Fantazje erotyczne

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 18 sty 2006, 22:54

Noise pisze:Jak dla mnie to truskawka albo toffi

czekolada jest niezla <diabel>
Noise

Postautor: Noise » 18 sty 2006, 22:56

Będzimy testować różne ustawienia. A miód będzie idealny dla (na) mnie :) JAk Sobie pokryję rumaka to tak szybko nie spłynie, a jak zacznie go ssać to chyba odlecę do galaktyki obok, bo żeby sie tego miodu pozbyć to sie będzie musiała mocno nassać i nalizac :D
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 18 sty 2006, 23:03

fajnie jest zrobic lodzika popijajac lodowata wode 8) wbrew domyslom "napiecie nie opada" ;P lyczek wody na schlodzenie wnetrza buzki i kilka ruchow, znowu lyczek i tak dalej i tak dalej <aniolek> gwarantuje eksplozje z okrzykiem <diabel>
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 18 sty 2006, 23:05

Wstreciucha pisze:fajnie jest zrobic lodzika popijajac lodowata wode

:>

probowalam tylko z popijaniem goraaaca woda i chyba tez nie bylo zle ;P
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 18 sty 2006, 23:09

Yasmine pisze:probowalam tylko z popijaniem goraaaco woda i chyba tez nie bylo zle

ja odnosnie roznych slodkich dodatkow - probowalam puding czekoladowy. Kutaska lize sie super , tyle ze wszystko upackane wtedy , no i niektore czesci ciala strasznie sie lepia :D ale to taki dyskomfort z kategorii przyjemnych <aniolek>
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
złotooka kotka
Weteran
Weteran
Postautor: złotooka kotka » 18 sty 2006, 23:42

Eisenritter pisze:Nie, to nie jest sadyzm. To metoda na pokonywanie własnej słabości. Na to, żeby nie być niewolnikiem własnego ciała, ale żeby panować nad sobą. Myśl ponad materią. Wola ponad "obiektywnymi okolicznościami". Niewielu jest w stanie wprowadzić coś takiego w stu procentach, ale warto do tego dążyć.

Kuzwa mac! Zawsze sie bedzie niewolnikiem ciala. Bo musze oddychac, jesc, musze pic, spac, chodzic kupke i siusiu.
Czyli w pelni wolna nie jestem, bo nawet jakbym z dziwnych powodow stwierdzila, ze spanie jest szkodliwe i destrukcyjnie wplywa na moje zycie, to mimo to, w koncu musze zasnac, albo zdechne jak pies.

Dlaczego ludzie uwazaja swoja sexualnosc za cos dziwnego? To taka sama potrzeba jak inne. Owszem mozna dluzej bez niej wytrzymac, tak samo jak da sie dluzej nie jesc niz nie oddychac. Ale w koncu gdy sie dziala przeciw wlasnemu organizmowi to on sam stara sie doprowadzic do rownowagi (np. polucje).

Moge spac raz na 72h, jesc raz na dwa tygodnie etc. i jesli nie przesadze to pewnie i przezyje, tylko bo jaka cholere? Tak samo po jaka cholere mam sie powstrzymywac kiedy czuje potrzebe "seksualna"?
Nigdy chyba nie zrozumiem takiego myslenia...
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
Awatar użytkownika
Ciekawski
Maniak
Maniak
Postautor: Ciekawski » 18 sty 2006, 23:45

mrTea pisze:Zagadek się koledze zachciało. Ale jeśli to jest to o czym myślę, to nie sądzisz, że można to uznać za pewną formę masturbacji? <aniolek>

Wiesz, chyba źle myślisz :) Seks na motocyklu. To musi być ciekawe doświadczenie (a jeszcze ciekawsze, gdy ten motocykl jedzie, hehehe).
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Awatar użytkownika
LOVE_DOCTOR
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: LOVE_DOCTOR » 18 sty 2006, 23:47

Yasmine pisze:
Wstreciucha pisze:fajnie jest zrobic lodzika popijajac lodowata wode

:>
probowalam tylko z popijaniem goraaaca woda i chyba tez nie bylo zle ;P

Nie będę wdawał się w dyskusję, który lodzik jest fajniejszy zimny, czy ciepły.. bo nigdy tego nie doświadczyłem... :(( :(
Wszystko w kobiecie pociąga mnie do jej seksualizmu...
Awatar użytkownika
mrTea
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: mrTea » 18 sty 2006, 23:55

Ciekawski pisze:Wiesz, chyba źle myślisz :) Seks na motocyklu.

