GINEKOLOG
Moderator: modTeam
- Wstreciucha
- Weteran
mojej matce nigdy w zyciu by cos takiego do glowy nie przyszlo, zeby dowiadywac sie pokatnie czy jestem dziewica, i tez jesli chodzi o utrate dziewictwa to nie musialam bac sie o jej reakcje, bo w kwestii sexu bylysmy szczere i otwarte. Wieczorami siadalysmy w fotelach i gadulilysmy o zwiazkach, partnerach i seksie , jak kumpelki . MOja matka przespala sie moim ojcem po slubie i to byl jej jedyny partner sexualny , mimo tego nigdy nie miala pretensji co do mojego stylu zycia w tej sferze - ale zawsze ostrzegala i uswiadamiala .
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
-
- Weteran
- Weteran
agna 24 pisze:jak chcemy gdzies wyjechac, slyszymy "zebysmy tylko rodzicami nie zostali"....
moja mam tez tak mowi

![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
moja mama czasami sobie wspominala tylko za szybko mnie babcia nie zrob"
ale teraz juz jest babcia ze strony mojego brata wiec juz moge
(zarcik taki) Generalnie nigdy nie robila mi przytykow jesli chodzi o seksualnosc. Jestem jej wdzieczna ze traktowala ten temat jak cos normalnego a nie jak tabu - "pod kolderka i tylko raz w miesiacu". Mimo ze teraz nie odczuwam potrzeby "wywnetrzniania sie" przed nia z tych spraw to wiem ze zawsze moge na nia liczyc cokolwiek by sie nie stalo.

Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
..::WdOwA::.. pisze:Niezłe, ale niewiele jest tak wyrozumiałych matek
do wzoru to jej brakuje, ale w tych sprawach jest bardzo delikatna i wyrozumiala. Poszła ze mna, bo ja samaiśc nie chciałam, ja w ogóle iśc nie chciałam.
moja mama sie szybko dowiedzial, ze juz mam ten pierwzy raz za soba. Sama przyszlam z nia o tym pogadac. Troche obawiała sie, ze jestem młodziutka. ale jak dowiedziala sie, ze mysle o zabezpieczeniu, ze chce za jakis czas iśc po pigułki. do tego fakt, ze sama jej powiedziałam. Ona opowiedziala mi o swoim pierwszym razie( kolejny raz) tylko teraz bardziej szczególowo. Zreszta o seksie i doświadczeniach przegdałysmy wiele godzin
Wstreciucha pisze:Wieczorami siadalysmy w fotelach i gadulilysmy o zwiazkach, partnerach i seksie , jak kumpelki
zupełnie jak my, do tego jakaś kawka ciasteczko i nawijamy.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”