Natalia pisze:P.s. Czy dziectwo dziewczyny jest "atrakcyjne"dla chłopaka?
Dla mnie bardzo.
Moderator: modTeam
Krzych(TenTyp) pisze:A nie wieze w 26 letnie dziewice.
Krzych(TenTyp) pisze:Ej to już jest przegięcie . A nie wieze w 26 letnie dziewice.
kinek pisze:chyba czujesz sie dziwnie samotnie i ciagle chcesz sobie udowodnic ze jestes normalny. kiedy w koncu sam w to uwierzysz?
mariusz pisze:Tak samo przegięciem może być niemienie prawa jazdy w wieku 26 lat
Przegięciem jest i to dla mnie nie małym, a w tym sęsie że mam nieodparta chęc kozystania z życia. I prubowania przynajmniej tego co jest w zasięgu ręki.
Faktycznie nieznamy powodu dlaczego jest tak a nie inaczej ze takie osoby zyją, funkcjonują, bez sexu. A zwłąszcza w takim wieku.
mariusz pisze:Bo masz w zasięgu ręki, inaczje byś mowił jakbyś nie miał z kim. No chyba że byś poszedł do burdelu i zapłacił za seks.
.mariusz pisze:To indywidualna sprawa każdego człowieka.
mariusz pisze:Bo masz w zasięgu ręki, inaczje byś mowił jakbyś nie miał z kim. No chyba że byś poszedł do burdelu i zapłacił za seks. Taki by ci juz chyba nie smakował. Bo to jest usługa a nie relacja między ludźmi.
mariusz pisze:A kto powiedział ze bez sexu nie da się żyć?? seks to nie tlen i woda. Zyć bez niego sie da. A wiek nie ma tu wiele do znaczenia. To indywidualna sprawa każdego człowieka.
moon pisze:Krzychu moja babcia jest na świecie już 95 lat, a bez sexu żyje jakoś i ma się nieźle!Bo takie przekonania ma i miała.
To zależy kto mówi, bo każdy może mieć inne zdanie na ten temat. Pewnie miałbym inne zdanie na całą cprawę gdybym miał córkę w Twoim wiekuSweet-Dreams pisze:No to dobrze...![]()
tylko jak czytam nie które posty, to sporo osób dziwi się, że teraz dziewczyny w takim młodym iweku tracą już dziewictwo... ale spoko, luzik
mariusz pisze:normalna dziewcyzna na studiach juz dziewica nie jest
A czy nie zastanawia was ze dziewic jest zdecydowanie mniej niz prawiczkow? Ciekawe z czego to wynika...
pani_minister pisze:Jakoś całe studia w czystości cielesnej przetrwałam, mieszkając stale w tych siedliskach rozpusty, jakimi są akademiki
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 129 gości