FINAŁ PIESZCZOT W USTACH??

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 30 mar 2004, 00:31

gdybym byl kobieta to zle bym sie czul... z penisem na twarzy a juz nie mowiac W
broken a skat Ty mozesz wiedizec jak bys sie czul? Nie mozesz!!!

Poza tym nie rozumiem waszego toku rozumowania. Czy to ze konczycie w ustach jest zle? Przeciez w Waszym przypadku to ona konczy z Waszym jezykiem na lechtaczce! O boze! To mnie uwlaszcza!
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 30 mar 2004, 08:04

Jedne lubią inne nie. Moja akurat lubi i jak już mówiłem woli tak a nie wycofywać sie w ostatnim momencie. Ja też zresztą. :D

Z początku się wycofywała bo... jej powiedziałem żeby tak robiła. Jakoś nie chciałem, bałem się, że może czuć się zażenowana, speszona, mieć obrzydzenie czy coś podobnego. Niedawno jakoś skierowałem rozmowę na te tory i jej powiedziałem. "Wiesz, nie musisz się wycofywać w ostatnim momencie". Przytaknęła... I jak mówi teraz, woli tak a nie jak przedtem. :)

Jeszcze jedno:
Jest jakieś ryzyko zajścia w ciążę, gdy dziewczyna dopieści swego chłopaka ustami, potem się pocałują, a potem on ją ustami?
Awatar użytkownika
Lady
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Lady » 30 mar 2004, 13:13

Jeszcze jedno:
Jest jakieś ryzyko zajścia w ciążę, gdy dziewczyna dopieści swego chłopaka ustami, potem się pocałują, a potem on ją ustami?

Niby kazdy kontakt spermy z pochwa moze konczyc sie zaolodnieniem ale w takiej sytuacji jest to raczeja niemozliwe. Musialbys sie niezle nagimnastykowac i naprawde starac zeby zaszla! Ale z tego co zrozumialam to twoja partnerka nie doprowadza do wytrusku w swoich ustach wiec jest to zupelnie niemozliwe, w ogóle jest chba to niemozliwe. :) Chyba na pewno ;)
Awatar użytkownika
Król Maciuś
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Król Maciuś » 30 mar 2004, 13:16

On jednak jest z tego drógiego obozy.... i woli gdy jego partnerka jednak kończy w ustach. Źle go zrozumiałaś ;)
Awatar użytkownika
Lady
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Lady » 30 mar 2004, 13:22

A Faktycznie! Sorry ale dopiero wstalam! Nie to i tak niemozliwe, moze i masz jakies plemniczki w ustach ale to jest taka ilosc ze jest to niemozliwe, pozatym nie mysle zebys mial 10 cm jezyk i mogl jej wprowadzic jakiegos :)
Awatar użytkownika
Król Maciuś
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Król Maciuś » 30 mar 2004, 16:11

Primo: śpioch :555:
Secondo: No bez przesady, chyba tak to sie nie da zapłodnic dziewczyny, no chyba że wiatropylna :D
Ostatnio zmieniony 30 mar 2004, 16:17 przez Król Maciuś, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Lady
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Lady » 30 mar 2004, 16:15

Nie to i tak niemozliwe, moze

No Macius mowie! Nigdy w niczym nie mamy 100% powodzenia! Nalezy o tym pamietac! czsem zdazaja sie takie dziwne rzeczy..........:D
Awatar użytkownika
Król Maciuś
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Król Maciuś » 30 mar 2004, 16:29

No to już wiem jak może dziewczyna zajść w ciążę nie uprawiając sexu :D
Awatar użytkownika
broken
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: broken » 30 mar 2004, 23:23

Maverick pisze:
gdybym byl kobieta to zle bym sie czul... z penisem na twarzy a juz nie mowiac W
broken a skat Ty mozesz wiedizec jak bys sie czul? Nie mozesz!!!

Poza tym nie rozumiem waszego toku rozumowania. Czy to ze konczycie w ustach jest zle? Przeciez w Waszym przypadku to ona konczy z Waszym jezykiem na lechtaczce! O boze! To mnie uwlaszcza!

