Michał pisze:drzwi zwykle są zamknięte, a nie wszystkie drzwi da się zakluczyć
zawsze mozna je czyms ciezkim zastawic lepiej sie tlumaczyc dlaczego drzwi byly przyblokowane (tu w gre wchodzi nasza wyobraznia) jak dac sie zlapac na igraszkasz
Moderator: modTeam
Michał pisze:drzwi zwykle są zamknięte, a nie wszystkie drzwi da się zakluczyć
SueEllen pisze:Zuza, to wyobraź sobie, że ja z moim mężem mieszkałam przed ślubem, ale nieoficjalnie (moi rodzice o tym nie wiedzieli). A, że studiowałam daleko od domu, nie było trudno się ukrywać. Kiedy przyjechałam ze swoim mężczyzną do domu rodzinnego w celu ogłoszenia zaręczyn, spaliśmy osobno!!! Mój przyszły w salonie, a ja w swoim dawnym pokoju. Acha, nie muszę dodawać, że byłam wtedy już... w ciąży (i rodzice o tym wiedzieli).
JEŻELI BĘDZIE OKAZJA A JA Z NIEJ NIESKORZYSTAM I BĘDE ŻAŁOWAŁ JAK TO MIAŁO JUŻ MIEJSCE
aquaz pisze:ja mam lat 19, moje kobieta (raczej dziewczynka) ma 15
SueEllen pisze:Jarek pisze: "bardzo chciałbym z nią spać, czy będziemy mogli i zapewniam, że więcej nic nie będzie".
A rodzice na to: "A świstak siedzi i zawija je w te sreberka" :576: :576: :576:
nie smiejcie sie ale to dla mnie problem...jak pomysle , ze do konca studiow bedziemy spac osobno to cholery dostaje.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 293 gości