A jeśli chodzi o zachodzenie przez oral to jest to mozliwe
Ona piesci jego, doprowadza do orgazymu, ma nasienie w ustach. On ją całuje - nasienie przenosi się na jego usta, on pieści ją, nasienie dostaje sie do pochwy. I co?

Moderator: modTeam
jest to zaprzeczenie opinii o tym, że takie związki nie mają szans , bo facet nie traktuje poważnie dziewczyny, która po tak krótkiej znajomości idzie z nim do łóżka, a dodam że była dziewicą
amazonka pisze:jest to zaprzeczenie opinii o tym, że takie związki nie mają szans , bo facet nie traktuje poważnie dziewczyny, która po tak krótkiej znajomości idzie z nim do łóżka, a dodam że była dziewicą
Chcialam powiedziec tylko tyle, ze taka regula mowiaca o tym, ze zwiazki w ktorych szybko nastapilo zblizenie nie ma szans jest glupia. Jesli oboje chca byc ze soba, kochaja sie to bede tak czy siak.
.
ale wiem że raczej rzadko się tak zdarza żeby już od 18 roku życia poznań tego jedynego. Kto wie czy może za rok czy dwa nie spotkam osobe która będzie jeszcze wspanialszą od mojego chłopaka.
Jakoś niestety nie wierze w to
BlueEyes pisze:Triniti.. nie... za duzo wymagasz
Źle zrozumiałaś. Nie chodzi mi o to, że wyobrażam sobie to, że będe z nim do końca życia
on czasem jak nachodzi go refleksje na temat przyszłości mówi co będziemy robić za 20, 30 lat
Wiem, że można powiedzieć o każdym następnym że jest jeszcze wspanialszy
myślę że wkońcu spotka się tą osobę którą będzie sie czuło że jest to ten jedyny. Może mówie to tak bo jestem jeszcze młoda a może tak jest.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 142 gości