Całuski, kobietki, piękno

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
lord dream
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: lord dream » 21 lip 2004, 08:25

Strasznie poważna się ta dyskusja zrobiła. Chodziło wyłącznie o miły i przyjemny widok dwóch całujących się kobiet. Nieważne czy to jest czyjaś dziewczyna czy nie. Tylko tak ogólnie - 2 obce kobiety!!!! :569: Ale jeśli mam skomentować conieco to myśle, że gdyby moja dziewczyna podeszła do sprawy tak jak foxy lady
całowanie kobiety, dotykanie jej, pieszczoty sex, tym bardziej widok całujacych sie kobiet, to dla mnie coś naprawde fajnego. absolutnie mnie to nie obrzydza. to coś zupełnie innego niz zbliżenie z mężczyzną
to chyba bym był zazdrosny... ;) I jeszcze to:
ale sex z kobietą jest subtelny i to zupełnie coś innego niz klasyczna penetracja <wybaczcie okreslenie> z facetem
. na pewno byłbym zazdrosny...
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 21 lip 2004, 08:27

I z Lordem sie zgodzę !
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 21 lip 2004, 08:44

A ja bym sie dołączył !! :547:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
lord dream
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: lord dream » 21 lip 2004, 08:48

A ja bym sie dołączył !!

Hehe nie ma tak dobrze.... Jakby ci Twoja pani pozwoliła ;) Ale pomarzyć fajnie, też bym się przyłączył :564:
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 21 lip 2004, 09:00

lord dream pisze:gdyby moja dziewczyna podeszła do sprawy tak jak foxy lady
całowanie kobiety, dotykanie jej, pieszczoty sex, tym bardziej widok całujacych sie kobiet, to dla mnie coś naprawde fajnego. absolutnie mnie to nie obrzydza. to coś zupełnie innego niz zbliżenie z mężczyzną
to chyba bym był zazdrosny... ;) I jeszcze to:
ale sex z kobietą jest subtelny i to zupełnie coś innego niz klasyczna penetracja <wybaczcie okreslenie> z facetem
. na pewno byłbym zazdrosny...

o cholera, to chyba ja jestem jakas dziwna. powinnam się nad tym zastanowić. :okulary2:
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
lord dream
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: lord dream » 21 lip 2004, 09:06

Nie nie Foxy Lady... Tylko to poważnie jakoś zabrzmiało. Jakby dziewczyna była jakąś alternatywą dla wobec faceta.. ;) No wtedy to bym się zmartwił. Wolalbym sądzić, że jest takim dodatkiem hehe.... Samiec ze mnie co???
Domyślam się, że próbowałaś...?? Może coś o tym napiszesz. Chętnie poczytamy. :P
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 21 lip 2004, 09:15

lord dream pisze:Domyślam się, że próbowałaś...?? Może coś o tym napiszesz. Chętnie poczytamy. :P

nie watpie ;)
Nie nie Foxy Lady... Tylko to poważnie jakoś zabrzmiało. Jakby dziewczyna była jakąś alternatywą dla wobec faceta.. ;) No wtedy to bym się zmartwił. Wolalbym sądzić, że jest takim dodatkiem hehe

ale dla mnie kobieta nigdy nie była alternatywa tylko właśńie miłym dodatkiem
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
lord dream
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: lord dream » 21 lip 2004, 09:21

No to nie daj się prosić i napisz coś wiecej.... :p
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 21 lip 2004, 09:27

lord dream pisze:No to nie daj się prosić i napisz coś wiecej.... :p

hehe a co chcesz wiedzieć ? ogólnie powiem że bylo to wszysko o czym pisałam wyżej :)
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
lord dream
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: lord dream » 21 lip 2004, 09:31

Może lepiej nic nie pisz bo sie rozmarze a siedze w pracy :) Chociaż z drugiej strony jak ci się nudzi to możesz coś o tym napisać. :p I nie pytaj mnie co bo nie wiem.
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 21 lip 2004, 09:41

lord dream pisze:Może lepiej nic nie pisz bo sie rozmarze a siedze w pracy :) Chociaż z drugiej strony jak ci się nudzi to możesz coś o tym napisać. :p I nie pytaj mnie co bo nie wiem.

moze kiedy indziej ;)
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 21 lip 2004, 11:41

buli pisze:[Trzebaby sobie zadać pytania: Gdzie zaczyna się zdrada? Czym rózni sie dotyk cipki fajfusem od innego dotyku porządania?
Dla mnie zdradą może byc sam masaż stóp.

