Rapsodia pisze:On przeprosił mnie,jednak powiedział,że zachowałam się jak małolatka.
Ten tekst jeszcze bardziej utwierdził mnie w moim przekonaniu
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Moderator: modTeam
Rapsodia pisze:On przeprosił mnie,jednak powiedział,że zachowałam się jak małolatka.
Rapsodia pisze:Hyhy pisze:
Myslisz ze on Cie kocha?
Wszystko wskazywało na to ,że tak...
Po tym wydarzeniu spotkaliśmy się już kilka razy,nie rozstałam się ,ale też nie miałam ochoty się z nim kochać i na razie nie chce...
On przeprosił mnie,jednak powiedział,że zachowałam się jak małolatka.
Rapsodia pisze:..myślałam,że o preferencjach seksualnych rozmawia się nieco pozniej,nie zaś przed pierwszym razem
bzdura, "czlowiek dorosly" tez odpieprza takie akcje.mrt pisze:No bo niech mi ktoś powie, ze nie zachowała się jak małolata. Najpierw słowem się nie odezwała, a na końcu się obruszyła. Człowiek dorosły od razu mówi, co mu nie gra.
Faktycznie facet ma rację, jak pisze Andrew.
No bo niech mi ktoś powie, ze nie zachowała się jak małolata. Najpierw słowem się nie odezwała, a na końcu się obruszyła. Człowiek dorosły od razu mówi, co mu nie gra.
Andrew pisze:. nie dziwota ze powiedzial , ze sie zachowala jak małolata , bo tu ma racje.Trzeba było w trakcie stosunku sie odezwać , oboje zachowali sie zle , ale nie wieszajcie psów na facecie , co oczywiscie nie zmienia faktu , ze postapił zle
Czyli nikt do nikogo nie powinien mieć pretensji. On do niej nie ma, a ona do niego ma, więc z kim tu coś jest nie tak? Z niąCzyli tzw. wina jest po obu stronach. Bo i ona powinna sie odezwac i on powinien nie odzywac sie do niej jak jakis gowniarz.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 171 gości