No nie moge byc kobieta i nie moge jej do konca zrozumiec. Ale uwierz mi, ze wiele kobiet i podejrzewam, ze byloby to okolo 54% nie lubi czegos takiego. Dla mnie ssanie spery ani nie daje jakies wielkiej satysfakcji ani tez nie jest przyjemne dla kobiety psychicznie. Dla mezczyzny - owszem,, ale drodzy panstwo. Zauwaz ze pobudzajac lechtaczke jezykiem to nie jestes zalewany kobiecymi sokami i nie musisz tego pic.. ;P Nie kazda dziewczyna lyka to tak chetnie i jest wstanie to zaakceptowac. Stad tez ja nie mialbym zamiaru nigdy pic kobiecych sokow... bo niby po co? Wole tylko lizac.. :P Podobnie wydaje mi sie jesli juz kobieta chce pobudzac swojego partnera ustami w tym miejscu... to wydaje mi sie ze mozna to zrobic na 100 roznych sposobow bez potrzeby polykania czegokolwiek albo jak kiedys napisala Sarah, ze trzeba 'odchylac glowe zeby caly sie zmiescil' ;P - po co go umieszczac w gardle?!?!???...
Awatar użytkownika
Król Maciuś
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Król Maciuś » 30 mar 2004, 23:39

broken pisze: po co go umieszczac w gardle?!?!???...

.... jak można gdzie indziej w sumie tam gdzie jest jego miejsce :D
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 31 mar 2004, 07:56

Przecież kończenie do chusteczki albo szklanki nie musi odbywać za pośrednictwem kobiecych ust, można też bezpośrednio, chodzi o to by nie pozostawć śladów, a nie zawsze jest możliwość zaraz po wejść pod prysznic
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 31 mar 2004, 08:24

Dzięki za dodanie otuchy, uspokojenie. :D Też mi się wydaje, że to niemożliwe, tym bardziej, że ślinę się przełyka często, jeszcze do tego czymś popiłem, przed moimi pieszczotami. Niemożliwe to zbyt silnie powiedziane, lepiej brzmi - prawie niemożliwe. :D
Awatar użytkownika
Król Maciuś
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Król Maciuś » 31 mar 2004, 09:25

Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko mało prawdopodobne ;)
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 31 mar 2004, 13:51

Taaa, obliczyli ze szansa ze pobliska kometa trafi w Ziemie to jakies 1 do prawie miliona. Wg ubezpieczalni to ze dom sie spali to 1 do ponad miliona a domy sie pala... Szansa wygrania w duzego lotka to 1 do ponad 14 milionow a ludzie wygrywaja... :D Popatrzcie na to tak...
Awatar użytkownika
saint
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: saint » 31 mar 2004, 13:55

Jarek nie lapie wiec co proponujesz ? Wyciagnac go z kobiecych ust i skonczyc do szklanki ???????? To chyba bym wolal pozbawic sie tej przyjemnosci aby nie uraczyc swoja kobiete takim widokiem :D
Zygam osobami nie szanujacymi cudzej prywatnosci !!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
RafZielak
Bywalec
Bywalec
Postautor: RafZielak » 31 mar 2004, 14:05

A ja ... może i jestem inny, ale ... ani nie lubię jak kobieta mnie liże w tym miejscu (choć ja bardzo lubię jej dawać przyjemność liżąc jej muszelkę), a już tym bardziej nigdy nie pozwoliłbym na to bym spuścił się jej w usta tudzież na twarz jeśli już by nawet tak bardzo chciała zrobić mi "kaskę", że zgodziłbym się na to.
Rafał "RafZielak" Z.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 31 mar 2004, 14:26

Dobra, co kto lubi. Nie lubicie loda to Wasza sprawa :) Ale nie wmawiajcie dziewczynom ze im to uwlaszcza skoro same tak nie twierdza :d
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 31 mar 2004, 14:46

