seks w nietypowych miejscach - wasze opinie
Moderator: modTeam
raz zdarzyło mi sie uprawiac sex oralny i petting na spacerze wzdół rzeki araz w teatrze ale to były tylko paluszki i te sprawy.najlepsza jest w takich sytuacjach adrenalina niezapomniane uczucie.ale i tak najbardziej lubie jak cała chata jest dla nas dwoje i robimy to w we wszystkich miejscach w których jest to tylko mozliwe.az normlanie naszła mnie ochota
dobrze ze za dwie godziny widze sie z moim misiem i coś zmajstrujemy bo chyba bym ocipiała heeheheh
Poszybować chociaż raz ponad śmierć,ponad czas...
tr3sor pisze:objawy po nich calkiem fajne ale sam smak niebardzo ... pozatym zjazdy po przegieciu ... pozatym zgecia jak sie uzaleznisz ... a zreszta dorosli jestescie p*** sobie zycie wali mnie to ! :564:
dorosła jestem i nie przeginam, ale TY widac tak, skoro tyle wiesz o zjadzach po przegieciu...Zreszta, nie musisz nic mowic, bo wiemy jakie ma objawy i jak smakuja A skoro Cie to wali, to zamilknij
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
@nick - wlasciwie niewykonalnym jest, aby pisano wylacznie na temat. Tzn jest to mozliwe, jednak wymagalo by to bardzo rygorystycznej moderacji. I sam bym sobie z tym nie poradzil, poza tym forum straciloby ten klimat, byloby takie "suche", czysto techniczne. Odpowiedz na temat i nic wiecej. NA takim forum nie chce sie zazwyczaj spedzac zbyt wiele czasu.
Poza tym, uwazam ze w interesie autora topiku lezy przypominanie forumowiczom o swoim problemie i szukanie rozwiazan. Dlatego wymagany jest poniekad czynny udzial autora topiku w zyciu forum, przynajmniej w tym jednym temacie. Moze on wtedy na bierzaco pisac co u niego, itd. A tak jak ludziska sie wypisza z propozycji, autor milczy no to sila rzeczy zejdzie sie z tematu.
Pozdrawiam
Poza tym, uwazam ze w interesie autora topiku lezy przypominanie forumowiczom o swoim problemie i szukanie rozwiazan. Dlatego wymagany jest poniekad czynny udzial autora topiku w zyciu forum, przynajmniej w tym jednym temacie. Moze on wtedy na bierzaco pisac co u niego, itd. A tak jak ludziska sie wypisza z propozycji, autor milczy no to sila rzeczy zejdzie sie z tematu.
Pozdrawiam
zaqqaz pisze:Mona Lisa pisze:
Tak,ale tylko próbowałam.Lato,ciepło i niestety ktoś się napatoczył![]()
:564:
To jest właśnie sytuacja, której wolałbym uniknąć (choć pewnie tragedia by się nie stała, a czasami podobno to jest nawet podniecające....)
A jak było u ciebie?
No właśnie,że prawie nic nie było
Było lato i późny wieczór,a my na tzw. dzikiej plaży w Gdyni .To był dopiero początek 1-wszej fazy
:564: Pozdrówka
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
Najdziwniejsze miejsca w ktorych uprawialiscie sex ??
hmm, widzialem pare tematow typu "sex w plenerze" albo "sex w biurze" etc ale takiego ogolnego nie widzialem, jak bylo to wykasowac i na privie dac znac
poki co moim najdziwniejszym miejscem byla sala konferencyjna w liceum ogolnoksztalcacym zaraz obok pokoju dyrektorskiego
w dodatku nie zamknieta na klucz
jak u Was
: 

poki co moim najdziwniejszym miejscem byla sala konferencyjna w liceum ogolnoksztalcacym zaraz obok pokoju dyrektorskiego

jak u Was

Ja nie kochałam sie w dziwnych miejscach
najwyżej co kilka razy w samochodzie,raz w samochodzie ze świadkami
<aniolek2>
"Love`s an eagle,hearts are burning,feels start to fly"
"Kochaj kiedy możesz,ufaj kiedy możesz kiedy trzeba pokaż kły!"
"Tylko zrozum to że ludzie płacza czysta krwią tylko zrozum to że to twój los..."
"Tylko zrozum to że ludzie płacza czysta krwią tylko zrozum to że to twój los..."
Noel pisze:w samochodzie ze swiadkami powiedz cos wiecej bo sie zaciekawilem
Szczegóły znajdziesz w topiku"seks w samochodzie" znajduje się pare topików niżej
mariusz pisze:Na podłodze, obok łóżka bez kołdry.
Na podlodze trochę za twardo,ale co tam
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”