A JAKIE SA WASZE OPINIE...

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 17 maja 2004, 22:17

Ale było się kiedyś młodą i głupią

No tak, młodość ma swoje prawa, ale dobrze, że później wyciąga się z tego właściwe wnioski
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 18 maja 2004, 14:56

Maverick a slyszales kiedys o smierci spowodowanej paleniem marichuany?? Ja nie!!
Tak. Rak pluc.
Awatar użytkownika
Martyna
Maniak
Maniak
Postautor: Martyna » 19 maja 2004, 13:45

Czasem warto spróbować, chćby dlatego żeby móc potem powiedzieć: Tak, próbowałem(-łam) ale nie smakowało mi to i nigdy już tego nie wezmę do ust!
Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 19 maja 2004, 17:47

To może spróbujmy cyjanku? Najwyzej nam zaszkodzi, ale przynajmniej bedziemy mogli powiedziec ze spróbowalismy. Ludzie, narkotyki to nie papierosy!!!
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 25 maja 2004, 10:46

Wiecie. Jest pewna granica wszystkiego. Kazdy ma wlasna, ale jak ja przekroczy to potem zaczyna z czasem przekraczac wszystkie inne i ona sie coraz dalej odsowa. Dlatego lepiej nie przekraczac tej 1 :)
=]
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 25 maja 2004, 11:08

Aga pisze:To może spróbujmy cyjanku? Najwyzej nam zaszkodzi, ale przynajmniej bedziemy mogli powiedziec ze spróbowalismy. Ludzie, narkotyki to nie papierosy!!!

niepoprawne porównanie, ale każdy ma swoje zdanie

kiedys moj geniusz Albert Einstein powiedzial tak:

"Niektórzy ludzie widzą rzeczy, takimi jakie sa i pytają dolaczego, ja marzę o rzeczach jakich nie było i pytam dlaczego nie"

tak okreslilabym rowniez swoj stosunek do uzywek i innych kuszacych rzeczy tego swiata, a czy to zle, czy dobre, pozostawiam sobie..
marek25
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: marek25 » 25 maja 2004, 12:15

ja kocham si z 2-3 razy w miesiącu na anfetaminie z moja kobieta, jest rewelacyjnie
ciało całkiem inaczej odbiera dotyk jest bardzie wrazliwe , no i mozemy sie kochac przez 6 godziń ,tylko nastepnego dnia gacus jes biedny i obolały ale mimo wszystko jest rewelacyjnie :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 25 maja 2004, 21:33

marek25 pisze:ja kocham si z 2-3 razy w miesiącu na anfetaminie z moja kobieta, jest rewelacyjnie
ciało całkiem inaczej odbiera dotyk jest bardzie wrazliwe , no i mozemy sie kochac przez 6 godziń ,tylko nastepnego dnia gacus jes biedny i obolały ale mimo wszystko jest rewelacyjnie :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Hmm, jakoś to do mnie nie przemawia. A wręcz przeciwnie... :/
Odkąd jestem z moim obecnym i najukochańszym ze wszystkich facetem, nie stosuję żadnych "wspomagaczy". Bo po co?! I bez nich jest cudownie! :D
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 25 maja 2004, 23:58

Odkąd jestem z moim obecnym i najukochańszym ze wszystkich facetem, nie stosuję żadnych "wspomagaczy". Bo po co?! I bez nich jest cudownie

Popieram!!
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 31 maja 2004, 11:33

Reasumujac moje wypowiedzi: seks po uzywkach? Nie, bo ja nie biore narkotykow, nigdy nie wzialem nic i nie zamierzam tego zmieniac :D
Lysolek
Początkujący
Początkujący
Postautor: Lysolek » 08 sie 2004, 19:24

To nie tak!!!
Przynajmniej nie do konca,ja z moim ANIOLKIEM lubimy zaszalec w luzku po piwie,czy wodce.Co nie znaczy ze tak jest zawsze, nigdy bym sie nie zdecydowal na narkotyki!!!
Nie wiem jak sprawa ma sie z roznymi plynami ktore mozna kupic w Sex Shopach!!!wiedz nie moge sie wypowiedziec,ale ogolnie jestem za!!! :556:
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 08 sie 2004, 19:40

Aga pisze:To może spróbujmy cyjanku? Najwyzej nam zaszkodzi, ale przynajmniej bedziemy mogli powiedziec ze spróbowalismy. Ludzie, narkotyki to nie papierosy!!!

No tak Aga to potrafi dowalić ;) ;) ;) ;) :D

Pewnie i cjanek w znikomej ilosci był by w czymś dobry ! ;)

Ja tam sadze iż wszystkiego trza spróbowac
Ale kochanie sie na amfie trzy razy w miesiacu , doprowadzi niechybnie do tego iż sex bez niej , nie bedzie taki jak oczekujemy !!!!!!!!!

POZDROWIENIA DLA AGI ! :564:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 08 sie 2004, 20:08

Maverick pisze:Wiecie. Jest pewna granica wszystkiego. Kazdy ma wlasna, ale jak ja przekroczy to potem zaczyna z czasem przekraczac wszystkie inne i ona sie coraz dalej odsowa. Dlatego lepiej nie przekraczac tej 1 :)

To zdanie mi się bardzo spodobało i całkowicie się zgadzam z nim. Jak się przekroczy pewną granice to już później zacznie się przekraczać inne granice. Z używek jakie kiedykolwiek spróbowałam jest: alkohol, papierosy. Natomiast co do narkotyków mam bardzo negatywny stosunek. Nigdy ich nie brałam i nigdy nie wezme. To jest coś co dla mnie jest nieprzekraczalną granicą.

