TFA pisze:Takze nie wiadomo jakie Ty penisy naparwde lubisz
w centymetrach nie podam, ale tak na oko te mieszczace sie w granicach normy
Mysiorek pisze:Ale ja już nie moderuję, więc możesz wszystko
dzieki, o wielki!
Moderator: modTeam
TFA pisze:nie ma tego BONUSU
TFA pisze:duze cyce sa lepsze i basta !
TFA pisze:tyle ze wszystko wskazuje na to, ze skrajnie maly to juz kazdy ponizej 15
TFA pisze:dla innej za maly, bo sama ma za wielka.
TFA pisze:Ale OBIEKTYWNIE (znowu !) duzy penis praktycznie dla kazdej oznacza bol, bo duzy penis to jakies 25 cm.
http://www.youtube.com/watch?v=_P6RcdMbZ84Mati pisze:a tam, cycki to cycki, duże, mniejsze, wszystkie fajne najważniejsze by były ładne i jędrne...
TFA pisze:
Na oko to ja do dzisiaj nie potrafie ocenic dlugosci srub czy wierteł, a pracuje juz w tej branzy troche czasu,
mrt pisze:
Konia z rzędem temu, kto trafił na zbyt rozciągniętą na stałe. Wszyscy tylko czytali.
Nemezis pisze:. Szkoda tylko, ze faceci tego nie rozumieja...
)
księżycówka pisze:Ja kwiczałam z bólu przy 20, może odrobinę więcej. Nie mów, że będziesz jeszcze mówił nam jakie rozmiary nas bolą?TFA pisze:duzy penis praktycznie dla kazdej oznacza bol, bo duzy penis to jakies 25 cm.
Mati pisze:do pewnego momentu...potem facet zaczyna myśleć fiutem
TedBundy pisze:to mija jak przekraczasz pewien wiek, nie szczenięcy
Andrew pisze:a Wy tu jak tepe strzaly caly czas tylko o dlugosciach
TedBundy pisze:ciekawi mnie , cytuję "aspekt wizualny" ;DD Nieśmiało pytam - ktoś upadł na głowę?
grunt to samokrytyka, doceniam
Zaq pisze:Pozazdrościłem Ci avatara.
Dzindzer pisze:To nie samokrytyka to ukryte stwierdzenie typu. Mam gdzieś co myśli ktoś Twojego pokroju
Szkoda, chętnie bym poczytał. Ale odpowiedź i tak dałeś w drugiej części postu:TedBundy pisze:Ale temat Twego pytania nie dotyczy, więc nie będę go rozmywał, bo nie widzę żadnego przełożenia.
TedBundy pisze:Rozumiem, oczy, cycki, włosy, nogi, w ch.. innych rzeczy
Dzindzer pisze:Nog tez inne zadanie, noga słuzy do chodzenia, do stania, do kopania a nie do podobania sie
Fiut do dymania i sikania. więc dalej nie czaje różnicy
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 271 gości