Masaż stóp u niej w mieszkaniu o północy w łóżku? czy przy swoim partnerze, na prośbę, i to w biały dzień na zatłoczonej plaży....
Sądzę, że pojęcie "zdrajca" jest do odnalezienia gdzieś w encyklopedii.
To ktoś, kto coś robi w ukryciu, po za plecami partnera, kto skrywa to przed nim w tajemnicy i robi to wbrew zgodzie partnera, jest wobec niego nie szczery, jest kłamcą...

Tak jak na wojnie: zdrajca był BE, ale podwójna zdrada była już O.K. Tak sądzę i w życiu.
Jeśli moja partnerka całowałaby się z inną za moją zgodą, to przecież nie jest to zdrada. Ale bez mojej zgody, byłaby już zdrada.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 21 lip 2004, 13:38

Troche mnie to dziwi jak wy panowie mozecie byc zazdrosni o zblizenie swojej partnerki z inna kobieta. Rozumiem jak to robi po kryjomu i nic nie mowi o tym. Ale jak na waszych oczach albo z wasza wiedza. Ja tam nie mial bym nic przeciwko , a nawet bylbym za :)
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 21 lip 2004, 17:37

krzys pisze:Zapomniałas dodac iż " mimo iż partner nadal naś zdradza , to i tak dalej go kochamy "

Krzysiu ale prawdziwa miłość jest jak kwiatek jeżeli się go nie podlewa to wkońcu uschnie. Bo jeżeli partner będzie nas zdradzał i ranił to wkońcu taka miłość wygaśnie.

Fox Lady zgadzam się z tobą, że zbliżenie z kobietą jest zupełnie inne niż z facetem. Nie to, że wiem z własnego doświadczenia ale tak myśle. Wkońcu kto jak nie inna kobieta może najlepiej wiedzieć co zrobić żeby było wspaniale. Co prawda facet też wie o tym po wielu próbach ale inna dziewczyna wie z własnego doświadczenia. Dlatego to jest inne.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 22 lip 2004, 19:22

Triniti19 pisze:
krzys pisze:Krzysiu ale prawdziwa miłość jest jak kwiatek jeżeli się go nie podlewa to wkońcu uschnie. Bo jeżeli partner będzie nas zdradzał i ranił to wkońcu taka miłość wygaśnie.

A ja mysle iz prawdziwa miłosc nie moze wygasnąć ! ale moze sie myle , kto to wie ! :547:
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 22 lip 2004, 22:08

Jak wszystko chyba i prawdziwa miłość może kiedyś wygasnąć. Takie jest przynajmniej moje zdanie.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,

Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 22 lip 2004, 22:52

a moje jest dokładnie takie samo, jeśli miłosci się nie pielęgnuje to wygasa. Chyba sobie zmienię nicka na "Triniti19 i 1/2". Za często się zgadzamy :D
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
selene
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: selene » 22 lip 2004, 22:53

A co to jest prawdziwa miłość? ;P
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 23 lip 2004, 09:03

No własnie? nie znacie jej , dlatego macie takie zdanie , ze nie pielegnowana zanika !
Czy np . niepielęgnowana miłośc do Matki ....zaniknie ??? czy do siostry brata , tez zaniknie ???? to tym bardziej sie pytam jak moze zaniknąć ta miedzy dwoma kochankami i partnerami ! ???
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 23 lip 2004, 10:58

może nie zaniknie całkiem ale są przecież przypadki że zranione dziecko "nie chce widzieć" ojca lub matki. Oczywiscie kocha ją/go w głębi ale...
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
buli
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: buli » 23 lip 2004, 11:25

Cytat:
ja

Dla mnie zdradą może byc sam masaż stóp.

To Ty lepiej sie nie żeń? chłopie !
I koniecznie powiedz o tym swej partnerce (co jest dla ciebie zdrada ) (a raczej co moze byc )

Specjalnie zostawiłem sobie furtke i napisałem 'może być' bo to zależy co myśli w tym czasie osoba, która masuje i jest masowana. Ja bym nie mógł masowac stóp innej bo jestesm fetyszem i uwielbiam kobiece stópki :556:. Ale, że w chwili obecnej nie jestem wolny to zapraszam panie do korzystania z darmowej usługi masażu stóp :562:
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 23 lip 2004, 21:40

krzys pisze:Czy np . niepielęgnowana miłośc do Matki ....zaniknie ??? czy do siostry brata , tez zaniknie ???? to tym bardziej sie pytam jak moze zaniknąć ta miedzy dwoma kochankami i partnerami ! ???

Krzysiu zauważ, że pielęgnujesz miłość do matki, ojca, siostry czy brata. Przecież gdybyś żył tylko samolubnie i myślał tylko o sobie to inaczej układałyby ci się kontakty z rodzicami czy rodzeństwem.

