Nie dotykaj mnie !

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

june2008
Początkujący
Początkujący
Postautor: june2008 » 21 cze 2006, 20:18

_Loco_ pisze: "moze dojrzalam w sprawach seksu i juz mnie nie podnieca tak jak na poczatku"

A ile macie lat ? Ja sobie nie wyobrażam takiego dojżewania, a co dalej ? A jeżeli za jakis czas okaże się, że na tyle już dojżała, że w ogóle nie chce ?
_Loco_
Początkujący
Początkujący
Postautor: _Loco_ » 21 cze 2006, 22:53

19 & 22 ,jakby tak mowila wczesniej to ok jakby sie zaczynala cala przygode z seksem,ale nie po prawie 3 latach ona nagle wystrzeliwuje z taka teoria :/ , wczesniej bylo wszystko ok, nie wiem co tak nagle jej sie odwidzialo,tlumacze jej ze jak juz jej sie teraz odeniechciewa to co bedzie za 5-10 lat ,potem zony sie dziwia ze maz ma kochanke jak ona w ogóle go nie zaspokaja,co to za zwiazek bez seksu :/
milut25
Początkujący
Początkujący
Postautor: milut25 » 22 cze 2006, 10:21

heh u mnie tez wczesniej bylo ok, a nawet bym powiedzial bosko! czasem ja nie wyrabialem, zdazalo sie nawet ze przez weekend nie wychodzilismy z lozka, wieczorkami swiece klimacik wszystko bylo, a teraz jak reka odjal. Nie pomagaja rozmowy, nie wiem co mam zrobic. Nie jestem typem faceta ktory skacze z kwiatka na kwiatek, wiec tez nie potrafie powiedziec "nie to nie , dowidzenia, znajdzie sie inna"
Dlatego też zaproponowalem lekarza, oczywiscie ze udam sie do niego z nia, ale jak widac nie podzialalo.
Awatar użytkownika
saker33
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: saker33 » 22 cze 2006, 12:46

_Loco_ pisze:takiego spadku libido u niej nie widzialem, robimy to raz na tydzien i przewaznie jak sie godzi to oczywiscie lezy i czeka az cos zaczne zero inicjatywy
hmm moze i ja musze zwrocic uwage u siebie bo to tez tak podchodzi..
_Loco_ pisze:moze to przez stres,przez okres zimy
i przez prace :D
_Loco_ pisze:Nie wiem co o tym mam myslec :| :|
ja rowniez...
trza wziac sprawe w swoje rece na powaznie
"...dziewczynka, gdy stanie się kobietą, będzie wiedziała, jak poruszać się w świecie."

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”