Tak, o tym myślałem, ale jak kobieta woli skończyc w swoich ustach, to w końcu jej sprawa, a mi nie pozostaje nic jak tylko życzyć jej "smacznego!"
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 31 mar 2004, 14:57

a mi nie pozostaje nic jak tylko życzyć jej "smacznego!"
No nie popadajmy w skrajnosci. To byloby zlosliwe :d
Awatar użytkownika
broken
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: broken » 31 mar 2004, 15:52

Maverick pisze:Dobra, co kto lubi. Nie lubicie loda to Wasza sprawa :) Ale nie wmawiajcie dziewczynom ze im to uwlaszcza skoro same tak nie twierdza :d

hehhe.. tylko co ciekawe to w tej kwesti wypowiedzialo sie szalenie malo kobiet ... w porownaniu do innych tematow :P Wiec MY IM NIC NIE WMAWIAMY !
Awatar użytkownika
Niebieskooka
Początkujący
Początkujący
Postautor: Niebieskooka » 31 mar 2004, 16:10

Ja jeszcze nie miałam okazji poczuc "tego" ale mysle ze nie bylo by nic w tym dziwnego gdybym połkneła przeciez to nie siusiu jakiegos przypadkowego gościa tylko ukochanego :)
Awatar użytkownika
RafZielak
Bywalec
Bywalec
Postautor: RafZielak » 31 mar 2004, 17:02

Jak by to powiedzieć ... Niebieskooka ... nawet u ukochanego ... to nie jest siusiu. :D Sperma zaczynając od konsystencji, poprzez wygląd i zastosowanie :P jest zupełnie inna od moczu. Smaku nie znam ani jednego ani drugiego także się nie wypowiem. :D
Rafał "RafZielak" Z.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 31 mar 2004, 21:12

Mysle ze Niebieskooka o tym wie doskonale, a slowa "siusiu" uzyla raczej potocznie... W koncu ma 16 lat i chyba nie sposob w tym wieku tego nie wiedziec :D
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 31 mar 2004, 23:04

Podobnie wydaje mi sie jesli juz kobieta chce pobudzac swojego partnera ustami w tym miejscu... to wydaje mi sie ze mozna to zrobic na 100 roznych sposobow bez potrzeby polykania czegokolwiek albo jak kiedys napisala Sarah, ze trzeba 'odchylac glowe zeby caly sie zmiescil'

gdybys czytal dokladnie moje posty w tamtym temacie to wiedzial bys ze nie robie tego zawsze i robie to b. rzadko kiedy mam tylko na to ochote i jest to zaledwie pare r uchów. A moj post nie byl dla popisania sie a byl jedynie odpowiedzia na zadane przez Studenta pytanie.
I zarowno pokłykanie jak i wkladanie penisa do gardla, ssanie, podraznianie samym jezykiem czy cokolwiek innego zalicza sie do wspomnianych przez ciebie 100 roznych sposobow. to tak jakbys napisal ze mozna zadowalac swoja partnerke na 100 roznych sposobow niekoniecznie uzywajac do tego jezyka. I to wszytsko jest prawda tylko po co skoro mozna go uzyc i urozmaicic seks?
Awatar użytkownika
jony8
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: jony8 » 02 kwie 2004, 01:06