Miłość do rodziców jest zupełnie inna od tej miłości do partnera i ukochanego. Nie zapomiaj Krzysiu, że jesteśmy cząstką naszych rodziców i jest to tak naprawde przykład takiej idealnej miłości. Bo według mnie rodzice zawsze będą nas kochać niezależnie kim będziemy i co zrobimy.

Natomiast co do rodzeństwa tutaj sytuacja jest już troszke inna. Tą miłość do rodzeństwa trzeba pielęgnować. A czemu? Jako przykład mogę podać mojego ojca i jego brata (a mojego wujka). Byli jedynym rodzeństwem (czyli mieli tylko siebie) no i od 20 lat spotykają się tylko na boże narodzenie a dzwonią do siebie tylko w imieniny. Gdyby ktoś nie wiedział kim są to naprawde ciężko byłoby dostrzec, że są rodzeństwem. I nie było tutaj żadnej wielkiej kłótni albo coś takiego. Jedynie tylko to, że obydwoje wyjechali do różnych miast i wkońcu ich kontakt powoli wymierał, aż wkońcu wyszło tak jak napisałam wcześniej. Jak widzisz miłość do rodzeństwa też trzeba pielęgnować.

Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 25 lip 2004, 09:55

Związki (miłość) między dziećmi a rodzicami jest zagwarantowana nawet prawnie.
Nie wiem czy wiecie, ale rodzice mogą Was podać o alimenty. Obowiązek "utrzymywania" rodziców jak i dzieci, spoczywa prawnie na najbliższych... To tak na marginesie. ;)
Sądzę, że miłość do najbliższych jest bezwarunkowa. Choć czasami po prostu nie lubimy się np. z rodzeństwem, to i tak nie są oni nam obcy.
Miłość do rodziny jest nam biologicznie nakazana, przez to inna. To miłość z nadania, jako stan zastany. (ale brzydko powiedziane)
Natomiast jeśli kogoś wybieramy sobie z 2 miliardów innych ludzi, tego jednego, to ta miłość jest nadrzędna. Owszem, najlepiej jest, aby wszyscy kochali się dookoła (i partnera i rodzinę), ale czasem musimy dokonywać przykrych wyborów - albo partner albo rodzina (np.teściowa-mama).
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 25 lip 2004, 19:42

SKORO TAK TU O MIŁOSCI PISZECIE , TO POZOSTAJE TYLKO JEDNO MI POWIEDZIEC , NIE ZNACIE JEJ ! :567: :547:
Ale i tak sie ze mna bedziecie spierać !! :564:
Awatar użytkownika
Damian
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Damian » 25 lip 2004, 19:54

Krzysiu, często piszesz, że nie znamy się na tym, ani na tamtym...

Zauważ, że każdy może mieć swoje zdanie. Nie narzucaj swojego nikomu. Nie mów też, że ktoś nie zna miłości. To, że jesteś wiele starszy od innych użytkowników forum, wcale nie oznacza, że jesteś bardziej doświadczony we wszystkich sprawach...
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 25 lip 2004, 19:57

krzys pisze:...O MIŁOSCI ... NIE ZNACIE JEJ !

:D :D :D Ale się uśmiałem... Tylko mi nie mów, że Ty ją, w takim razie, znasz :D
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 25 lip 2004, 20:52

Mysiorek pisze:
krzys pisze:...O MIŁOSCI ... NIE ZNACIE JEJ !

:D :D :D Ale się uśmiałem... Tylko mi nie mów, że Ty ją, w takim razie, znasz :D

A co !!???? chcesz sie załozyc !!
Lubie jak po mnie jezdzicie ! uwielbiam to ! :D :D :D :D :D
Ty juz masz Misioorek swe lata , ale 17- 22 lata ???????? ;)
Awatar użytkownika
Damian
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Damian » 25 lip 2004, 20:54

Krzysiu... wytłumacz nam... co to jest miłość? Znasz ją doskonale, to wytłumacz :)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 25 lip 2004, 21:11

Nie da sie !! ale ......??
Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest. Miłość nie zazdrości, nie szuka poklasku, nie unosi się pychą; nie dopuszcza się bezwstydu, nie szuka swego, nie unosi się gniewem, nie pamięta złego; nie cieszy się z niesprawiedliwości, lecz współweseli się z prawdą. Wszystko znosi, wszystkiemu wierzy, we wszystkim pokłada nadzieję, wszystko przetrzyma. Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość, te trzy: z nich zaś największa jest miłość."
Awatar użytkownika
Damian
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Damian » 25 lip 2004, 21:14

Musiałbym Ci odpisać, to co zazwyczaj... mija się z prawdą (faktami). Ale miłość w słowach, które przytoczyłeś, jest po prostu ekstra... szkoda, że takiej nie ma.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”