Zabawki, tak czy nie?
Moderator: modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
become pisze:czy ktoś z was używał pomki do powiększenia warg sromowych swojej partnerki
jak efekty ?
Powiększenie sromu jest efektem ubocznym, choć może się podobać. sekret działania pompki polega na nabrzmieniu i znacznym poprawieniu ukrwienia krocza co owocuje duuuuużym zwiększeniem wrażliwości na pieszczoty. Ogólnie efekt godny wypróbowania nawet przy dość wygórowanej cenia pompki
Grzeczne dziewczynki idą do nieba
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
- Nieznajomy18
- Bywalec
Nieznajomy18 pisze:Sam mam kajdanki choc to moze nie jest cos super
chciałeś powiedzieć nie jest to coś hardkorowego, bo super jest, mimo że takie proste, a może dzięki temu ^^
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
- Nieznajomy18
- Bywalec
sarah pisze:http://www.bodybouncer.com/groovegallery.html
Hardcorowo to sie usmialam jak zobaczylam, pokazalam mezowi, ktory podrapal sie po glowie, wydal z siebie przeciagle: "?Keeeee?" ,zaczal sie smiac i krecic przeczaco glowa . Chyba bysmy popadali z radosci jakby nam z tym przyszlo seks uprawiac. Nie mam nic przeciwko zabawkom itp. ale to jest takie walenie kotka za pomoca mlotka.
A co do kajdanek to owszem sprawa fajna. Ja mam takie z czarnym futerkiem

Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
hihi a ja dzis w drodze do kina mijalam sexshop z napisem wyprzedaz i mnie ciagnie po cos fajnego
jakis olejek, bielizne, moze cos innego
a kajdanki mam z rozowym futerkiem 

kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Mia pisze:a kajdanki mam z rozowym futerkiem
te wszelkie futerkowe na dłuższą metę są fatalne, za szybko się rozpadają. już lepiej zainwestować te 40zl w takie bez żadnego futerka i przynajmniej się trzymają przy ostrzejszych gierkach, serio.
chyba, że macie zamiar ich używać bardzo epizodycznie, to może jako atrakcja się opłacą. ale na dłuższą metę - serio, nie warto.
a niczego mi nie brak
a niczego mi nie brak
- Eisenritter
- Uzależniony
Do krępowania rąk nie są konieczne kajdanki, choć pewnie są całkiem fajne (zastrzegam, jeszcze nie próbowałem). Ja tam wiążę wielkie nadzieje z krawatami.
Lepiej za to nie używać taśmy klejącej, bo można się nieźle wkopać.
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
- ksiezycowka
- Weteran
Ja tych nie lubie
Moje swego czasu mówiło, ze jak juz to zwykłe a nie taki badziew, ale to bylo zaraz jak sie poznalismy i wypróbowalismy porzyczone od mojego znajomego wlasnie z futerkiem.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Eisenritter pisze:Do krępowania rąk nie są konieczne kajdanki
Moje kiedys linke jakas kupiło gruba i długo i mnie cała powiazało. Ale to tez na poczatku było a teraz jakos nie praktykujemy. Swoja droga to nie ma czego przywiazywac
lollirot pisze:te wszelkie futerkowe na dłuższą metę są fatalne, za szybko się rozpadają. już lepiej zainwestować te 40zl w takie bez żadnego futerka i przynajmniej się trzymają przy ostrzejszych gierkach, serio.
wiem wiem

kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Jarek pisze:Bo wg. mnie, to cała radocha w tym jak panna się rusza i używa łapek np. czule drapie.
Właśnie cały urok tego urozmaicenia tkwi w tym, że kobieta nie może się ruszać i jest całkowicie poddana woli mężczyzny
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
-
- Weteran
Ciekawski pisze:Właśnie cały urok tego urozmaicenia tkwi w tym, że kobieta nie może się ruszać i jest całkowicie poddana woli mężczyzny
Zwlaszcza dla kobiety... mrauuu...
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
Ciekawski pisze:Właśnie cały urok tego urozmaicenia tkwi w tym, że kobieta nie może się ruszać i jest całkowicie poddana woli mężczyzny
aż zadrżałam i miauknęłam

[ Dodano: 2006-01-29, 19:20 ]
heheh, złotooka <browar>
a niczego mi nie brak
a niczego mi nie brak
- Eisenritter
- Uzależniony
złotooka kotka pisze:Zwlaszcza dla kobiety... mrauuu...
A dla faceta to nie? Jego kobieta, całkowicie bezbronna, całkowicie podporządkowana, gotowa na przyjęcie jego pieszczot.. To kręci. Władza kręci zawsze.
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
Eisenritter pisze:Jego kobieta, całkowicie bezbronna, całkowicie podporządkowana, gotowa na przyjęcie jego pieszczot.. To kręci. Władza kręci zawsze.
nie zaczynaj bo mam chcice, a chłop na dwa dni pojechał w censored, znaczy w delegacje
a wy faceci czy lubicie byc tymi bezbronnymi, tymi nad którymi kobieta ma władze, których moze rozpalac ile jej sie podoba, odwlekac to co najprzyjemniejsze, kusic, i sprawiac , że nie mozecie juz wytrzymac z podniecenia
Najfajniejsze to sa takie najprawdziwsze kajdanki, bo z tych futerkowych latwo sie wydostac - nawet niechcacy... A takie policyjne, to jest to
Moza ew. nalozyc futerko, zeby nie obtarly sie nadgarstki
Ja troche cierpie, bo mam inne lozko, niz kiedys chcialam - i nie ma do czego przywiazywac zbytnio
No chyba, ze kupie jakies 2 dluuugie liny, zeby zahaczyc o nogi lozka ![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ja troche cierpie, bo mam inne lozko, niz kiedys chcialam - i nie ma do czego przywiazywac zbytnio
Dzindzer pisze:tylko gdzie takie dorwać![]()
Na allegro jest tego w brud
http://www.allegro.pl/search.php?string=kajdanki
Masz tu wszystkie rodzaje kajdanek
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
- Eisenritter
- Uzależniony