lollirot pisze:jak mu postawiłaś takie ultimatum, to się nie dziwię
nie postawilam mu zadnego ultimatm. powiedziałam tylko dlaczego już tego nie robie

Moderator: modTeam
lollirot pisze:jak mu postawiłaś takie ultimatum, to się nie dziwię
Smerfetka;) pisze:teraz jest z tego bardzo zadowolony (przynajmiej mi sie tak wydaje)
oooo dokladniesaker33 pisze:Zapewne jest to ten sam przypadek jaki ja mialem...kiedy ogolilem sie na "jajeczkach" moja dziewczyna zaczela je lizac i ssac czego kiedys nie robila..a wracajac do tematu ja co jakis czas przystrzygam gore a "jajeczki" gole
Paula pisze:I czy facet strasznie cierpi przy rwaniu włosków na klacie?
Mychola pisze:Ale rozumiem jeżeli facet jest naprawdę zarośnięty (jak niedźwiedź) i myśli o zgoleniu...tylko, że wtedy zacznie się męczarnia, bo jak się to raz zrobi to trzeba potem systematycznie.
mihtas pisze:a co z tyleczkiem... ? tez trzeba golic czy nie? bo przeciez tam tez jest sporo tego
_normalna_ pisze:Jak jesteś sierściuch i ogolisz sobie tylko jajka to będziesz wygladał śmiesznie
Elspeth pisze:część facetów niestety tak ma, łącznie z zarośniętymi plecami (i to nie delikatnie ale właśnie "futerko"
Dzindzer pisze:Jak sie nie spodoba to pozwolic odrosna kłakom i bedzie jak bylo wczesniej
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 290 gości