To rzeczywiście źle myślałem, cóż mam bujną wyobraźnię <diabel>

Mówisz jadący motocykl, nie tego jeszcze nie próbowałem... ale na masce samochodu to już co innego <banan>
żyj teraźniejszością, dzień wczorajszy przeminął, jutrzejszy może nigdy nie nadejść...
Awatar użytkownika
Ciekawski
Maniak
Maniak
Postautor: Ciekawski » 18 sty 2006, 23:56

Maska jest już...hmm...oklepana ;)
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 19 sty 2006, 00:57

Ciekawski pisze:Motocykl...tak...motocykl...może być jakiś cruiser...a reszty domyślcie się sami ;) [podpowiadam - nie chodzi o seks z motocyklem]

Podzielam nie od dzis. Motocykle mnei neibywale podniecaja i fantazje z nimi mam odkad pamietem. Tyle ze byłam raptem z 1 motocyklista w zyciu i takj wyszlo ze sie nie zrealizowalo :/

A ja od poczatku wiedziała o co biega <banan> <aniolek>
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 19 sty 2006, 01:10

złotooka kotka pisze:Tak samo po jaka cholere mam sie powstrzymywac kiedy czuje potrzebe "seksualna"?

Ale jest roznica pomiedzy jedzeniem, piciem, a potrzeba seksualną :) Piszesz, ze bez paliwa mozna dluzej wytrzymać, ale znajdx mi takiego, ktory nie potrzebuje ww. w ogole. Natomias bez rozladowania napiecia seksualnego ktos taki, ktoremu do zycia sfera seksualna jest absolutnie obca, sie zapewne znajdzie :)
Niemniej masz rację, ze potrzebą zdrowego czlowieka jest seks. A na to, ze jeden potrzebuje czesciej drugi rzadziej nic sie nie poradzi ;)
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
złotooka kotka
Weteran
Weteran
Postautor: złotooka kotka » 19 sty 2006, 01:47

Kazdy potrzebuje sexu. Tylko po prostu u niektorych okres bez potrzeby rozladowania napiecia jest tak dlugi, ze im zycia nie starcza.
Niektorzy potrzebowaliby np dopiero w 149 roku zycia. Tylko nie dozywaja i dlatego nie wiedza, ze oni tez potrzebuja. ;)
Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 19 sty 2006, 02:14

złotooka kotka pisze:Niektorzy potrzebowaliby np dopiero w 149 roku zycia. Tylko nie dozywaja i dlatego nie wiedza, ze oni tez potrzebuja.

Ohhh...rozje***** mnie. Jedna z najlepszych odpowiedzi na forum. Genialne, w moim stylu. Przepraszam za slownictwo ale to odziedziczone po moim najlepszym kumplu.
Ahhh...piekne.
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 19 sty 2006, 06:33

złotooka kotka pisze:Moge spac raz na 72h, jesc raz na dwa tygodnie etc. i jesli nie przesadze to pewnie i przezyje, tylko bo jaka cholere? Tak samo po jaka cholere mam sie powstrzymywac kiedy czuje potrzebe "seksualna"?
Nigdy chyba nie zrozumiem takiego myslenia...

Gdy nie będziesz jeść - umrzesz z głodu.
Gdy nie będziesz pić - umrzesz z pragnienia.
Jesz i pijesz - zatem wydalasz.
Gdy się nie seksisz - przeżyjesz, może będzie troszkę mniej szczęśliwie, że tak to ujmę, ale przeżyjesz. Do egzystencji seks nie jest potrzebny. Conajwyżej do przetrwania gatunku. :D

Gdy jestem w domu i widzę np. kawałek czekolady - zjem se ją. Zjem se też następny kawałek. Ale gdy nie będzie jej w domu, to nie polecę specjalnie po nią, bo mi się nie chce!
Czasem tylko po piwo tak idę ale to czasem. :D
Jest - to jest. Nie ma - to nie ma.

Nie chodzi o to, żeby się powstrzymywać, BO TAK, tylko powstrzymać się kiedy dupa na dachu i nie da rady nic podziałać. :) Bo samemu? Eeee, lepiej już poczekać na partnera/partnerkę. Będzie o niebo lepiej. :)
Gdy nie ma w domu dobrego łakocia to nie wpier.dalam cukru - byle było coś słodkiego.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 19 sty 2006, 07:56

dobra a wracajac do fantazji to zawsze(od kiedy pamietam :D ) mialam wydaje mi sie taka mala zwykla fantazje.
Stol bilardowy. Nie kuchenny, nie biurko w szkole/pracy. Tylko bilard. I co tu zrobic no :D.
złotooka kotka
Weteran
Weteran
Postautor: złotooka kotka » 19 sty 2006, 09:11

Imperator pisze:Gdy się nie seksisz - przeżyjesz

złotooka kotka pisze: Ale w koncu gdy sie dziala przeciw wlasnemu organizmowi to on sam stara sie doprowadzic do rownowagi (np. polucje).

