Magiczna niemoc zaraz po (jej)orgazmie...
Moderator: modTeam
To moze lepiej to uprzedzic i samemu zaatakowac ze ona go juz nie kocha, ze jest z nim tylko dla minety? To by bylo oryginalne i prawdziweAndrew pisze:taaaa reakcje jej beda takie , ze juz jej nie kocha , ze ma inną , dopiero sie wszystko bedzie pruc ! - nie tedy droga !
Nie spodziwalaby sie tego
Moj opis jest jak che isc va banque. Dlatego pisalem ze jak nie kocha to go zostawi, jak kocha to sie zmieni. Ja nigdy takiego problemu nie mialem. Tzn mialem inny, ze mi zawsze przerywala pieszczoty bo juz nie mogla i chciala sie wziasc za mnie
Ale tez nie mialbym zamiaru sie cackac z tego powodu jakby mnie dizewczyna tak traktowala. Bo niby dlaczego? Mozna sie bawic w psycho gry, ale to damskie rozwiazanie. Ja preferuje rozwiazania silowe i szalowe: woz albo przewoz.
Wymuszac masz , tyle , ze drogi do tego są różne
wciagnij ty ja kiedys do przymierzalni , wciagnij do toalety dla niepełnosprawnych (byle by czysciutko było - zazwyczaj tam lsni)
uruchom w niej inne bodzcie , jak i wyobraznię .To co ze sie nie uda za pierwszym razem , ze moze ucieknać
nie pozwalaj - ale też na chama nie zatrzymuj - dzialaj
kino też jest dobre , zaraz
???a podales ty jej kiedys swojego wacka do pieszczot ? czy czekasz ciagle az ona go sama wezmie ? , znam chyba odpowiedz , to też zle
[ Dodano: 2006-12-29, 10:23 ]
O.... to jzu duzo lepiej , tak pograc mozna <browar>
wciagnij ty ja kiedys do przymierzalni , wciagnij do toalety dla niepełnosprawnych (byle by czysciutko było - zazwyczaj tam lsni)
uruchom w niej inne bodzcie , jak i wyobraznię .To co ze sie nie uda za pierwszym razem , ze moze ucieknać
nie pozwalaj - ale też na chama nie zatrzymuj - dzialaj
kino też jest dobre , zaraz
[ Dodano: 2006-12-29, 10:23 ]
Maverick pisze:[uprzedzic i samemu zaatakowac ze ona go juz nie kocha, ze jest z nim tylko dla minety? To by bylo oryginalne i prawdziweNie spodziwalaby sie tego
![]()
.
O.... to jzu duzo lepiej , tak pograc mozna <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
do przymierzalni nie daje sie, nic z tych rzeczy nie wchodzi w gre, najbardziej ekstremalne przezycie to byly pieszczoty JEJ na pustej plazy pod kocykiem...
andrew: mylisz sie, praktycznie zawsze nakierowuje jej reke, tam gdzie jej miejsce... tylko ze konczy sie to fiaskiem, wszystko ok dopoki chcica wraz z podnieta jej nie przejdzie..
a ten pomysl mava jest chyba najlepszy ze wszystkich:)
andrew: mylisz sie, praktycznie zawsze nakierowuje jej reke, tam gdzie jej miejsce... tylko ze konczy sie to fiaskiem, wszystko ok dopoki chcica wraz z podnieta jej nie przejdzie..
a ten pomysl mava jest chyba najlepszy ze wszystkich:)

Chodzi o to, żeby było normalnie. Wszystkie chwyty dozwolone, tym bardziej, że jej teraz są poniżej pasa, niestety nie w sensie dosłownym.Gt10 pisze:pozatym niechce zeby to tak wygladalo, ze wymuszam na niej pieszczoty, .. ale to chyba nie o to chodzi
Moim zdaniem nie. W ten sposób tylko pogłębisz swój wizerunek pantoflarza i ciamajdy. U mnie by nie przeszło. Zaczęłabym poważnie zastanawiać się, czy z Ciebie w ogóle będą jeszcze ludzie i czy przypadkiem nie zacząć rozglądać się za kimś innym.Gt10 pisze:a ten pomysl mava jest chyba najlepszy ze wszystkich:)
Ostatnio zmieniony 29 gru 2006, 10:32 przez mrt, łącznie zmieniany 1 raz.
Poza tym, ona ma 17 lat dopiero... to tez trzeba miec na uwadze.
