[ Dodano: 2008-08-25, 21:18 ]
Marissa pisze:a dla innej to będzie mały.
wtedy to ona ma za wielka, bo srednia jest wyznacznikiem normalnosci

Moderator: modTeam
Marissa pisze:a dla innej to będzie mały.
Ja tam wierzę, że istnieją osoby o różnych wymaganiach, preferencjach itp. itd. Tylko ciekawym jest, że niewiele kobiet się obruszy jeśli taka dyskusja by szła np. o wspomnianych biustach. Powiedzą - co kto lubi! Tylko czemu Was ta aż tak boli? Dla mnie to niepojęte.TedBundy pisze:Jeszcze ktoś w to uwierzy
księżycówka pisze:Boże - duży to 17-18, Normalny 14-16.
Nooo... więc o co wy sięod tylu postów tak intensywnie wykłócacie?TFA pisze:czyli prawie zadna roznica, o czym juz mowilem wczesniej, wystarczy nawet wziac glupia linijke do reki, zeby stwierdzic ze nawet na oko nie zauwazy roznicy miedzy kutasem 15 a 18 cm, w srodku tez mysle ze te marne 3 cm wiecej nie zwojuje, niz 3 cm mniej.
Dzindzer pisze:Na oko to żaden z moich facetów nie miał mniej niż 15
TedBundy pisze:Tak w ogóle, weźcie sobie miarkę i te 15 cm odmierzcie.
TedBundy pisze:. A tu jeszcze ale jakieś słychać
pani_minister pisze:Ja mogę sobie lecieć na blond włosy, odstający mały palec u lewej ręki, seplenienie lub kalafiorowate ucho. Albo na dużego fiuta.
pani_minister pisze:I już tak nie niweluj męskich kompleksów, trochę sprawiedliwości przyda się na świecie
TedBundy pisze:jak najbardziej, ale każdy facet ma prawo taką wyrzucić za drzwi, gdyby takie dictum kiedyś usłyszał
pani_minister pisze:potencjalny ma niewielkiego peniska. Nie ma jak wyrzucić tej pustej, dictum stawiającej, kobiety za drzwi - bo ona w ogóle się nim nie zainteresuje
Dzindzer pisze:Znaczy takie którym sie strasznie duze podobaja, wręcz nęca ja takie penisy to nie ten poziom
Dzindzer pisze:a jak leci na brunetów
A jak leci na facetów z długimi włosami
Andrew pisze:a 15 cm to nie sporo! to zaledwie norma.
TedBundy pisze:Podobać się może obraz, samochód, sztuka, zachód słońca, nawet wydruk z konta ;DD , a nie kawałek mięcha
TedBundy pisze:Bo to głupie samoograniczanie się
nie, to tyci tyci![]()
Oczywiście.
No i pisze bez sensu, bo penis oprócz długości posiada również inne cechy, takie jak grubość, prostota, krzywizna, posiada widoczne żyłki, a nawet popękane naczynka może mieć, jak podejrzewam. No i czego się akurat długości uczepił?Miltonia pisze:Ted pisze, jakby to byl najwazniejszy skladnik, a wtedy kobieto won za drzwi.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 216 gości