sex a wiek ?

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 08 maja 2006, 22:06

Arkady pisze:Faktycznie ona mogła poczuć się osaczona.

Albo faktycznie tak się czuła, albo dostała doskonały pretekst.
Jeśli 1, to dupa przesłoniła Ci życie. Ot, taka prawda. A ona też ciekawa... bujać się tak długo... po prostu nie byłeś w jej typie.
To już przeszłość. Wrzuć na luz. :)
Sylwunia24 pisze:Ja jednak twierdzę ze lepiej poczekac na tego odpowiedniego.

Po jakim czasie będziesz wiedzieć?

[ Dodano: 2006-05-08, 22:10 ]
Fenix_ pisze:nie wiem jakims sposobem moge z nia normalnie porozmawiac

Już nie możesz.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
R1
Maniak
Maniak
Postautor: R1 » 08 maja 2006, 22:15

Fenix_ pisze:witam ponownie ! rozmawialem dzisiaj z dziewczyna na ten temat tak jak mowiliscie ale chyba zakonczylo sie fiaskiem wszystko bo gdy zapytalem czy chce byc ze mna nadal odpowiedziala mi ze na razie oczywiscie ale nie moze przewidziec tego co moze sie wydarzyc nawet w najblizszej przyszlosci, ze np moge odejsc do innej i takie tam... ja ja uswiadczylem ze oczywiscie tak nie bedzie bo skoro jestesmy juz ze soba tyle to nie zrobie glupiego bledu z reszta nie mam takich mysli cvhce byc z nia zawsze... tak jej powiedzialem ... az nagle zapytala czemu pytam o to ... bo moze dlatego ze ma to zwiazek z tym o czym wczesniej rozmawialismy (o wspolzyciu) ... i powiedziala to takim tonem ze wolalem nie mowic tego ze po czesci o to chodzi... i odpowiedzial po prostu ze nie i tylko tak pytam
Co o tym myslicie ? jestem juz w kropce .... nie wiem jakims sposobem moge z nia normalnie porozmawiac zeby nie bylo ze znowu mi chodzi o wspolzycie bo mi zapewne powie ze znowu o tym samym ... ehhh :/

Po co pytałeś czy chce być z Tobą? Jeśli z Tobą jest to chyba chce być, tyle tylko że na jej zasadach. W ogóle nie rozumiem. Ty z nią rozmawiałeś, czy to była taka krótka wymiana zdań?
Awatar użytkownika
Fenix_
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Fenix_ » 08 maja 2006, 22:18

w zasadzie ktotka wymiana zdan bo nie chcialem tego kontunuowac jak powiedziala czemu pytam i ze moge to ma zwiazek...
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 08 maja 2006, 22:24

Arkady pisze:Jeśli z Tobą jest to chyba chce być

HEhehe... nie byłbym taki tego pewien :D
Znasz pojęcie plastra?
"Nie wszystko złoto co się świeci." <diabel>
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Sepik
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Sepik » 08 maja 2006, 23:03

Fenix_ pisze:Co o tym myslicie ? jestem juz w kropce .... nie wiem jakims sposobem moge z nia normalnie porozmawiac zeby nie bylo ze znowu mi chodzi o wspolzycie bo mi zapewne powie ze znowu o tym samym ... ehhh :/

no wiesz jak od samego poczatku nie odejmowaliscie takich rozmow to tearz moze byc pewnien problem przelamac ta bariere.
Fenix_ pisze:zeby nie bylo ze znowu mi chodzi o wspolzycie

no ale o to ci przeciez chyba chodzi ?? Wiesz nie mow jej ze chce ci sie fakac i tyle tak ma byc bo dostaiesz patelnia przez leb (przejaskrawiam oczywiscie) ale coraz czesciej podejmuj z nia takie tematy nie wiem czytajac jakis artykul o seksie spytaj jej co o tym sadzi alebo luzna rozmowa na temat wspolzycia wymiina pogladow, duzo piesczot caluskow w karczek itd powinna sie w koncu przekonac kobieta takze ma potrzeby <diabel>
"Nie ma spać,
Nie ma oddychać
Żyć nie ma"
Awatar użytkownika
Sasetka
Maniak
Maniak
Postautor: Sasetka » 08 maja 2006, 23:07

tu nie chodzi o wiek tylko o odpowiednia osobe ;P
Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle :*
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 08 maja 2006, 23:07