Andrew - drogi sa rozne, ale ani ja ani Ty nie znamy dziewczyny, wiec ciezko wybrac te wlasciwa. Niech on wybierze. Mi by po prostu nie lezalo udawanie czulosci jak bym byl sfrustrowany. Musialbym to zademonstrowac
EDIT:
Preferowalbym raczej inne sposoby napisane przeze mnie.
Aha - i jeszcze jedno - nie daj jakos specjalnie poznac ze to dla Ciebie sprawa zycia i smierci tylko ze masz to potraktowac jak normlana sprawe, jako cos naturalnego i masz zrobic to tak zeby ona sie dziwnie poczula ze czegos tak naturalnego nie robi.
Bo jak potraktujesz to jako sprawe zycia i smierci to wtedy zdobedzie nad Toba wladze
Andrew - drogi sa rozne, ale ani ja ani Ty nie znamy dziewczyny, wiec ciezko wybrac te wlasciwa. Niech on wybierze. Mi by po prostu nie lezalo udawanie czulosci jak bym byl sfrustrowany. Musialbym to zademonstrowac
EDIT:
Pewnie chodzi o to zeby zaczac ze ona go juz nie kocha? To nie w moim stylu, napisalem tak dla kontrastumrt pisze:Moim zdaniem nie. W ten sposób tylko pogłębisz swój wizerunek pantoflarza i ciamajdy. U mnie by nie przeszło.
Preferowalbym raczej inne sposoby napisane przeze mnie.
Aha - i jeszcze jedno - nie daj jakos specjalnie poznac ze to dla Ciebie sprawa zycia i smierci tylko ze masz to potraktowac jak normlana sprawe, jako cos naturalnego i masz zrobic to tak zeby ona sie dziwnie poczula ze czegos tak naturalnego nie robi.
Bo jak potraktujesz to jako sprawe zycia i smierci to wtedy zdobedzie nad Toba wladze

kiedy w wakacje zle mnie traktowala poprawilo sie wszystko kiedy pod koniec wakacji pare razy nie powiedzialem jej ze ja kocham.. i po prostu zrobilem sobie wolne od telefonu, po 2 dniach zaczela mi pisac gigantyczne smsy z przeprosinami i blaganiami zebym jej nie opuszczal, nawet mi piosenke napisala i zaspiewala ja...
podjalem decyzje, trzeba ostro,aczkolwiek nie chamsko, nie nalegac na jakikolwiek kontakt...
edit: po tych ostatnich postach mam w glowie namieszane, pomozcie mi wybrac wlasciwiy schemat, bo ja rzeczywiscie zalatwie to jak najdelikatniej...
z kazda sekunda coraz bardziej zbliza sie chwila prawdy
podjalem decyzje, trzeba ostro,aczkolwiek nie chamsko, nie nalegac na jakikolwiek kontakt...
edit: po tych ostatnich postach mam w glowie namieszane, pomozcie mi wybrac wlasciwiy schemat, bo ja rzeczywiscie zalatwie to jak najdelikatniej...
z kazda sekunda coraz bardziej zbliza sie chwila prawdy
Dokładnie o to mi chodziło.Maverick pisze:Pewnie chodzi o to zeby zaczac ze ona go juz nie kocha?
Dlatego właśnie Ty takich problemów nie masz.Maverick pisze:To nie w moim stylu, napisalem tak dla kontrastu
Jak najbardziej mam to na uwadze. Myślisz, że teraz z powodu jakiegoś głupiego łóżka poszłabym bokiem? A kiedyś i owszem.Maverick pisze:Poza tym, ona ma 17 lat dopiero... to tez trzeba miec na uwadze.
[ Dodano: 2006-12-29, 10:41 ]
Zero seksu. Nie masz ochoty, bo nie jesteś instytucją charytatywną - to jest moja opcja.Gt10 pisze:z kazda sekunda coraz bardziej zbliza sie chwila prawdy
Ale będzie foch z jej strony! I dobrze, to początek sukcesu. Zmięknie po jakimś czasie.
Hmm... A jednak wariatkaGt10 pisze:nawet mi piosenke napisala i zaspiewala ja...

A po co ma Cię pociągać, jak guzik z tego masz? Człowiek po to ma mózg, żeby sobie czasem pociąg w kieszeń wsadzić i wyjąć, jak nastaną lepsze czasy. Nawet jej to możesz powiedzieć.Gt10 pisze:focha nie bedzie z jej strony bankowo, najwyzej zrobi sie smutna, ze juz mnie nie pociaga.. ale tedy tez chyba droga
Nie wdawaj się w dyskusję! Niech ryczy. Daj jej buzi na do widzenia, manele i do domu.
