Andrew pisze:no przeciez mówie cały czas , ze WSZYSTKO SIE ZMIENIA
wiem <aniolek2>
ja uwazam, że wiekszośc rzeczy sie zmienia
Andrew pisze:NIC TEZ NIE TRWA WIECZNIE !
a ztym sie zgadzam w całosci <browar>
Moderator: modTeam
Kermit pisze:KAZDY POWINIEN SPRUBOWAC....
fajna82 pisze:Nigdy nie zmieniłeś swojego zdania?Zawsze jesteś przekonany, do końca, że nic nie może wpłynąc na Twoje zdanie
TedBundy pisze:tak łatwo zburzyłeś swój światopogląd, którym się dzieliłeś zarówno na forum, jak i w prywatnych rozmowach ze mną.
TedBundy pisze:Tylko niech ktoś, kto sobie tak "folguje", nie liczy potem na szacunek ze strony normalnych ludzi.
cubasa pisze:Nie widze zwiazku Twojego posta z jego wypowiedzią.
Sir Charles pisze:Pech ludzi, ktorzy osmielaja sie prowadzic te sfery swojego zycia w sposob troszeczke odmienny od przyjetych standardow "savoir vivre'u" i "porzadnosci" narazeni sa na nieustanne wartosciowanie moralne ze strony zadufanej w sobie wiekszosci.
Sir Charles pisze:2. Pech ludzi, ktorzy osmielaja sie prowadzic te sfery swojego zycia w sposob troszeczke odmienny od przyjetych standardow "savoir vivre'u" i "porzadnosci" narazeni sa na nieustanne wartosciowanie moralne ze strony zadufanej w sobie wiekszosci.
3. I to wlasnie mnie censored****
Sir Charles pisze:łopatologicznie:
Dzindzer pisze:na wet nie wiesz jak mnie to irytuje
Dzindzer pisze:a ja mam prawo do irytacji <browar>
moon pisze:Zasmakowałam obu. I nie wypowiem sie nigdy ktoryz nich jest lepszy, bo tego sie zwyczajnie nie powinno porównywać. Oba sa po prostu rózne i nie nalezy ich rozpatrywac razem.
TedBundy pisze:Powiem więcej, starano udowadniać mi, że jestem idiotą, bo tracę wiele okazji by sobie "ulżyć"
moon pisze:zwyczajnie nie powinno porównywać. Oba sa po prostu rózne i nie nalezy ich rozpatrywac razem
lollirot pisze:moon napisał/a:
zwyczajnie nie powinno porównywać. Oba sa po prostu rózne i nie nalezy ich rozpatrywac razem
i wartościować.
jabłon pisze:Ogranicza nas do poziomu realizowanego przez zwięrzęta.
jabłoń pisze:Możemy wartościować
jabłoń pisze:Przy czym nigdzie nie twierdzę, że jak ktoś chce to nie powinien nigdy spróbować - chociażby z ciekawości. Kształcące przeżycie .... Byle nie za często
lollirot pisze:bez zobowiązań można sobie NAWZAJEM sprawiać PRZYJEMNOŚĆ, nie tylko, brzydko powiem, spuszczać z kija nie ukradkiem w bramie, tylko w sypialni, w przyjemniej atmosferze [sypialnia przysłowiowa, bo nie ściśle o miejsce tu chodzi] i nie traktując partnera jak narzędzie do masturbacji, tylko jak PARTNERA właśnie
Andrew pisze:Skoro nie uprawialas sexu bez zobowiazan , to skąt taka mowa ?
Andrew pisze:jabłon napisał/a:
Ogranicza nas do poziomu realizowanego przez zwięrzęta.
uwazasz iż jestes od nich lepsza ? na pewno to przemyslałaś ( bo uogulniasz) i dlatego , zapomnialas, iż wiele "zwierzat" jest monogamistami
TedBundy pisze:jabłoń napisał/a:
Przy czym nigdzie nie twierdzę, że jak ktoś chce to nie powinien nigdy spróbować - chociażby z ciekawości. Kształcące przeżycie .... Byle nie za często
mogłem, miałem takie okazje...odmawiałem. Nie czułem nigdy takiej potrzeby, by się "sprawdzić", by coś sobie "udowodnić", hehehe....nie musiałem w ten sposób podbudowywać swojej wartości czy dowartościować swoje ego
jabłoń pisze:NO i dobrze. Jeżeli nie ma się na te rzeczy ochoty to po co się zmuszać MOże Ci się zachce po 30-ce tak jak Vraimentowi : )
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 162 gości