Wstydzić się?
Moderator: modTeam
- ksiezycowka
- Weteran

Wkurzają mnie ludzie, którzy śmieją się z 20-letnich dziewic czy prawiczków. Mówią o jakims "tępym ograniczeniu", "ciemnocie"... To samo można o nich powiedzieć. Kto kiedy zaczyna to już indywidualna sprawa. I nie ma się czego wstydzić. Jak jakaś pani będzie dziewicą do końca życia... Cóż, jej sprawa. Gorszej od innych to jej nie czyni (może ew. zepsuć nieco charakter...).
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
Ja tam w tej sprawie powiem że dziewictwo straciłem właśnie z moją lubą. I to całkiem niedawno. Sam się wcześniej przyznałem że jestem prawiczkiem a wiecie co ona powiedziała... "Nic nie szkodzi."
Była naprawdę delikatna, a potem... no cóż nabrałem ochoty na więcej. Kochaliśmy się kilka razy. Takie miałem naladowane baterie...
Wcześniej rozmawiałem z jej bratem. Zapytał się czy miałem dziewczynę... ja mówię że nie. Nie chciał uwierzyć... Powiedziałem mu że Twoja siostra pozbawi mnie dziewictwa.
On: To uważaj, ona przez dwa lata nie miała faceta. Jajka ci spuchną...
itd.
Ja tam się wcale nie wstydzę bo nie mam czego. Ważne że ją kocham i mamy naprawdę udane życie w sypialni... bo obydwoje mamy niezłą wyobraźnię. To tyle co chciałem powiedzieć... więc nie macie co się przejmować.
Trzeba tylko z lekkim luzem podejść do tematu a będzie dobrze.
To nawet trochę romantycznie było...
Była naprawdę delikatna, a potem... no cóż nabrałem ochoty na więcej. Kochaliśmy się kilka razy. Takie miałem naladowane baterie...
Wcześniej rozmawiałem z jej bratem. Zapytał się czy miałem dziewczynę... ja mówię że nie. Nie chciał uwierzyć... Powiedziałem mu że Twoja siostra pozbawi mnie dziewictwa.
On: To uważaj, ona przez dwa lata nie miała faceta. Jajka ci spuchną...
itd.
Ja tam się wcale nie wstydzę bo nie mam czego. Ważne że ją kocham i mamy naprawdę udane życie w sypialni... bo obydwoje mamy niezłą wyobraźnię. To tyle co chciałem powiedzieć... więc nie macie co się przejmować.
Trzeba tylko z lekkim luzem podejść do tematu a będzie dobrze.
To nawet trochę romantycznie było...
Przed Wami żywy przykład prawiczka
Oryginał
Jeszcze tego nie robiłem i...dobrze mi z tym
Nie czuję presji z żadnej strony, nie czuję, że musze to zrobić, bo wszyscy już maja to za sobą bądź tego oczekuja ode mnie. Na każdego przychodzi pora... 
Jeszcze tego nie robiłem i...dobrze mi z tym
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- konstancja
- Entuzjasta

Przed Wami żywy przykład prawiczka usmiech Oryginał usmiech
Jeszcze tego nie robiłem i...dobrze mi z tym usmiech Nie czuję presji z żadnej strony, nie czuję, że musze to zrobić, bo wszyscy już maja to za sobą bądź tego oczekuja ode mnie. Na każdego przychodzi pora... Usmiechnij sie!
- Weteran

gloria pisze:to ja zadam takie przewrotne pytanie: czy NIE bycie dziewica/prawiczkiem w wieku nie wiem, ponizej 18 lat (ostatni znany mi przypadek to bodajze 14 latka ktora stracila cnote z moim przyjacielem) to jest jakis powod zeby sie wstydzic? ;]
zeby nie bylo, ja jeszcze jestem.
Dla mnie nie jest to żaden powód do wstydu. Nie jest tez do chwalenia się, bo powoli zaczynam na to trochę inaczej patrzeć niż jeszcze nei dawno, ale nie wstydze się tego.
moon pisze:Dla mnie nie jest to żaden powód do wstydu. Nie jest tez do chwalenia się, bo powoli zaczynam na to trochę inaczej patrzeć niż jeszcze nei dawno, ale nie wstydze się tego
Dokładnie. Czego tu się wstydzić? Niedoswiadczenia? Jezeli tak, to analogiczna jest sytuacja kiedy ktoś jeszcze nie pracował - nie ma doswiadczenia. I co? To jest powod do wstydu? Nie przesadzajmy... kurczę takie czasy, że z seksu robi się towar
Spójrzmy na to z innej strony, wiele osob ma to za sobą ---pierwsza fascynacja ciałem ukochanego/-ej, zapewne doznania niezapomniane
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- ksiezycowka
- Weteran

Moon ale to byla ogolna uwaga, nie do Twojego posta <browar>
- ksiezycowka
- Weteran

wybaczcie off topic, ale cubasa, masz boski podpis
Pozdrawiam
Tutaj też coś było o moim opisie http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewt ... &start=225
Sorry za offtop
- ksiezycowka
- Weteran