[ Dodano: 2006-12-29, 10:48 ]
Ło matko! Mało, że wariatka, to pewnie jeszcze i histeryczkaGt10 pisze:ee tam wariatka, matka-aktorka i sopranistka;)

Na wypicie herbaty wystarczy.Gt10 pisze:sprawdza sie moj scenariusz.. nie ma jej do tej pory.. a ajk przyjdzie to okaze sie ze za malo czasu zostalo... jak reagowac w tej sytuacji?
Nie daj się wciągnąć w seks! Dla Ciebie i tak, i tak czasu nie starczy, więc w ogóle o tym zapomnij.
Swoją drogą coś w tym jest, że jak jest mało czasu, to szybciej człowiek wyjmie rękę z majtek kobiety niż schowa całe uzbrojenie faceta. Na szybkie okazje mniej problemów z dziewczynami niż z facetami.
Nie no kochani moi ,
mozna tu pisac wiele rzeczy, najlepiej by było jednak, by nie ukrzywdzic dziewczynie . To , ze sie zachowuje nie tak jak my byśmy chcieli , a i jak autor posta nie znaczy , ze trzeba ja tu nazywac - Ona ma dopiero lat 17 i tak jak nie nalezy ja pozostawiac w przekonaniu , ze wszystko jest w porządku , tak trzeba jej pomóc zrozumiec , ze tak jak Ona "dziala" - nie mozna !
Zatem - na wszelkie jej próby podjecia inicjatywy sexualnej trzeba przystac , co nie znaczy , ze On ma robic to co ona chce , albo co robił do tej pory .Sex to nie tylko sama inicjacja i pieszczoty narzadów , to cała masa innych drobiazgów .On ma grac w gre którą Ona zacznie - nie odtracac jej bron Boze , ale tez Ona musi odbierac znaki jakie on jej daje .Jezeli facetowi staje ptak , to nie wolno go pozostawic samemu sobie , trzeba sie nim zajac , jezeli dziewczynie zrobi sie mokro , to trzeba sie też tym zajac .Tyle , ze tu To On musi zadbac najpierw o swoje , potem o jej doznania. Moze siegnac reką do jej muszelki , ale tylko w celu wywołania jeszcze wiekszego u niej podniecenia , jesli Ona odda sie tym pieszczotą zapominajac w tym momencie o nim - to nalezy to przerwac i zajac sie innymi partiami jej ciala z premedytacją specjalnie omijac te, które Ona najbardziej w tym momencie chce by były pieszczone .Słowem rób dokładnie to co Ona robi tobie .
mozna tu pisac wiele rzeczy, najlepiej by było jednak, by nie ukrzywdzic dziewczynie . To , ze sie zachowuje nie tak jak my byśmy chcieli , a i jak autor posta nie znaczy , ze trzeba ja tu nazywac - Ona ma dopiero lat 17 i tak jak nie nalezy ja pozostawiac w przekonaniu , ze wszystko jest w porządku , tak trzeba jej pomóc zrozumiec , ze tak jak Ona "dziala" - nie mozna !
Zatem - na wszelkie jej próby podjecia inicjatywy sexualnej trzeba przystac , co nie znaczy , ze On ma robic to co ona chce , albo co robił do tej pory .Sex to nie tylko sama inicjacja i pieszczoty narzadów , to cała masa innych drobiazgów .On ma grac w gre którą Ona zacznie - nie odtracac jej bron Boze , ale tez Ona musi odbierac znaki jakie on jej daje .Jezeli facetowi staje ptak , to nie wolno go pozostawic samemu sobie , trzeba sie nim zajac , jezeli dziewczynie zrobi sie mokro , to trzeba sie też tym zajac .Tyle , ze tu To On musi zadbac najpierw o swoje , potem o jej doznania. Moze siegnac reką do jej muszelki , ale tylko w celu wywołania jeszcze wiekszego u niej podniecenia , jesli Ona odda sie tym pieszczotą zapominajac w tym momencie o nim - to nalezy to przerwac i zajac sie innymi partiami jej ciala z premedytacją specjalnie omijac te, które Ona najbardziej w tym momencie chce by były pieszczone .Słowem rób dokładnie to co Ona robi tobie .

