Rozumiem , ze nie wszyscy - ale tak jest też .
Moderator: modTeam
]Andrew pisze:wielu ludzi ma tak, iż gniewac sie my na sibie mozmy , ale nasze chucie - NIE
sweets pisze:poza tym bylam wtedy baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dlugo bez seksu juz, a dildo czasami juz po prostu nie wystarcza
Andrew pisze:Skąd takie zalozenie a prosilem tyle razy - nie zakladaj bo założenia mogą byc błedne !
Ja mam udany sex , wiec o to sie nie martw , jak traktuje kobiety
Andrew pisze:mam byc miły cały dzien by wieczorem mojej Pani sie zachciało
Andrew pisze:bo tak jak ja po trudzie widujac ją zapominam o wszystkim i cieszy mnie jej widok , tak samo ma byc w odwrotna stronę.
Adaś38 pisze:I dla takich postów warto wchodzić na forum. Nie tam jakieś pseudointelektualne dywagacje
Pit pisze:Adaś - co masz do inteligentnych postów<diabeł>
Sweets jest szczera i otwarta. Sądzę, że każdy facet, nawet taki bardzo święto(je)bliwy (o ile ona by się takim zainteresowała) chciałby mieć taką "dziwkę" w domu
Adaś38 pisze:Zaraz, jak dziewczyna jest szczera i otwarta to jest dla ciebie 'dziwką' (choćby w cudzysłowie)
Lonty pisze:To jest ewidentny strach przed penisem
Potem się kończy i nie wiem ale kiedyś musiałem się prosić, aby ona mnie popieściła. A skłoniło się to do tego, że zrobiła mi dobrze ręką w gumce. Bez niej nie chciała....
Miała nawet opory, zeby się do mnie przytulić jak spaliśmy razem nago. Po prostu trzymała dystans, jakby się bała, ze zrobię niewiadomo co.
Joe pisze:Tzn, skoro nie uprawiamy seksu to skoro już pieścimy się to powinno to być połączone jedno za drugim, a nie z jakąś przerwą na kolację.
Joe pisze:No normalnie poczułem się tak jakby jedzenie było dla niej ważniejsze niż ja.
Joe pisze:Czy cała ta sytuacja jest normalna, czy ja po prostu przesadzam?
Joe pisze:Co mam o tym wszystkim myśleć?
Joe pisze:Od tamtej pory nie odezwała się do mnie, ani ja do niej...
Andrew pisze:ze nie dopuszczam do sytuacji kiedy kobieta jest zadowolona przede mną
Andrew pisze:bo potem taki scenariusz jest mozliwym , a czekanie az ona coś zje , czy wróci z ubikacji i sie mną zajmnie
Mona pisze:A ja uważam, że laska olała Joe i tyle
Dzindzer pisze:Jak się erotycznie z moim zabawiam to czasami idę po jedzenie i przynoszę nam smakołyki, ale żeby mój się fochał i marudził, że z lodówka przegrywa
Mona pisze:Zabraniasz jej mieć orgazm, czy jak?![]()
Mona pisze:No to faktycznie napalona kobieta, nie ma co! ;DD
Andrew pisze:Z Tobą rozmowa staje sie naprawde ciezka, bo niby duza dziewczynka jestes, a w swych pisanych postach zachowujesz sie jak przedszkolak !
Andrew pisze:zrozumialas ?
Andrew pisze:Nic jednak nie rozumiesz, albo inaczej - rozumiesz nie tak jak trzeba, chyba po sobie czy ja wiem
Mona pisze: choć ja jednak swój orgazm wolę kontrolować sama![]()
Andrew pisze:Tak.... sama top mozesz go sobie kontrolowac jak robisz sobie sama dobrze
Andrew pisze:bo On jak widzi tak czuje co sie z Tobą dzieje i albo pozwoli na pewne wydarzenie albo opuznic je moze w czasie.
Joe pisze:Czy cała ta sytuacja jest normalna, czy ja po prostu przesadzam? Po prostu już nie wiem... Co mam o tym wszystkim myśleć?
Mogła. Napastnik mógł wykorzystać 100% pewnych sytuacji zamiast 80%, ale czy to powód żeby się do niego nie odzywać? Zwłaszcza jeśli przeprasza, chce naprawić? Kocha się go dalej. A to tylko kibicowanie, co dopiero związek. "Nie odezwę się do Ciebie, bo mi stał a Ty poszłaś". No Mona no... <browar>Mona pisze:mogła wykombinować coś ciekawszego z tym jedzeniem
Joe pisze:się ubrałem. Po chwili wyszedłem
Dzindzer pisze:Jesli w tym jedzeniu nie o jedzenie chodziło to faktycznie, ale jesli tylko o jedzenie w przerwie miedzy igraszkami to co w tym złego.
Mati pisze:no nie dziwię się dziewczynie. nie samą miłością człowiek żyje, czasami trzeba coś zjeść... a jakby poszła zrobić siusiu? też byś rzucił fochem jak małe dziecko i wyszedł od dziewczyny? egoista i dzieciak
Pit pisze:on jest egoistąŻyczę ci w takim razie związku z kobietą taką jak ma Joe - powodzenia
!!
Pit pisze:Życzę ci
Dzindzer pisze:Bo te miesiące już oceniłam i to na niekorzyść tej panny
Mati pisze:ale kurde zabierać manatki i z wielkim fochem wychodzić z chaty? dziewczyna mogła go potem ładnie "przeprosić"
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 298 gości