temat nieaktualny, problem nie istnieje dla użytkowników tego forum
Adi73
masturbacja, pytanie do mężczyzn i kobiet.
Moderator: modTeam
-
Adi73
Jestem 100% erotomanem - zaczynałem od masturbacji.
Ostatnio zmieniony 29 maja 2006, 19:40 przez Adi73, łącznie zmieniany 2 razy.
@Adi73
To rób to przy żonie a nie wlepiając oczy w ekran i tyle...
W niczym jej nie zdradzasz... to czysto biologiczna sprawa u facetów. Jeżeli uważasz, że 1x dziennie w Twoim (zakładam, że chodzi o rocznik 1973, wniosek na podstawie nick-u) wieku to dużo, to sporo się mylisz.
Jeżeli zaś chcesz ośmieszyć cytowane strony, to udał się Tobie dowcip przednio
Więcej seksu w domu (a nie na ekranie zostając "po godzinach" w pracy) i będzie ok... nawet, gdy żona nie ma ochoty, to namów ją, żeby przynajmniej była przy Tobie, w chwili gdy to robisz... Ty rozładujesz napięcie a i sumienie będziesz miał spokojniejsze...
A przede wszystkim żona będzie bardziej do Ciebie przekonana... bo skoro jej się nie chce a Ty nadal chcesz "To" przy niej zaspokajać, to chyba nic w tym zdrożnego nie ma (dopóki nie będziemy w to chorych, wywodzących sie ze wczesnego średniowiecza, norm Katechizmu Kościoła Kat. mieszać- ale te normy to temat do odrębnej dyskusji).
To rób to przy żonie a nie wlepiając oczy w ekran i tyle...
W niczym jej nie zdradzasz... to czysto biologiczna sprawa u facetów. Jeżeli uważasz, że 1x dziennie w Twoim (zakładam, że chodzi o rocznik 1973, wniosek na podstawie nick-u) wieku to dużo, to sporo się mylisz.
Jeżeli zaś chcesz ośmieszyć cytowane strony, to udał się Tobie dowcip przednio
Więcej seksu w domu (a nie na ekranie zostając "po godzinach" w pracy) i będzie ok... nawet, gdy żona nie ma ochoty, to namów ją, żeby przynajmniej była przy Tobie, w chwili gdy to robisz... Ty rozładujesz napięcie a i sumienie będziesz miał spokojniejsze...
A przede wszystkim żona będzie bardziej do Ciebie przekonana... bo skoro jej się nie chce a Ty nadal chcesz "To" przy niej zaspokajać, to chyba nic w tym zdrożnego nie ma (dopóki nie będziemy w to chorych, wywodzących sie ze wczesnego średniowiecza, norm Katechizmu Kościoła Kat. mieszać- ale te normy to temat do odrębnej dyskusji).
Wraz z końcem ostrzeżenia, niski poziom moderacji uprawiany przez użytkownika Maverick będzie napiętnowany w delikatniejszej już formie.
- FlyingDuck
- Pasjonat

Tragedia... Ci ludzie nie mają problemu z masturbacją, mają problem ze sobą. Duży problem ze sobą
Jeśli ktoś na forum wypowiada się w taki zastraszony i odcięty od świata sposób, zastanawiam się jak wygląda w rzeczywistości <boje_sie> Jak wyładowuje agresję skoro jest tak nienaturalnie ułożony? (moment, to chyba odpowiedź? ;P)
Ja się takich ludzi boję - zwłaszcza że jak ktoś napisał rzeczywiście mają bierne prawo wyborcze. (a mogą mieć i czynne)
ps. Ted, tam jest jakaś dziewczyna? Choć jedna? Swoją drogą genialne miejsce do przekonywania do Twoich teorii
no to odpada Ci 60% dziewczyn. Im mniej konkurencji, tym lepiej
(dobra, wiem że to wyjęte z kontekstu, ale nie mogłem się powstrzymać ;P
Tragedia... Ci ludzie nie mają problemu z masturbacją, mają problem ze sobą. Duży problem ze sobą
Ja się takich ludzi boję - zwłaszcza że jak ktoś napisał rzeczywiście mają bierne prawo wyborcze. (a mogą mieć i czynne)
ps. Ted, tam jest jakaś dziewczyna? Choć jedna? Swoją drogą genialne miejsce do przekonywania do Twoich teorii
thirdeye pisze:bo onanista to najgorszy typ czlowieka... reki takiemu nie podam
no to odpada Ci 60% dziewczyn. Im mniej konkurencji, tym lepiej
(dobra, wiem że to wyjęte z kontekstu, ale nie mogłem się powstrzymać ;P
Jedyna stała w życiu to zmianaWróć do „Seks, kontakt fizyczny”