FINAŁ PIESZCZOT W USTACH??
Moderator: modTeam
runeko pisze:Rama pisze:praktyka czyni miszcza
Prosze, powiedz mi, ze to byl zamierzony blad...
no, bystra z ciebie kobietka, oczywiście że zamierzony. wow.
runeko pisze:Wyjela material genetyczny z buzi?
...taaaa runeko, oczywiście....wyjęła materiał genetyczny z buzi...mhmmmm...riiight...potem go schowała do szuflady żeby pokazać znajomym.
Pegaz pisze:pani_minister pisze:albo soki trawienne je załatwią
ciekawe czy jakieś te wycieczke przeżyły i doszło do poczęcia
Pegaz pisze:cewką moczową
Albo sobie jaja robisz, albo masz zerowe pojęcie o ludzkiej fizjologii i anatomii
Nawet gdyby plemnik przeżył kwas solny w żołądku, jakimś cudem przedostał się nienaruszony do krwioobiegu i stamtąd został odfiltrowany przez nerki... to przecież i tak wyleci poza pochwą, bo u kobiet cewka moczowa przecież nie jest dwufunkcyjna (moczowód i nasieniowód w jednym) jak u facetów, tylko posiada osobne ujście.
lollirot pisze:nie wierzę O_O
A jednak!
Wychodza pozniej w postaci nawozu
Kubek pisze:bo u kobiet cewka moczowa przecież nie jest dwufunkcyjna (moczowód i nasieniowód w jednym) jak u facetów, tylko posiada osobne ujście.
Moze sie nie przygladal albo z racji wieku zapomnial
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Pomyście inaczej plemnik który by to przeżył byłby zapewne wybitną jednostką..jego przeżycia z okresu przedciążowego byłyby niezłym zadatkiem na przyszłość... mógłby lekarzem zostać czy czymś , z racji doskonałej znajomości anatomi kobiety..i oczywiście wyjechać bo w zasadzie jeszcze przez narodzinami został globtroeterem czy jak sie to piszelollirot pisze:nie wierzę O_O
Kubek, nie chce nic mówić ale za dobze się znasz na tych wszystkich obiegach
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
-
- Pasjonat
na koniec wspolnego pobytu nad morzem moja ukochana zrobila mi niespodzianke.... i sama doprowadzila do tego zebym skonczyl w niej...
ale miny usmiechnietej nie miala, balem sie tego ze smak moze byc tragiczny bo od ponad roku jestem na diecie watrobowej.... ale to co powiedziala kompletnie mnie zaskoczylo...powiedziala ze tak paskudnie pieklo i szczypalo ja w jezyk...
ja robie takie oczy <boje_sie> i nie wierzylem jej troche... wiec poprosila mnie zebym zamknal oczy i dala mi ciut ciut splywajacej resztki... i ku mojemu zdziwieniu nie bylo nic podobnego w smaku... jeszcze tego samego dnia jak doszlo do pieszczot to wziela na palec tylko troszke i mowila ze piecze nadal.... i dala mi...a ja niewzruszony....
co o tym sadzicie?
ale miny usmiechnietej nie miala, balem sie tego ze smak moze byc tragiczny bo od ponad roku jestem na diecie watrobowej.... ale to co powiedziala kompletnie mnie zaskoczylo...powiedziala ze tak paskudnie pieklo i szczypalo ja w jezyk...
ja robie takie oczy <boje_sie> i nie wierzylem jej troche... wiec poprosila mnie zebym zamknal oczy i dala mi ciut ciut splywajacej resztki... i ku mojemu zdziwieniu nie bylo nic podobnego w smaku... jeszcze tego samego dnia jak doszlo do pieszczot to wziela na palec tylko troszke i mowila ze piecze nadal.... i dala mi...a ja niewzruszony....
co o tym sadzicie?
-
- Zaglądający
insolventangel pisze:hmmm... a ja mam straszne obawy przed tym ze jak on zacznie mnie piescic to mi sie nagromadzi tam troche tego a on bedzie musial to zlizac...(( nie mam oporow przed tym co robie dla niego ale... on dla mnie... :(
no to sobie zlize w czym problem , to jest smaczne
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
-
- Weteran
Andrew pisze:insolventangel pisze:hmmm... a ja mam straszne obawy przed tym ze jak on zacznie mnie piescic to mi sie nagromadzi tam troche tego a on bedzie musial to zlizac...(( nie mam oporow przed tym co robie dla niego ale... on dla mnie... :(
no to sobie zlize w czym problem , to jest smaczne
no nie kazdy sok jest smaczny
- Mroczny Piskacz
- Maniak
- Maniak
- Maniak
Krzysiu, ależ dieta ma tu dużo do rzeczy Jakby nie było są to wydzieliny organizmu, jak się kobita struje jakąś chemią to będzie gorzej smakować niż ta która je często świeże warzywa i owoce a żadko produkty sztucznie utrzymywane w świeżości Tak samo różne "diety" mogą odpowiednio modyfikować smak, podobnie jak u Nas facetów
Widzę że z czasem sens słów się zmienia
Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia
- Mroczny Piskacz
- Maniak
Krzysiu, czy ja napisałem że wszystkie? Nadinterpretujesz
Smak zależy od też diety i tego nie zmienisz choćbyś nie wiem jak się denerwował i iloma gromami nie ciskał
Nie zaprzeczam że zdrowie i higiena są również czynnikami w tej kwestii, ale nie ujmuj diecie od której zależy stan organizmu
Nadal podtrzymuję też opinię że nie każdemu facetowi musi smakować
Smak zależy od też diety i tego nie zmienisz choćbyś nie wiem jak się denerwował i iloma gromami nie ciskał
Nie zaprzeczam że zdrowie i higiena są również czynnikami w tej kwestii, ale nie ujmuj diecie od której zależy stan organizmu
Nadal podtrzymuję też opinię że nie każdemu facetowi musi smakować
- Mroczny Piskacz
- Maniak
- Maniak
Widzisz Krzysiu, też nie Są faceci który nie lubią lodów
Seks to seks, sprawia obojgu przyjemność [powinien, jak nie sprawia to czas na zmianę partnera ], podczas gdy ma być jednostronna przyjemność w przypadku oralnych igraszek to dlaczego drugą stronę zmuszać? Traci sens "partnerstwo" a wchodzi "egoizm" <browar>
Seks to seks, sprawia obojgu przyjemność [powinien, jak nie sprawia to czas na zmianę partnera ], podczas gdy ma być jednostronna przyjemność w przypadku oralnych igraszek to dlaczego drugą stronę zmuszać? Traci sens "partnerstwo" a wchodzi "egoizm" <browar>
Andrew pisze:bo to makowe panienki są albo cioty , jak moze nie smakowac kobieta , no jak ? rozumiem kalafior ! ...ale kobieta ?
Endrjuł mógłby każdą spożyć. Niezależnie od wieku. Byleby nadżerki nie miała.
No chyba, że to tylko o własnej pisał... ale nie wiem
Sądzę, że jak jest uczucie to chce się zeżreć partnera w całości.
A jak nie...
KOCHAJ...i rób co chcesz!
-
- Weteran