no to pewnie po raz enty sie powturzę. Wszystko ino fajnie jak to chłop babę piści języka nadużywając, i smak soczków mu nie przeszkadza (ba, nawet mu sie podoba) i zapach też może być a byłyby one zawiedzione i obrażone gdyby było inaczej. jak tylko chłop ma coś do zażyczenia to zaczynają się lamenty : ano smak ch****wy, ano pachnie nie chanelem numer fajf a jakimś płynem ustrojowym,ano wyloatuje to coś z prędkością pociągu InteCity, a i pewnie kaszana to jakaś brać to coś do buzi jako latarnica jaka. Z mich doświadczeń to kobiece soczki dużo lepsze nie są, różnica jest taka że moje są zawcze lekko słonawe i cierpkie a kobiece zmieniają się w zależności od dnia cykłu i nastroju. Zapach,hmmmm może inne kobiety zawsze mają ten słodki piżmowy zapach ale moja świeżutko po umyciu pachnie zwyczajnie wilgocią, czyli dużo lepsza pod tym względem ode mnie nie jest. Muszę tu jednak powiedzieć że jeszcze się nie zdarzyło bym skonczył w jej cudownych usteczkach, ale to wynika nie z tego że ona nie lubi, tylko ma głęboki kompleks pozostawiony przez jej poprzedniego chłopaka, boi się że jej pieszczoty oralne nie będą dla mnie przyjemne.
Do napisania tego wszystkiego skloniła mnie pewna obserwacja stereotypów panując7ch wśród nas,Obecnie, nie zważając na coraz szersze równouprawnienie i jakby odejście od typowych podziałów płciowych ( feminizm powszechny) kobiety zyskały na równości zawodowej, politycznej,w dużej mierze rodzinnej (bo teraz facet gotujący i piorący to normalne wygania) tylko dziwnym trafem nadal trzymają się całej tej koketerji związanej z ich płcią które sufrażystki nazywali przeżytkiem patriarchatu. mogą robić karierę zawodą , są na równi z mężczyznami jeśli chodzi o wybór zawodu, politycznie też ale taka pani nadal rządzi by była uprzywilejowana, by to jej otwierano drzwi i wpuszczano pierszą, osuwano krzesło przy kolacji, ustępowało się miejsca, o kwiatkach i innych drobnych prezentach bez okazji to już i nie wspomnę.Skarzą się że facetów przawdziwych już nie ma.A skąd mają się wziąść ( nie mówiąć już o tym że to kobiety więcej czasu spędzają przu wychowaniu dzieci) skoro tak: idealny kochanek- to oczywiście coś ala James Bond, przystojny, męski, władający kamasutrą i cunillingusem w doskonałości, idealny mąż to- szef kuchni(maleje liczba kobiet potrafiących coś na ruszt wrzucić) szef odkurzacza,worka śmieci i pralki, tradycyjnie monter elektryck i do tego dobrze by był masażystą i po zakupy latał,może też wziąść urlop "macierzyński" bo chwała bogu przepisy pozwalają, aha i nadal ma być sprawny w łóżku. Rzecz według mnie wątpliwa by Pears Brosnan był takim potulnym koteczkiem w domciu. Nie można mieć gruszki i pietruszki z tego samego drzewa. Jeśli rozejrzeć się dookoła to prawdziwych kobiet - dam już też niema.
mam nadzieję żę nie posypie się po tej wypowiedzi grad złosłowia i mój post nie zostanie usunięty:) chociaż jakby się tak zdarzyło to bym się nie obraził :)
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 02 kwie 2004, 01:13

Ani sie waze go usowac. Ale za to moge sie pod nim podpisac obiema lapkami i nogami :D Jak rownouprawnienie, to na calego. Ani mysle im ustepowac miejsca w autobusie, albo cokolwiek robic. Poza moja dziewczyna kochana oczywiscie :D
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 02 kwie 2004, 07:12

W filmie "Dzień Świra" główny bohatere jechał sobie pociągiem. Dosiadła się jakaś baba do przedziału i do niego
- może by mi pan położył bagaż na półce?
- sama sobie połóż, równouprawnienie mamy przecież.

:D:D
Jakoś tak to było.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 02 kwie 2004, 13:52

W filmie "Dzień Świra" główny bohatere jechał sobie pociągiem. Dosiadła się jakaś baba do przedziału i do niego
- może by mi pan położył bagaż na półce?
- sama sobie połóż, równouprawnienie mamy przecież.

Jakoś tak to było.

Dokladnie to samo sobie pomyslalem piszac poprzedniego posta, te sama scene z tego samego filmu :D
marek25
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: marek25 » 06 kwie 2004, 11:21

moja kobieta sama chce zebym konczył w jej ustach, ja nie mam nic przeciwko :)
smak jej tez odpowiada (szegolnie jak napije sie wczesniej soku grejfrutowego to sperma jest bardziej słodka)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 06 kwie 2004, 13:53

Panowie ! równouprawnienie to jedno , a bycie drzentelmenem to drugie !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”