FINAŁ PIESZCZOT W USTACH??
Moderator: modTeam
-
- Weteran
Ja nie wiem jak to sie nazywa, ale rosnie w np. przy Patelni w Warszawie. Na wiosne jak sie wieczorem przechodzi to jak przy banku spermy
I to nie jest bez.
I to nie jest bez.
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
mój chłopak czesto kończy nasze oralne zabawy, pewnie daltego że czesto robimy to w takich miejscach które nie pozwalają na zabrudzenie ubrań... wiec praktycznie zawsze połykam jego nasienie... nie przepdam za smakim spermy tym bardzij za jej zpachem... ale mam swoje super sposoby aby nie czuć zapachu i smaku spermy keidy on już kończy... pozdrawiam
złotooka kotka pisze:I to nie jest bez.
wobec tego z ładnie kwitnących na biało krzewów przychodzi mi na myśl jeszcze tylko jaśmin. matusiu, gdyby mój pachniał jaśminem, to nie wypuszczałabym z ust jego przyrodzenia uwielbiam ten zapach :-)
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
-
- Weteran
lollirot pisze:wobec tego z ładnie kwitnących na biało krzewów przychodzi mi na myśl jeszcze tylko jaśmin
Tyz nie.
To wcale ladnie nie kwitnie. I jak sie bezposrednio powacha to pachnie nieprzyjemnie. A "ten" specyficzny zapach mozna poczuc zwlaszcza wieczorem z pewnej odleglosci. Chyba sie troche z powietrzem musi rozmieszac.
Co do tematu to dla mnie ten zapach nie jest nieprzyjemny, ale ciekawa jestem:
zadurzona pisze:ale mam swoje super sposoby aby nie czuć zapachu i smaku spermy keidy on już kończy...
Zdradzisz jaki?
kocham oral wiec nie wyobrażam sobie robić mu tego bez taktyki depp of, czyli wkładanie penisa jaknajgłębiej do ust... ja potraiwe zmieścić cąłego niestety jeszcze na niezbyt długo... a ma on 18 cm... porpostu w czasie jego orgazmu pochłaniam go cąłego i doepiro jak kończy to go wyjmuje i bolizuję.... trzebaz przyznać ma niezłą frajdę...
złotooka kotka pisze:o wcale ladnie nie kwitnie. I jak sie bezposrednio powacha to pachnie nieprzyjemnie. A "ten" specyficzny zapach mozna poczuc zwlaszcza wieczorem z pewnej odleglosci. Chyba sie troche z powietrzem musi rozmieszac.
w takim razie stawiam na dereń i więcej pomysłów nie mam ;-)
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
a niczego mi nie brak
Anula pisze:Przecież ona ma dysortografię. Z niepełnosprawnych też się nabijasz?
Sa jakies stopnie niepelnosprawnosci. Jeden z najbardziej denerwujacych mnie osobiscie to taki, kiedy ktos uzywa obcego wyrazenia nie znajac jego znaczenia a juz tym bardziej pisowni. Po prostu lepiej zamilknac niz pisac w takim przypadku.
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
- pani_minister
- Administrator
pani_minister pisze:Mam dziwne wrażenie, że runeko może byc jedną z niewielu osób oprócz mnie, która zna i lubi dowcipy o Jasiu Kadłubku
Dobra, kobiety, koniec OT bo nas paskiem przejada <rotfl2>
ministrowa, wyslij jej tego dowcipa
Ostatnio zmieniony 25 lip 2006, 18:58 przez runeko, łącznie zmieniany 1 raz.
Ainsi sera, groigne qui groigne.
- misiucha22
- Pasjonat
- Weteran
Nie wiem co to jest. Ja sie nie znam na kwiatkach. Jak bedzie wiosna to pojde zdjecie zrobie i wam pokaze
-
- Weteran
lollirot pisze:pewnie nie pamięta, które to kwitło
Dokladnie. Wachalam, nie ogladalam
Najbardziej ten deren mi pasuje, ale pewna nie jestem. Bez ani jasmin na pewno nie. Ale moze to jeszcze cos innego. A mi do Warszawy za daleko. Moze przy okazji pstrykne. Czelajcie do wiosny.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”