Sepik pisze:kobieta takze ma potrzeby
to jak widac jest już nieco dyskusyjne w niektórych przypadkach
Awatar użytkownika
Sepik
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Sepik » 08 maja 2006, 23:17

tanebo pisze:to jak widac jest już nieco dyskusyjne w niektórych przypadkach

aaa "dziwny jest ten swiat" ;p moze tu chodzi o problem na tle emocjonalnym. moze ona nie czuje tak na prawde tego co mowi i zwodzi chlopa, Fenix_ ciezko ci bedzie ja przekonac musisz z nia bardzo szczerze porozmawiac czego twoja kobieta tak na prawde chce od zycia. a moze chce byc czysta do slubu?? <zalamka> <pijak> nie to zebym byl jakim tam demoralizatorem ale seks jest wazny w zwiazkach i wspolzycie zbliza ludzi i zobowiazuje do czegos moze tego sie boji ??
"Nie ma spać,

Nie ma oddychać

Żyć nie ma"
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 08 maja 2006, 23:25

Sepik pisze:ona nie czuje tak na prawde tego co mowi i zwodzi chlopa

Najbardziej prawdopodobne. Dalbym nawet 99% szans! Nie wie co czuje i nie chce tego pierwszego razu miec z kims, kogo nie uwaza za tego jedynego.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 09 maja 2006, 00:26

Fenix_ pisze:Co o tym myslicie ? jestem juz w kropce .... nie wiem jakims sposobem moge z nia normalnie porozmawiac zeby nie bylo ze znowu mi chodzi o wspolzycie bo mi zapewne powie ze znowu o tym samym ... ehhh
Że źle to rozegrałes i se jeszcze sporo poczekasz, co moze i dobrze bo nawet ze swoja kobieta nie potrafisz rozmawiac.
Awatar użytkownika
Sylwunia24
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Sylwunia24 » 09 maja 2006, 08:47

Fenix_ pisze:... i powiedziala to takim tonem ze wolalem nie mowic tego ze po czesci o to chodzi... i odpowiedzial po prostu ze nie i tylko tak pytam

I dlatego cały czas masz problem bo nie mówisz szczerze.Podejrzewam ze z twoim podejsciem do sprawy jeszcze długo będziesz czekał!
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 09 maja 2006, 09:00

tanebo czy ty masz cos wiećej do powiedzenia poza tym, że kobiety to kłody, że mama iles tam razy mniejszy poped, ze od zimnych to wiac.
Jestes nudny i irytujacy, do tego załosny i pusty.
Sylwunia24 pisze:I dlatego cały czas masz problem bo nie mówisz szczerze.Podejrzewam ze z twoim podejsciem do sprawy jeszcze długo będziesz czekał!

bo tak bedzie. Czasami rozmowy bywaja trudne. Czasami rozmowami, gestamy całym soba trzeba pokonac czyjes blokady psychiczne, być ponad lękami skumulowanymi w kims od baaardzo wielu lat.
Te rozmowe przerabałes. Babki nie sa takie durne, jesli zweszyła, ze pytałe.s s kontekscie współzycia i zaprzeczyłes, to masz problem, duzy problem. Ona widzi, że nie umiesz rozmawiac, że krecisz, ze chcesz ja podejśc. Ja nie chciała bym zwiazku z nieudolnym manipulantem który nie wie jak nalezy rozmawiac.
didi_16
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: didi_16 » 09 maja 2006, 23:32

Według mnie lepiej poczekać i nie żałować;) Dlatego ja i mój chłopak nie spieszymy się z tym. A uważam, że uprawianie sexu w wieku 14 czy 15 lat to oznaka głupoty, bo dojrzała deyzja to to raczej nie jest....
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 09 maja 2006, 23:34

didi_16 pisze:uprawianie sexu w wieku 14 czy 15 lat to oznaka głupoty, bo dojrzała deyzja to to raczej nie jest....
Wszystko od ludzi zalezy, jednie wczesniej inni ozniej dojrzewaja do tego :]
didi_16
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: didi_16 » 09 maja 2006, 23:38

moon pisze:Wszystko od ludzi zalezy, jednie wczesniej inni ozniej dojrzewaja do tego

ale zawsze trzeba się liczyć z tym że coś może nie wyjść i co wtedy... 15 matka?? nie znam dziewczyny, która w tym wieku była na tyle odpowiedzialna by poradzić sobie z takim obowiązkiem...
Awatar użytkownika
Sepik
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Sepik » 09 maja 2006, 23:41

