Pierwszy raz słyszę, żeby wiek (a nie doświadczenie) grał tu jakąkolwiek rolę
Jarku odwoływałam sie do jednego z poprzednich postow. A wiek ma znaczenie, bo niejednokrotnie slyszy sie ze ktos zrobil to za wczesnie albo za pozno. Indywidulana sprawa
Moderator: modTeam
tr3sor pisze:krzysiu niechodzilo mi o twoj brak wiedzy ... ale czemuz straszyc ludzi ze pierwszy raz zawsze jest do chrzanu ? niemozna by dodac ze niezawsze tak musi byc ?bo chyba niezawsze tak musi byc ? :562:
Luca pisze:foxy_lady ten facet był twoim pierwszym??
Maverick pisze:Problem tylko w tym, ze pewnie dziewczyna mowi tak kazdemu nastepnemukrzys pisze:A ja tam wolę wiedziec ze jestem no tym piątym , ale za to najlepszym !! :564: :546: najwspanialszym najukochanszym i w ogóle ! :556: :556: :556: :556: :556:
cytrynka pisze:wtroce sie i powiem ze u mojej kolezanki w szkole podstawowej panienki juz uprawiaja sex malo tego za pieniadze!!!!!!!!!!!!!!!!
uwazam ze bardzo trudno zlalesc teraz dziewice
sophie pisze:No wlasnie, co ma status majtkowy do bycia (nie)dziewica? Czy jak ktos jest bogatszy to dluzej zachowuje dziewictwo? Bo tak mi wynika z wyp. Falcon'a...
Co za pomysl tak w ogole.. :565:
Edit: wlasnie przeczytalam w innym poscie, ze masz 17 lat. Jak ja bylam w tym iwku to sporo moich kolzanek bylo dziewicami (ja tez) i to niezaleznie od ilosci posiadanej kasy...
DeLijKa pisze:Jak myślicie jak to jest u polskich lasek z dziewictwem - moi kumple twierdzą że znaleźć teraz dziewice to można tylko w muzeum
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 276 gości