I skończy sie dziką awanturą albo histerią.Andrew pisze:Moze siegnac reką do jej muszelki , ale tylko w celu wywołania jeszcze wiekszego u niej podniecenia , jesli Ona odda sie tym pieszczotą zapominajac w tym momencie o nim - to nalezy to przerwac i zajac sie innymi partiami jej ciala z premedytacją specjalnie omijac te, które Ona najbardziej w tym momencie chce by były pieszczone .Słowem rób dokładnie to co Ona robi tobie .
Andrew, za bardzo chcesz chuchać na 17-latki. Wbrew pozorom to bardzo inteligentni ludzie. Jak jest na tyle dorosła, żeby bawic się w seks, to jest również na tyle dorosła, żeby w to grać. I chyba trochę na pozycji świętej krowy seks ustawiłeś - jak jest mokro, to co? Niech se będzie. Od tego nikt jeszcze nie umarł i nie ma przymusu, żeby z tym coś dalej robić.
Tak, zdecydowanie jestem zwolenniczką metod szokowych i radykalnych.
Mrt - widac inaczej mnie odbierasz niz bym chcial , to co chce napisac - przekazac inaczej nie umiem .Trzeba by postawic mi aktorkę , zas ja musaił bym przejac rolę aktora , to pokazał bym o co mi chodzi .Mysle , ze wyszlo by na to samo o co Tobie chodzi , tyle ze moja droga była by inna , cel jednak ten sam 

A bo Wy to zawsze jakoś po chińsku i odwrotnie rozumujecieAndrew pisze:Mysle , ze wyszlo by na to samo o co Tobie chodzi , tyle ze moja droga była by inna , cel jednak ten sam
Tak czy owak ważne, żeby cokolwiek z tym zrobił, bo inaczej to go będzie wykorzystywać do czasu, aż sobie faceta nie znajdzie. Znaczy do kiedy jakiś facet jej nie znajdzie. Pójdzie tak, że ino dym się ostanie. A on sobie z tą swoją miłością zostanie, zadziwiony, dlaczego tak a nie inaczej.
Przy okazji zastanawia mnie ten strach przed ciążą. Wiecie, że jak się czasem trafia na faceta, to człowiekowi to serdecznie wisi? Jest gotowy rzucić wszystko i na koniec świata powędrować, więc co się będzie jakąś ciążą martwić i denerwować bez sensu. Dziwny mechanizm, ale tak czasem działa. Można być z facetem i 5 lat, kochać go, ufać mu itd., a się bać. A można nagle poznać kogoś, nawet największego drania, i niczego się nie bać od pierwszej chwili.
Zresztą to chyba materiał na nowy temat i takowy zaraz założę. Tylko gdzie?
Mysiorek pisze:Gt10 pisze:o co tutaj chodzi?
O wibrator, którym jesteś (sorki).
Zamień się miejscami, z nią - teraz niech ona robi za sztuczną pochwę.
Jesli dąży do zbliżeń, a nie że Ty napierasz, nie będzie problemów. No chyba, że tylko te orgazmy ją trzymają przy Tobie ;P
bo nie trzeba baterii wymieniać ?
Niech ona pieści cię pierwsza a ty po niej i problem z głowy
heh.. i juz po wszystkim... przeszlo to zupelnie inaczej niz wszystkie przepowiedziane scenariusze... i jednoznaczenie spier****lem na calej linii...
wolna chate mam raz do roku, w okresie swiat, ona w ogóle nie ma wolnej chaty, bo ma osobe niepelnosprawna w domu...
wiec uleglem pokusie... ale zakonczylo sie tylko jej orgazmem... porozmawialem z nia na ten temat i wyszlo na to, ze teraz po prostu bardzo sie boi jak jestesmy u niej (99.9% spotkan jest u niej) , bo raz nas nakryla opiekunka do kaleki, jak ona lezala z rozpietym stanikiem i bez koszulki... wygladalo to jakby nie miala nic na sobie... i cudem sie z tego wykaraskala, to bylo toz przed wakacjami (2dni) w wakacje nie miala problemow z pieszczotami, bo bylismy gdzie indziej gdzie byly warunki, a teraz mowi, ze sie strasznie boi, bo schowac sprzet i zapiac pasek w 0.5s to nie jest latwo, i jeszcze posprzatac po wszystkim... dodam, ze mamy sie czego bac, sam sie boje, bo jej matka pewnie ukrocilaby to wszystko w mgnieniu oka...
