misiek pisze:a nie na Tobie baranku.
misiek, przeciez to jet LEW ! Zwierzeta Ci sie pomylily
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Mysiorek pisze:Bo se jestem na czerwono .
faajnie...tez tak chce
Moderator: modTeam
Mysiorek pisze:Po drugie... dziecko jest właśnie TA istotą bez świadomości. Jest jak tabularasa, do zapisania. A pisać będą geje!
misiek pisze:Porozmawiać moge ale z Człowiekiem
misiek pisze:Porozmawiać moge ale z Człowiekiem, który posiadł w tym temacie jakąs wiedzę. Dziewczyny zostawiły link do odpowiedniej strony. Warto ją poczytac by coś nowego poznać i móc później dyskutować
misiek pisze:Mówimy o ADOPCJI dziecka.
fish pisze:Jestem przeciw. Nie przeciw gejom ale przeciwko legalnym związkom.
fish pisze:O adopcji już nie wspomnę bo mam nadzieję, że do tego nigdy nie dojdzie.
fish pisze:Co Ty tak wyskakujesz z domami dziecka? Zawsze były, są i będą. Kwestia tylko poprawienia w nich warunków bytowych.
fish pisze:Choćby rodziny zastępcze czy cos w tym stylu.
fish pisze:Wybacz ale dwóm tatusiom dziecka bym nie oddał na wychowanie.
fish pisze:dziecko jest spaczone, bo mamusia kąpie synka do 15 roku życia, albo wchodzi w grę inne wykorzystywanie przez rodziców.
fish pisze:Uważasz, że dziecko jak się napatrzy na całujących się tatusiów to nic mu nie będzie skoro model społeczeństwa widziany dookoła jest zupełnie inny?
Niestety nasz model społeczeństwa zakłada, ze dzieciak musi mieć buty NIKE, czapeczkę Reebok, komórę i przede wszystkim kasę.
Tak i jak do tej pory dotyczy to głównie par hetero.
Mysiorek pisze:___ToMeK___ pisze:Po prostu jestem przeciw ZBOCZENIOM
Bo homoseksualizm jest zboczeniem.
Ale jest uleczalny.
Moniczka_21 pisze:Mysiorek pisze:___ToMeK___ pisze:Po prostu jestem przeciw ZBOCZENIOM
Bo homoseksualizm jest zboczeniem.
Ale jest uleczalny.
Homoseksualizm nie jest chorobą ani zboczeniem więc nie trzeba go leczyć. Czy są skierowania od lekarza do specjalisty albo czy NFZ refunduje koszta takiego leczenia (jeśli już jest to choroba?). A co do leczenia to pewnie lepsze skutki przyniosłoby lecznie homofobii bo dla mnie to jest choroba która przeczy "przykazaniu miłości" a przecież 96% Polaków to katolicy.
xiu pisze:nie widze nic zlego w posiadaniu przez pary homoseksulne praw do adpocji <aniolek2>
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 149 gości