Ja mysle, ze gdyby tak calkowicie doprowadzic do jakiejkolwie niemoznosc zaspokojenia (wlaczajac sny, mysli etc.) to kto wie co by sie stalo? Tego sie nie da wykonac, wiec mozemy sobie teoretyzowac. Dla mnie sex jest jedna z rzeczy warunkujaca moje zycie. Bez niego nie wyobrazam sobie normalnej egzystencji.

Imperator pisze:Gdy nie ma w domu dobrego łakocia to nie wpier.dalam cukru - byle było coś słodkiego.

To nie znasz niektorych. Moja profesorka, gdy nie miala niczego slodkiego, to robila sobie karmel. To, ze ty tak nie robisz nie znaczy, ze nikt. :P

Imperator pisze:Gdy jestem w domu i widzę np. kawałek czekolady - zjem se ją. Zjem se też następny kawałek. Ale gdy nie będzie jej w domu, to nie polecę specjalnie po nią, bo mi się nie chce!

To juz zalezy od twoich priorytetow. Przedkladasz posiedzenie w domu nad otrzymanie czekolady. Ja sie jednak zaloze, ze istnieje masa ludzi, ktorzy w takiej chwili wstana i pojda. Serio.
Awatar użytkownika
mikaaa
Maniak
Maniak
Postautor: mikaaa » 19 sty 2006, 09:23

Imperator pisze:dy nie będziesz jeść - umrzesz z głodu.
Gdy nie będziesz pić - umrzesz z pragnienia.
Jesz i pijesz - zatem wydalasz.
Gdy się nie seksisz - przeżyjesz, może będzie troszkę mniej szczęśliwie, że tak to ujmę, ale przeżyjesz. Do egzystencji seks nie jest potrzebny. Conajwyżej do przetrwania gatunku. :D

ja nie rozumiem dlaczego niektórzy seks porównują do jedzenia czy picia. wiem ze jest potrzebny sama go uwielbiam, ale taie porównania moim zdaniem pozbawiaja go tego czym sesk powienien byc , a staje sie jakby kolejnym zwierzęcym instynktem...nie podoba mi się to..
you touch me
in special places...
złotooka kotka
Weteran
Weteran
Postautor: złotooka kotka » 19 sty 2006, 09:42

mikaaa pisze:staje sie jakby kolejnym zwierzęcym instynktem...

No wlasnie sama potrzeba sexu dla mnie jest instynktem. Czystym, pierwotnie zwierzecym. Tylko sposob jej realizacji moze byc rozny.
Awatar użytkownika
mikaaa
Maniak
Maniak
Postautor: mikaaa » 19 sty 2006, 09:46

złotooka kotka pisze:No wlasnie sama potrzeba sexu dla mnie jest instynktem. Czystym, pierwotnie zwierzecym. Tylko sposob jej realizacji moze byc rozny.

ja to pojmujr troche inaczej...
you touch me

in special places...
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 19 sty 2006, 09:51

mikaaa pisze:ale taie porównania moim zdaniem pozbawiaja go tego czym sesk powienien byc , a staje sie jakby kolejnym zwierzęcym instynktem...nie podoba mi się to..

ale to właśnie ma bardzo wiele współnego ze zwierzecym instynktem odziedziczonym po przodkach, przeciez my tez jesteśmy zwierzakami. Tylko, ze u nas dochodzi panowanie nad tym. Teraz pozostaje tylko sprawa jak sie wykorzystuje ten popęd seksualny, na ile sie go kontroluje i co ta kontrola ma na dac, albo inaczej w jkim celu w danym czasie ograniczaqmy ten instynkt
Awatar użytkownika
mikaaa
Maniak
Maniak
Postautor: mikaaa » 19 sty 2006, 09:54

Dzindzer pisze:Tylko, ze u nas dochodzi panowanie nad tym. Teraz pozostaje tylko sprawa jak sie wykorzystuje ten popęd seksualny, na ile sie go kontroluje i co ta kontrola ma na dac, albo inaczej w jkim celu w danym czasie ograniczaqmy ten instynkt

no to i o to mi chodzi... My umiemy je opanowywac na tym polaga nasza wyższość nad zwierzętami.

