Jak wygląda nacinaie błony?????

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

złotooka kotka
Weteran
Weteran
Postautor: złotooka kotka » 08 lut 2007, 17:08

patinka246 pisze:Bylam dzisiaj u ginekologa i bardzo zaluje.

Czyzbys byla w szpitalu u takiego starszego faceta? Jesli tak to zmiataj czym predzej. To potworny buc i kretyn. Sprobuj isc do przychodni na przeciwko stacji, niestety platnej, ale ceny maja przyzwoite. Bardzo sympatyczni i wyrozumiali lekarze tam przyjmuja. Bylam tam na pierwszej wizycie i ja bardzo dobrze wspominam.
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
patinka246
Bywalec
Bywalec
Postautor: patinka246 » 17 lut 2007, 15:21

Nie, bylam w przychodni na kosciuszki. Ostatnio poszlam tez do szpitala i chcialam sie zapisac do takiej babki ( bo do faceta juz chyba nie pojde ) no i w rejestracji mnie nie chciali zapisac bo tam mozna dopiero od 18 lat :/ wiec nawet jesli bym znalalza jakiegos ginekologa ktory dalby mi skierowanie na wyciecie tej blony to u mnie w szpitalu by jej nie wycieli, nie wiem jak w innych szpitalach...

złotooka kotka pisze:Sprobuj isc do przychodni na przeciwko stacji, niestety platnej, ale ceny maja przyzwoite. Bardzo sympatyczni i wyrozumiali lekarze tam przyjmuja. Bylam tam na pierwszej wizycie i ja bardzo dobrze wspominam.

A tam przyjmuje kobieta? Ile kosztuje mniej wiecej taka wizyta i jesli mozna wiedziec u ktorego Ty bylas lekarza?
Awatar użytkownika
Rebeca2006
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Rebeca2006 » 17 lut 2007, 15:37

Patinka ja byłam wczoraj u gina i zbadal mnie i poiedział ze moja błona jest jak najbardziej w porządku i nie powinno byc problemu z jej przerwaniem ! a jednak problem jest i to duzyi już całkiem nie wiem jak mam go rozwiązac bo skoro błona jest normalna to co my robimy nie tak ze nei wychodzi????? Ja juz nie wiem co robic!!

[ Dodano: 2007-02-17, 15:39 ]
A co do zabiegu jest pod narkozą wykonywany ale w szpitalu z tego względu ze jestes nieletnia to raczej nikt ci nei zrobi bez wiedzy rodziców
"Możesz iść szybciej niż niejeden chciałby biec,
możesz tak, tak po prostu znów zapomnieć się,
nowy dzien zawsze daje nowe życie,
słuchaj, zaufaj sobie jeszcze raz "
złotooka kotka
Weteran
Weteran
Postautor: złotooka kotka » 17 lut 2007, 15:48

W tej przychodni bylam juz ze 3 lata temu, nie mam pojecia jakie sa teraz ceny.
Wtedy placilam chyba 60zl, bylam u kobiety, bardzo milej i kompetentnej, zrobila mi dokladne badanie, caly czas mowila co robi i dlaczego, pytala o moje watpliwosci etc. Niestety nie pamietam nazwiska, bo potem chodzilam gdzie indziej (Warszawa). Probowalam tez wlasnie w szpitalu, ale tam przyjmuja lekarze, ktorzy chyba pomylili sie w powolaniu. Nie polecam.
Na przeciwko stacji bylam tez u kilku innych lekarzy, robilam rozne badania, przeswietlenia, USG i zawsze bylo OK. Widac, ze dbaja o pacjentow i nie zatrudniaja sadystow. Przynajmniej bylo tak wtedy, bo teraz sie przeprowadzilam i nie korzystam.

Przejdz sie do nich, zapytaj o ceny, o lekarzy etc. tak bedzie najlepiej.
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
patinka246
Bywalec
Bywalec
Postautor: patinka246 » 17 lut 2007, 18:32

Patinka ja byłam wczoraj u gina i zbadal mnie i poiedział ze moja błona jest jak najbardziej w porządku i nie powinno byc problemu z jej przerwaniem ! a jednak problem jest i to duzyi już całkiem nie wiem jak mam go rozwiązac bo skoro błona jest normalna to co my robimy nie tak ze nei wychodzi????? Ja juz nie wiem co robic!!

Ale Ciebie boli kiedy probujecie czy po prostu nie da rady jej przebic? Bo jesli boli to trzeba zacisnac zeby i Twoj chlopak musi to zrobic raz a dobrze. Moze popros lekarza aby Ci przepisal jakies srodki nawilzajace czy rozluzniajace miesnie. Natomiast jesli nie mozecie jej przebic... to hmm... a probowaliscie palcem? Duzo Ci w tej sprawie poradzic nie moge bo sama mam ten problem... tylko ze ja mam dwa w jednym :/ i bol i "niemoznosc" przebicia blony. Niestety bylam u takiego lekarza ktory mi nic nie przepisal... zadnych masci, lekow, czy innych srodkow.

złotooka kotka pisze:Przejdz sie do nich, zapytaj o ceny, o lekarzy etc. tak bedzie najlepiej.

No bede musiala sie tam wybrac. Musze cos z tym fantem zrobic...
Zakochana:*
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Zakochana:* » 17 lut 2007, 19:06

Twoj chlopak musi to zrobic raz a dobrze
Na to wlasnie jest taka metoda i inna chyba tu w ogóle w gre nie wchodziiiiPrzy wzwodzie siądź na nim powoli i Ty decyduj o glębokości <diabel>
Mysle że to powinno pomóc-tak było w moim przypadku i to za pierwszym razem ale w sumie błona każdej kobiety może być inna:)
:*

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”