Natomiast seks po amfetaminie tak jak pisze jeden z panów dla mnie jest objawem uzależnienia a nie po prostu dobrej zabawy.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
dryncia

Postautor: dryncia » 11 sie 2004, 14:56

Seks po narkotykach jest świetnym doznaniem. Nie robie tego często, bo taki „zwykły” mógłby mi się już mniej podobać. Zależy na co mam nastrój to biorę, jak chce się wyżyć to biorę amfetaminę, po tym cudeńku możemy w nieskończoność, tylko, że potem człowiek troszkę obolały. Jak chcę czuć się taka radosna energetyczna i mocno zakręcona to pixy biorę, a jak chce być wyluzowana, zatrącić poczucie czasu i rzeczywistości to mam palenie. Dla każdego cos miłego. A mój kotek ma mi przynieść jakieś cudo z sex shopu :556:
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 11 sie 2004, 15:12

dryncia pisze: A mój kotek ma mi przynieść jakieś cudo z sex shopu :556:

jakie ? :D
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 11 sie 2004, 18:29

Też jestem ciekawy co to za cudo będzie
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 11 sie 2004, 23:37

Aga pisze: Ludzie, narkotyki to nie papierosy!!!

Taki argument to zaden argument. Proponuje troszke poczytac moze wyczytasz gdziesz ze papierosy zabijaja wiecej ludzi niz wszystkie narkotyki razem wziete!!!
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 11 sie 2004, 23:54

Student pisze:

Taki argument to zaden argument. Proponuje troszke poczytac moze wyczytasz gdziesz ze papierosy zabijaja wiecej ludzi niz wszystkie narkotyki razem wziete!!!

to fakt , to zaden argument ! :564:
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 12 sie 2004, 09:47

Dziękuje bardzo. Ja juz zostanę przy "fajkach" mimo tego, że staram sie rzucić.
Nie mam zamiaru nawet próbować.

Rozumując w ten sposób to najwięcej zabijają ogórki bo Ci co umarli na pewno kiedyś je jedli.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 12 sie 2004, 11:18

Zaraz , ogórek nie jest uzywką !
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 12 sie 2004, 11:38

To niech będzie kawa. Też prawie każdy kiedyś pił.
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 12 sie 2004, 16:55

Student pisze:

Zgadzam się, że papierosy są bardziej "śmiertelne" od narkotyków ale jest ich jeden rodzaj a narkotyki prowadzą od tych najlżejszych (czyt. marihuana) po najcięższe (czyt. kokaina). Poza tym jest jeszcze wiele różnic które działają na korzyść papierosów. Wymienie choćby jeden z nich: jakoś nikt dla papierosów nie jest w stanie ukraść a dla narkotyków ludzie są zdolni sprzedać wszystko. Tutaj jest istotna różnica.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,

lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 12 sie 2004, 17:00

Bo cena jest znaczaco wyzsza ! :547: to oczywiscie zarcik , nie mogłem sie powstrzymać !
Awatar użytkownika
nata
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: nata » 12 sie 2004, 20:51

żarcik ale prawdziwy :D
a palenie marihuany wcale nie musi prowadzić do cięższych narkotyków
zreszta w Azji uważa się ze marihuana jest zdrowsza od papierosów i alkoholu!!!
jakbym nie spróbowała marihuany wciąż bym myślała ze jak raz spróbuję to mogę się uzależnić co jest totalną bzdurą
Awatar użytkownika
gracja
Maniak
Maniak
Postautor: gracja » 12 sie 2004, 22:14

dla hardcorowcow :):
posmarowac sobie penisa kokainą i wejsc w nią - podobno nieziemskie doznania :) w koncu narkotyki najszybciej w chodzą przez błony sluzowe..
ost. przeczytalam w jakiejs ksiazeczce (fikcyjnej):)
Ja boje sie jedynie tego, ze potem nie moglabym bez tego zyc.

A w realu, nie probowalam.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 12 sie 2004, 22:16

Kurcze musze sprobowac ....koniecznie , ale partnerce za nic nie powiem co to było ! :547: :547: :547: :547: :547:
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 13 sie 2004, 09:17

jakbym nie spróbowała marihuany wciąż bym myślała ze jak raz spróbuję to mogę się uzależnić co jest totalną bzdurą

Dla Ciebie może juz tak. Ale jak dają szczeniakom 13-14 letnim w szkołach to robią to tylko w jednym celu: aby poźniej kupowali jak się uzależnią. Jakby tak dali coś takiego mojej córce to sam bym s****ów pozabijał i nie interesowalaby mnie poźniejsza odpowiedzialność.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 13 sie 2004, 09:19

Alkoholem też mozna posmarować. Kobieta wtedy się "upije seksem" :D:D
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 13 sie 2004, 09:20

Na szczescie , moje dzieci są bardzo bystre!! przynajmniej ja mam takie o nich zdanie ! no i roztropne !! a to juz nie moje zdanie !! :547:
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 13 sie 2004, 09:52

fish pisze:

Dla Ciebie może juz tak. Ale jak dają szczeniakom 13-14 letnim w szkołach to robią to tylko w jednym celu: aby poźniej kupowali jak się uzależnią. Jakby tak dali coś takiego mojej córce to sam bym s****ów pozabijał i nie interesowalaby mnie poźniejsza odpowiedzialność.

powiem szczerze, ze mineły juz czasy, gdy sprzedawano dzieciom marichuane, po to, aby ich uzaleznic od innych dragow, ona sama teraz przynosi niemałe dochody.Ale wiecie co, ja chyba bym wolała, aby moje dziecko spokojnie czasami(!) sobie zapaliło blanta, niz chodziło pijane po ulicach i darło się w niebogłosy ze swojej głupoty.Pewnie kiedys zdanie zmienie, zobaczymy ;)

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”