[ Dodano: 2006-01-19, 09:55 ]
sama nie moge długo wytrzymac, ale nie uwazam ze mi sie to nalezy bo taka moja natura...
you touch me

in special places...
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 19 sty 2006, 09:55

To wy z sexu robicie niewiadomo jaką wielką mi sprawe , swoisty ceremoniał ,rzecz specyficzną itd. tymczasem sex to sex ,im bardziej pierwotny w granicach brutalnosci tym lepszy i bardziej przez kobiety pozadany .Mozecie z tym walczyć tylko jak sie to konczy !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 19 sty 2006, 09:59

Andrew pisze:,im bardziej pierwotny w granicach brutalnosci tym lepszy i bardziej przez kobiety pozadany

nie zawssze, czasami pozadany jest bardzo łagodny a czasami własnie taki ostry bez zbednych wstepów, bez kurtuazji
Seks dla mnie jest czescia mojego zycia, bardzo naturalna i nieoderwalna.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 19 sty 2006, 10:02

No tak ! ale kiedy kipi w tobie porzadanie , to o łagodnym nie ma mowy
ja o tym przypadku ! <browar>
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 19 sty 2006, 10:07

Andrew jak kipi to sie rzucam na faceta nie patrzac na nic, no moze prawie na nic. Ale przeciez nie bede pytała czy moge skoro widze porobne podniecenie u niego
złotooka kotka
Weteran
Weteran
Postautor: złotooka kotka » 19 sty 2006, 10:08

mikaaa pisze:no to i o to mi chodzi... My umiemy je opanowywac na tym polaga nasza wyższość nad zwierzętami.

[ Dodano: 2006-01-19, 09:55 ]
sama nie moge długo wytrzymac, ale nie uwazam ze mi sie to nalezy bo taka moja natura...

A dla mnie to panowanie polega na tym, ze jak mi sie chce, a mojego nie ma blisko, to nie lapie pierwszego lepszego faceta, bo mam chcice, tylko radze sobie sama.

Potrzeba - jest pierwotna.

Sposob zaspokojenia, wybranie "jak" - jest czescia mojego czlowieczenstwa.

Ale calkowita rezygnacja? Dla mnie bez sensu. Nie rozumiem w imie czego. :/ (pomijam kwestie np. zdrowotne)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 19 sty 2006, 10:13

Dzindzer pisze:Andrew jak kipi to sie rzucam na faceta nie patrzac na nic, no moze prawie na nic. Ale przeciez nie bede pytała czy moge skoro widze porobne podniecenie u niego

no wlasnie , to Ty i ja I JESZCZE PARU ! ALE niektórzy powiedzą "wy zwierzaki" <aniolek>
a sex tylko w pieleszach domowego zacisza itd. <browar> ale jak kto chce
Awatar użytkownika
mikaaa
Maniak
Maniak
Postautor: mikaaa » 19 sty 2006, 10:20

no wlasnie , to Ty i ja I JESZCZE PARU ! ALE niektórzy powiedzą "wy zwierzaki" aniołek
a sex tylko w pieleszach domowego zacisza itd. .piwo. ale jak kto chce

ej ej !! to ze powiedziałam ze cos mi sie tam nie podoba, to nie oznacza że mozesz określać jaki jest moj seks.. uwierz mi jestem bardzo rozbudzaona dziewczyna!! i seks u mnie nie polaga na
w pieleszach domowego zacisza itd. .piwo. ale jak kto chce

<browar>

a chciałam jednak potwierdzić ze czlowiek umie panowac nad soba i to go własnie odroznia od zwierzat..... to wszystko
Ostatnio zmieniony 19 sty 2006, 10:21 przez mikaaa, łącznie zmieniany 1 raz.
you touch me

in special places...
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 19 sty 2006, 10:21

Andrew pisze:niektórzy powiedzą "wy zwierzaki"

moze i zwierzaki, ale jakie zadowolone z zycia seksualnego <aniolek>
o zaspokojonych partnerach juz nie wspomne <aniolek>

[ Dodano: 2006-01-19, 10:25 ]
mikaaa pisze:a chciałam jednak potwierdzić ze czlowiek umie panowac nad soba i to go własnie odroznia od zwierzat..... to wszystko

tylko, ze zwierzeta ( ogromna wiekszośc) w troche innym celu wykozystuja seks niz sprawianie przyjemnosci. to dterminacja by przedłuzyc gatunek, doprowadzic do zapłodnienia.
ale nie wdawajmy sie juz w zbedne szczegóły

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”