, 21:21

vivian pisze:podejrzewam, że moze kamień po prostu na coś uciska i dlatego to tak wychodzi...

Prawdopodobnie po prostu kamien Ci sie wykrusza i "piasek" ktory wydalasz z siebie podraznia Cie. Mozliwe ze masz zapalenie drog moczowych, ktore w jakis sposob wplywa na osiagniecie orgazmu. To tylko takie domysly, lekarz i tak musi Cie zbadac. Tak czy inaczej polecam Ginjal.
Sztuką jest nie szukając nigdy siebie,

wciąż na nowo się odnajdywać.
Awatar użytkownika
vivian
Początkujący
Początkujący
Postautor: vivian » 26 sty 2007, 21:46

Dzięki:) Wiem, że lekarz musi mnie zbadać i z tym problemem chodzę już od sierpnia, ale na pierwszą wizytę u urologa czekałam 4 miesiące, po czym ta wizyta trwała 30sekund czyli tyle ile wypisanie skierowania na rtg (dlaczego nie mógł tego zrobić internista, by zaoszczędzić mi czasu i bólu?? - nie wiem) i niby następna wizyta w styczniu, a tutaj pani doktor rzuciła pracę i muszę czekać do drugiego lekarza na wizytę do 8 marca - łudzę się, że z okazji dnia kobiet uda mi sie cokolwiek dowiedzieć :) Oto Polska właśnie.... Jak to mówią - co cię nie zabije, to cię wzmocni...
Awatar użytkownika
good_baby
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: good_baby » 26 sty 2007, 22:55

Miltonia pisze:Przeciez skoro boli, to jak moze miec orgazm? No chyba ze o sklonnosciach maso mowimy...
Bardzo sie martwicie brakim orgazmow, a kamieniem w nerce nie???

no dokladnie! o tym samym pomyslalam...
eat me
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 26 sty 2007, 23:04

Miltonia pisze:Bardzo sie martwicie brakim orgazmow, a kamieniem w nerce nie???
Przecież na kamieniu w nerce świat się nie kończy, a i nie zawsze daje o sobie znać. Gdybym ja o swoich w woreczku żółciowym myślała non-stop, zanim mi laparoskopię zrobili, to chyba bym zwariowała. Życie toczy się normalnie, łóżko też. A kamienie nie są zagrożeniem dla życia, więc i na usunięcie się czeka. Niektórzy wcale nie mają usuwanych, a żyją, rodzą dzieci i świat się nie wali.

Szkoda wielka, żeby kamień w nerce miał komuś świat do góry nogami przewracać. Z kamieniem wiadomo, co się robi, za to dlaczego nie ma orgazmu - oto jest pytanie. I o to pytają. Nie widzę w tym niczego dziwnego.
Awatar użytkownika
vivian
Początkujący
Początkujący
Postautor: vivian » 27 sty 2007, 00:10

Nie chce być niemiła czy coś, ale gdyby niektórzy umieli uważnie czytać to wiedzieli by, że to nie boli 24 godziny na dobę!! I że na wizytę u lekarza w moim mieście czeka się bardzo długo... Spokojnie sobie żyję z tym kamieniem, choć czasem daje mi się ostro we znaki, ale mniej więcej w tym samym czasie zaczęły sie problemy z orgazmem, więc je połączyłam... Jest w tym jakis problem ??

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”