Ale było się kiedyś młodą i głupią
No tak, młodość ma swoje prawa, ale dobrze, że później wyciąga się z tego właściwe wnioski
Moderator: modTeam
Aga pisze:To może spróbujmy cyjanku? Najwyzej nam zaszkodzi, ale przynajmniej bedziemy mogli powiedziec ze spróbowalismy. Ludzie, narkotyki to nie papierosy!!!
marek25 pisze:ja kocham si z 2-3 razy w miesiącu na anfetaminie z moja kobieta, jest rewelacyjnie
ciało całkiem inaczej odbiera dotyk jest bardzie wrazliwe , no i mozemy sie kochac przez 6 godziń ,tylko nastepnego dnia gacus jes biedny i obolały ale mimo wszystko jest rewelacyjnie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aga pisze:To może spróbujmy cyjanku? Najwyzej nam zaszkodzi, ale przynajmniej bedziemy mogli powiedziec ze spróbowalismy. Ludzie, narkotyki to nie papierosy!!!
Maverick pisze:Wiecie. Jest pewna granica wszystkiego. Kazdy ma wlasna, ale jak ja przekroczy to potem zaczyna z czasem przekraczac wszystkie inne i ona sie coraz dalej odsowa. Dlatego lepiej nie przekraczac tej 1
Taki argument to zaden argument. Proponuje troszke poczytac moze wyczytasz gdziesz ze papierosy zabijaja wiecej ludzi niz wszystkie narkotyki razem wziete!!!
Student pisze:Aga pisze: Ludzie, narkotyki to nie papierosy!!!
Taki argument to zaden argument. Proponuje troszke poczytac moze wyczytasz gdziesz ze papierosy zabijaja wiecej ludzi niz wszystkie narkotyki razem wziete!!!
jakbym nie spróbowała marihuany wciąż bym myślała ze jak raz spróbuję to mogę się uzależnić co jest totalną bzdurą
fish pisze:jakbym nie spróbowała marihuany wciąż bym myślała ze jak raz spróbuję to mogę się uzależnić co jest totalną bzdurą
Dla Ciebie może juz tak. Ale jak dają szczeniakom 13-14 letnim w szkołach to robią to tylko w jednym celu: aby poźniej kupowali jak się uzależnią. Jakby tak dali coś takiego mojej córce to sam bym s****ów pozabijał i nie interesowalaby mnie poźniejsza odpowiedzialność.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 252 gości