Wstreciucha pisze:a ja radze ruszyc glowa
głową czego?:]
Moderator: modTeam
Wstreciucha pisze:a ja radze ruszyc glowa

Wstreciucha napisał/a:
aja radze ruszyc glowa , czasem pomaga
jak juz to ruszac ale nie glowa tylko czym innym.
Lubie sex "na ostro" , ale jakby mnie facet pierwszy raz "brutalnie analnie" potraktowal to dostanie taka pyte w pychol ze mu sie popychania na zawsze odechce
cubasa pisze:
Wstreciucha napisał/a:
a ja radze ruszyc glowa
głową czego?

aaaaa pisze:Czy wlasnie w tym przypadku powinny nam pomoc Durex Extra Safe? Sa z dodatkowa iloscia srodka nawilzajacego. Ktos kto je uzywal moze sie pochwalic doznaniami i powiedziec czy naprawde pomagaja latwiej "wejsc"?

Alessione pisze:Aguś pisze:a ja tam radze pchac sie na chama
Ja tak zrobiłem hehe i mi dziewczyna wyskoczyła z łużka i biegała nago po pokoju mówiąc ze ją boli i niechciała wejśc do łuzka hehe (; 2 ale na drugi dzień sie złamała <aniolek2>

aaaaa pisze:właśnie może być m.in. za ciasno. I czy te gumki mogą sie nadawać na pierwszy raz?

Aylin pisze:Po 1 jaką wybrać pozycje??
Aylin pisze:Po 2 to nie wiem czy zadbac jakoś specjalnie o nastrój: świeczki,wino
zwlaszcza ze to pierwszy raz i chlopak na pewno bedzie chcial to dobrze wspominac, no chyba ze chlopak od samego poczatku bedzie chcial na ostro <aniolek2> Aylin pisze:Po 3 jak go troche ośmielić ale nie rozkazywac,czy powiedzieć otwarcie co lubie i o co mi chodzi czy jakoś zasugerować??
zart.robinho pisze:nie wróżę mu wielkich sukcesów w sensie bardziej męskeigo rozumienia seksu
robinho pisze:Tylko żeby Twój chłopak nie czuł zbyt onieśmielony
robinho pisze:a Ty już coś tam wiesz o życiu
Aylin pisze:robinho napisał/a:
nie wróżę mu wielkich sukcesów w sensie bardziej męskeigo rozumienia seksu
że co proszę??
Tylko żeby Twój chłopak nie czuł zbyt onieśmielony
onieśmielony to on już bynajmniej nie jest chociaż wyjdzie w praniu
Aylin pisze:boje sie że nawet (jak dla niego ) za dużo,tylko że to raczej faceci "prowadzili",przynajmniej na początku,a co do mnie to mam już pewne przyzwyczajenia ale nie chce z obecnym facetem powielać tamtych schematów,co prawda może nie miałam wielu facetów bo 3 ale za to regularnie (z moim pierwszym 7 miesięcy seksu,z drugim mieszkałam przez 2 lata wiec to juz była wolna amerykanka ,z trzecim facetem 2 miesiące) i boje sie że to troche za duza konkurencja jak dla mojego obecnego (wiec mu za bardzo o tym nie mówie,wie ze było trzech ale nie wie co i jak bo nie chce go wystraszyć). czasem mam wrażenie że ja sie tego boje bardziej niż on
robinho pisze:ja tam za pierwszym razem się spaliłem i myślę że nie trudno się spalić w takim momencie
robinho pisze:to że sie tak przejmujesz tematem to zanczy że bardzzo Ci na nim zależy
robinho pisze: trzymam za Ciebie kciuki!
Sasa pisze: A jak juz po popiescisz go oralnie to bedzie w 7 niebie
Yasmine pisze:robinho napisał/a:
Bodźce zwrokowe i sensoryczne za pierwszym razem są tak nieopisywalnie niepowtarzalne...
no jak sie widzi kogos nago pierwszy raz w zyciu
to że sie tak przejmujesz tematem to zanczy że bardzzo Ci na nim zależy
zalezy jak cholera sama nie wiem co ja widze w tym gówniarzu
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 664 gości