Gładki facet
Moderator: modTeam
- lord dream
- Entuzjasta
Panowie no chyba nie zamierzacie się kłócić z kobietą czy jej to przeszkadzało czy nie. Skoro Nata twierdzi, że włoski nie były dla niej problemem przy utrzymaniu czystości to tylko się cieszyć należy. Więc nie starajcie się jej udowodnić, że jest inaczej bo chyba ona ma pod tym względem większe doświadczenie. A wy co najwyżej możecie to znać z opowieści.na pewno brak włosów łonowych u kobiet pomaga w utrzymaniu higieny i nie rozumię dlaczego Nata zaprzeczasz
A wracając do tematu to wszystkiego trzeba spróbować w życiu więc się kiedyś zgoliłem na zero. No i średnio nam się podobało jak wyglądam więc teraz golę się tylko na jajkach. A ostatnio ogoliłem się też pod pachami i musze powiedzieć, że całkiem fajnie się z tym czuje. Chociaż nie wiem czy będę to robił regularnie.
- taka_jedna
- Maniak
- Maniak
męska pianka, nowiutka maszynka, raz pociągnę, prawie w ogóle wlosów nie zetnie, tylko czuję jakby mi je wyrywało (boli)...a cała piankę zetrze i trzeba jeszcze raz. Cholernie trwarde wlosy mam, chyba sobie kupię taką meską elektryczną
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
- Sir Charles
- Weteran
męska pianka, nowiutka maszynka, raz pociągnę, prawie w ogóle wlosów nie zetnie, tylko czuję jakby mi je wyrywało (boli)...a cała piankę zetrze i trzeba jeszcze raz. Cholernie trwarde wlosy mam, chyba sobie kupię taką meską elektryczną
bo jezeli zaczyna sie golic dluzsze wlosy to najpierw trzeba elektryczna (jak u fryzjera tylko mniejsza - do kupienia) a potem skonczyc zyletka juz bardziej precyzyjnie i wszystko jest ok (wiem bo golilem tak twarz i szyje jak 2 mies zapuszczalem zarost
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”