Według mnie lepiej poczekać i nie żałować;) Dlatego ja i mój chłopak nie spieszymy się z tym. A uważam, że uprawianie sexu w wieku 14 czy 15 lat to oznaka głupoty, bo dojrzała deyzja to to raczej nie jest....

o kurdee ja wiedzialem ze inteligentny to nie jestem ale zeby od razu glupi :P
to nie jest tak ze skonczysz 15 lat i chiach- mozna sie fakac, wiecej chyba zalezy jak ktos do tego podchodzi jakie ma stosunki z partnerem poza tym kazdy dojrzewa do tego w indywidualnym tempie niezaleznie czy to bedzie 15 , 16 czy 20 lat . ja mialem lat 16 i nie zaluje to byla przemyslana decyzja i do tej pory jestem z ya osoba i jest gitara :]
"Nie ma spać,

Nie ma oddychać

Żyć nie ma"
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 09 maja 2006, 23:41

didi_16 pisze:ale zawsze trzeba się liczyć z tym że coś może nie wyjść i co wtedy... 15 matka??
Jezeli dojrzalo sie do tej decyzji to umie sie czlek tez zabezpieczyc porzadnie. To bylo w zalozeniu.
Awatar użytkownika
Sepik
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Sepik » 09 maja 2006, 23:43

didi_16 pisze:ale zawsze trzeba się liczyć z tym że coś może nie wyjść i co wtedy... 15 matka?? nie znam dziewczyny, która w tym wieku była na tyle odpowiedzialna by poradzić sobie z takim obowiązkiem...

no i wlasnie dlatego trzeba sie liczyc z konsenkwencjami i trzeba wiedziec co sie robi, a od tego zeby nie byc 15 letnia matka sa srodki antykoncepcyjne wiec nie jest tak strasznie
"Nie ma spać,

Nie ma oddychać

Żyć nie ma"
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 09 maja 2006, 23:48

didi_16 pisze:ale zawsze trzeba się liczyć z tym że coś może nie wyjść i co wtedy... 15 matka?? nie znam dziewczyny, która w tym wieku była na tyle odpowiedzialna by poradzić sobie z takim obowiązkiem...

są za to dziewczyny, które w tym wieku są na tyle odpowiedzialne, żeby się odpowiednio zabezpieczyć.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 09 maja 2006, 23:54

lollirot pisze:są za to dziewczyny, które w tym wieku są na tyle odpowiedzialne, żeby się odpowiednio zabezpieczyć.
A sa takie co niby i starsze a nadal nie umieja... :/
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 10 maja 2006, 08:43

moon pisze:A sa takie co niby i starsze a nadal nie umieja...

to już patologia :D
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Sebastian86
Początkujący
Początkujący
Postautor: Sebastian86 » 16 maja 2006, 16:43

Fenix- psychika kobieca jest bardzo zlozona... zreszta one same to potwierdzaja.
rozmawiales moze ze swoja dziewczyna o tym tak na spokojnie?
moze ona sie porpstu obawia ze ci sie nie bedzie podobalo ...ze zrobi cos nie tak... albo ze nie bedzie Ci sie podobala tak bardzo jak do tej pory pozniej..jak juz bedziecie po Tym...
mozliwe, ze ktos jej powiedzial ze faceci to swinie i wykorzystuja dziewczyny tylko po to zeby sie znimi przespac ...pozniej je porzucaja i gadaja jakies swinstwa na ich temat..

poki co mam tylko jedna rade- pozwolisz ze sie wypowiem?

nie poganiaj jej..nie zmuszaj i nie naciskaj... porozmawiaj z nia o tym wszystkim... i nie przestawaj okazywac jej tego co do niej czujesz... troszcz sie o nia, z czasem jej obawy znikna.

pozwol jej zeby przezyla Te chwile obcowania z Toba jak najlepiej...pomoz Jej.. pozdrawiam serdecznie
Lady18
Początkujący
Początkujący
Postautor: Lady18 » 08 cze 2006, 19:42