dobra, dalem dupy,ale co fakt to fakt... rzucila sie na mnie sama... ale przynajmniej bylo przyjemnie dosc dlugo, szkoda, ze bez finalu, porozmawialem z nia, wyjasnilismy sobie sprawe, jezeli to nie pomoze to zaczynam bardziej drastycznie, nie moze sie to odbyc zbyt szybko, bo wyweszy, ze to jest gra
[ Dodano: 2006-12-29, 14:56 ]
nie ku***, mielismy sie spotkac wieczorem, ale wlasnie zadzwonila, ze cos jej wypada i ze nie mozemy sie zobaczyc, a wczesniej powiedziala, ze mnie wypiesci niezle wieczorem, bo juz bedzie miala ochote...
jaki cyrk:/ ale ja glupi jestem:/ kto mieczem wojuje od miecza ginie...
wolna chate mam raz do roku, w okresie swiat, ona w ogóle nie ma wolnej chaty, bo ma osobe niepelnosprawna w domu...
wiec uleglem pokusie... ale zakonczylo sie tylko jej orgazmem... porozmawialem z nia na ten temat i wyszlo na to, ze teraz po prostu bardzo sie boi jak jestesmy u niej (99.9% spotkan jest u niej) , bo raz nas nakryla opiekunka do kaleki, jak ona lezala z rozpietym stanikiem i bez koszulki... wygladalo to jakby nie miala nic na sobie... i cudem sie z tego wykaraskala, to bylo toz przed wakacjami (2dni) w wakacje nie miala problemow z pieszczotami, bo bylismy gdzie indziej gdzie byly warunki, a teraz mowi, ze sie strasznie boi, bo schowac sprzet i zapiac pasek w 0.5s to nie jest latwo, i jeszcze posprzatac po wszystkim... dodam, ze mamy sie czego bac, sam sie boje, bo jej matka pewnie ukrocilaby to wszystko w mgnieniu oka...
dobra, dalem dupy,ale co fakt to fakt... rzucila sie na mnie sama... ale przynajmniej bylo przyjemnie dosc dlugo, szkoda, ze bez finalu, porozmawialem z nia, wyjasnilismy sobie sprawe, jezeli to nie pomoze to zaczynam bardziej drastycznie, nie moze sie to odbyc zbyt szybko, bo wyweszy, ze to jest gra
[ Dodano: 2006-12-29, 14:56 ]
nie ku***, mielismy sie spotkac wieczorem, ale wlasnie zadzwonila, ze cos jej wypada i ze nie mozemy sie zobaczyc, a wczesniej powiedziala, ze mnie wypiesci niezle wieczorem, bo juz bedzie miala ochote...
jaki cyrk:/ ale ja glupi jestem:/ kto mieczem wojuje od miecza ginie...
Gt10 pisze:... i jednoznaczenie spier****lem na calej linii...
no to moje ciche przewidywania sie sprawdziły
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Gt10 pisze:wiec uleglem pokusie... ale zakonczylo sie tylko jej orgazmem...
czyli jak zawsze
A zabrał bys ja do jakiego motelu, wtedy odpada czynnik bo ktos nakryje. Ciekawe jak wtedy by sie zachowywała
[ Dodano: 2006-12-29, 14:57 ]
Gt10 pisze:ze mnie wypiesci niezle wieczorem, bo juz bedzie miala ochote...
durny to ty jednak jestes
wlasnie kiedy dom byl wolny, to bylo wszystko w porzadku, rzucila sie na mnie i bylo ekstra, ale przerwali nam rodzice, ktorzy wrocili... i tak po prostu ja po cichu dokonczylem z nia,
dalem se dzisiaj jeszcze luzu, nie chcialem czekac nastepnego roku do kolejnej okazji.
ale teraz juz to ukroce...nie ma bata, zrobilem se jedna nadzieje, wiecej tego bledu nie popelnie,
dalem se dzisiaj jeszcze luzu, nie chcialem czekac nastepnego roku do kolejnej okazji.
ale teraz juz to ukroce...nie ma bata, zrobilem se jedna nadzieje, wiecej tego bledu nie popelnie,

A nie mówiłam, Andrew? Naiwny jak nie wiem i za miękkiGt10 pisze:nie ku***, mielismy sie spotkac wieczorem, ale wlasnie zadzwonila, ze cos jej wypada i ze nie mozemy sie zobaczyc, a wczesniej powiedziala, ze mnie wypiesci niezle wieczorem, bo juz bedzie miala ochote...
AnoDzindzer pisze:durny to ty jednak jestes
I znowu idiotę z Ciebie zrobiła. Długo tak jeszcze?Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”