gosia pisze:Chyba, że tylek z rozstepami i cellulitem to wtedy trzeba ukrywac taki tylek jak najbardziej:)
Nie zdziw się... ale to nie jest wyrok.
Czasami, wręcz przeciwnie
Moderator: modTeam
Joanna pisze:Andrew, zapewniamcię, że nigdy w życiu nie poszłabym na tak tendetną rozrywkę, jak "chipendelsi"!
[ Dodano: 2005-07-16, 09:43 ]
Gosiu, ja podobno mam ładną pupę,a jednak mi osobiście bardziej się ona podoba w normalnych majteczkach niż w stringach. Kwestia gustu
Mysiorek pisze:gosia napisał/a:
Chyba, że tylek z rozstepami i cellulitem to wtedy trzeba ukrywac taki tylek jak najbardziej:)
Nie zdziw się... ale to nie jest wyrok.
Czasami, wręcz przeciwnie
gosia pisze:(Moon ładnie napisałam, a jak nie to powtórzę więc MOIM ZDAniem)
gosia pisze:Wychowanie ma wpływ na wszytsko - zgadzam sie ,ale tylko w przypadku osoby nie potrafiącej jeszcze samodzielnie myśleć i podejmować decyzji, a co ważniejszego wykreować własnego ja.
gosia pisze:to wtedy trzeba ukrywac taki tylek jak najbardziej:)
krzyniu pisze:wg wiekszosci dziwczyn najbardziej seksowne sa te takie spodeni - szorty- bo tak jest ... nic ich nie pzrewyzsza zadna szmatka ktora zakryje ci tylko pzredzial na dupie...
krzyniu pisze:ty zaraz napiszesz ze masz swietny tylek duzo lepszy od wszysstrkich na pewno mojego tez i w ogóle jaki to ty nie jestes zaje bisty ale no po prostu spojrz pradze w oczy- juz sie sypiesz:)
krzyniu pisze:andrew co ty gadasZ? wg wiekszosci dziwczyn najbardziej seksowne sa te takie spodeni - szorty- bo tak jest ... nic ich nie pzrewyzsza zadna szmatka ktora zakryje ci tylko pzredzial na dupie... pozatym jak smao mowisz juz starzec z ciebie to twoja dupa nie jest tak jedrna... jakis 25 latek wyglada w tym dobrze - znaczy moze wygladac dobrze
ty zaraz napiszesz ze masz swietny tylek duzo lepszy od wszysstrkich na pewno mojego tez i w ogóle jaki to ty nie jestes zaje bisty ale no po prostu spojrz pradze w oczy- juz sie sypiesz:)
Andrew pisze:Krzyniu zapoznaj mnie z Twoją dziewczyną
Jarek pisze:Ale nie bardzo wierzę w to, by zgrabny tyłek chłopaka podniecał dziewczynę, a może się mylę?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 194 gości