Moim zdaniem to troche dziwne. Ja mam 18 lat, a cnotę straciłam około rok temu. Wcześniej jednak dużo o tym rozmawiałam z moim facetem i mogę stwierdzić, że to był bardzo udany pierwszy raz. Jesteśmy już ze sobą 3 lata, a odkąd zaczęliśmy uprawiać seks to o wiele lepiej nam się układa <przytul>
Żyję Tobą, Twoją miłością, dotykiem, słowem i spojrzeniem. Płaczę, bo mogę Cię stracić...
Awatar użytkownika
Fenix_
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Fenix_ » 13 cze 2006, 21:43

ooo nie wiedzialem ze ktos jesczze interesuje sie tym tematem ale skoro cos jesczze odpisujecie to i jak napisze :) otoz troche czasu minelo od tej calej sytuacji i tak sie ulozylo ze zdecydowalismy ze od wakacji zaczniemy sie "lepiej poznawac" tzn takie gry wstepne. I mowila to jakby naprawde na to czekala i tez tego chciala tak samo jak i ja tylko o sexie na razie kazala mi zapomniec :P ale ja sie ciesze posluchalem was nie naciskalem jej i w dalszym ciagu nie chce gdyz wszystko jest na dobrej drodze a poza tym uwazam ze lepiej najpierw pobawic sie w petting...
takze tak sytuacja wyglada i jestem zadowolony :)

a mam pytanie do Lady18 otoz jak to jest ze od czasu kiedy zaczeliscie wspolzyc lepiej wam sie uklada ?? czy az tak bardzo was sex zblizyl ?
Jagienka06
Weteran
Weteran
Postautor: Jagienka06 » 13 cze 2006, 21:50

Przeczytalam tylko pierwszy post autora i kilka wyrywkowo (zxa duzo czytania). Juz ze sto razy wypowiadalam sie na ten temat, ale uwazam, ze 15,16 lat to za wczesnie na seks. Ja mialam prawie 20 i jescze spokojnie moglabym zaczekac.

Moj drogi, to zadna hanba byc prawiczkiem..... czy dziewica. to jest wazna decyzja i nienalezy jej podejmowac pohopnie
Awatar użytkownika
Fenix_
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Fenix_ » 13 cze 2006, 21:58

agna 24 i oto wlasnie sie rozchodzi...ja wcale nie uwazam ze jest to hanba
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 13 cze 2006, 22:02

Fenix_ pisze:a wcale nie uwazam ze jest to hanba
Bo nie jest. Z tym ze kazdy robi to kiedy jest gotowy a nie wg metryki. Jakby mial 15 dany osobnik i byl gotowy to niech robi. A jak mialby 25 i nei byl to niech nie robi. Proste.
agna 24 pisze:uwazam, ze 15,16 lat to za wczesnie na seks. Ja mialam prawie 20 i jescze spokojnie moglabym zaczekac.
Ty moglabys zaczekac Ty majac niecale 20 bylas gotowa. To ani źle ani dobrze. Po prostu kazdy ma inaczej troche :)
Jagienka06
Weteran
Weteran
Postautor: Jagienka06 » 13 cze 2006, 22:03

Fenix_ pisze:agna 24 i oto wlasnie sie rozchodzi...ja wcale nie uwazam ze jest to hanba

tak sobie mysle, ze oznala milosci w zwiazku nie musi byc oddanie swojego ciala drugiej osobie. bardzo latwo jest rozlozyc uda i czerpac z tego przyjemnosc. oznaka prawdziwej milosci jest umiejetnosc czekania, podejmowania wlasciwych decyzji we wlasciwym czasie. ja stracilam cnote z kims kogo absolutnie nie kochalam. pozniej mialam jescze kilunastu facetow. jednych lubilam bardzije innych mniej, ale to ze sie im oddawalam nie bylo oznaka mojego uczucia. teraz gdy jestem z moim miskiej, teraz, gdy on nauczyl mnie czekac (nie kochalismy sie ponad rok) zdalam sobie sprawe, czym jest tak naprawde milosc i jaka frajde mozna miec uprawiajac seks z osoba ktora sie kocha.

jescze raz powtarzam. warto czekac.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 13 cze 2006, 22:08

agna 24 pisze:oznaka prawdziwej milosci jest umiejetnosc czekania, podejmowania wlasciwych decyzji we wlasciwym czasie.
Ale po co czekac jesli dwoje ludzi jest ze soba kocha sie i chce zaczac sex uprawiac?Tu o gotowosc psychiczna chodzi. A nie o nastolatke ktora na 4 sposoby sie zabaepiecza 20 pierwszych podejsc nie wychodzi bo stres i brak podniecenia. Ale kocha.

Milosc i sex moga sie laczyc nie musza. S atego plusy minusy ale od tego i inne watki byly.
Awatar użytkownika
wronek
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: wronek » 16 cze 2006, 01:04

Nie ma co swirowac i czekac do nie-wiadomo-jakiego wieku.

Sie chce to sie kocha :) Mozna miec 15, mozna 19 lat... Byle tylko byc swiadomym niebezpieczenstw.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”