ból

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
BÓŁKA
Bywalec
Bywalec
Postautor: BÓŁKA » 13 gru 2005, 00:43

chłopcze ale na co założysz te prezerwatywe??
moja rada uwazaj zeby nie spadła
albo zeby nie wisiała luzno. :P <brawo1> <banan>
PZDr
jakos leci :P
Awatar użytkownika
Ona_Mika
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Ona_Mika » 17 gru 2005, 14:21

Ja myślę że najlepiej by było żebyście poczekali. W końcu deklarujesz że kochasz ją, jesteście rokze sobą to co wam zależy poczekać. Mówie to z własnego doświadczenia. Pierwszy raz był kompletnie nieudany, ale to szczegół, zabezbieczenie było (zawsze nawet do tej pory stawiam to na najwyższym szczeblu), miałam 16 lat, a mój partner 17. Zraziło mnie to w ogóle do seksu, spróbowaliśmy dopiero po 1,5 roku i było cudownie. Na to trzeba być naprawde gotowym, mi też wydawało się że byłam gotowa. Po tym odczekanym 1,5 roku zapoznawałam się z różnymi metodami antykoncepcji i różnych szczególnych wypadków (np tego że plemniki są już w płynie przedejakulacyjnym itp) Zaczęłam bardziej o tym wszystkim rozmawiać z moim chłopakiem i już wtedy było zupełnie inaczej, bo obje już tak naprawde byliśmy na to gotowi
http://skocz.com/Katalog/ - klikajcie, pomóżmy potrzebującym

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”