Pytanie do dziewczyn: wy macie na odwrot?
Jak nie tolerowac homoseksualistow, no to chyba nie ma rozlamu na geje i lesbijki.
Mnie nie brzydzi ani jedno ani drugie.
Moderator: modTeam
yaho pisze:niech ich nie pokazuja do cholery!!!
Yasmine pisze:Jak nie tolerowac homoseksualistow, no to chyba nie ma rozlamu na geje i lesbijki.
Mnie nie brzydzi ani jedno ani drugie.
yaho pisze:ale facet to ma byc facet a nie popierdolka... Juz od najwczesniejszych lat zycia facet przygotowywany jest do bycia meskim(np. nie placz - co ty baba jestes???) a tu sie okazuje ze sa faceci calkowice niemescy...
Yasmine pisze:widze ze to bedzie jeden z najwiekszych watkow na forum
Mysiorek pisze:lollirot pisze:nie potrafie zalozyc masowej eksterminacji, po co?
... żeby odpowiedzieć na swój problem <aniolek2>
Nie ma to jak pytaniem na pytanie.
yaho pisze:Juz od najwczesniejszych lat zycia facet przygotowywany jest do bycia meskim(np. nie placz - co ty baba jestes???)
lollirot pisze:yaho pisze:niech ich nie pokazuja do cholery!!!
moon pisze:Myślę, ze gdyby idąc ulića było więcej trzymających się za ręce, całujących się par to w góra miesiąc by mi taki stan przeszedł.
Mysiorek pisze:Weź przestań. A 2 panów będzie jak najbardziej oki?
yaho pisze:Te ich cale parady i takie tam....Obrzydlistwo... Nawet reality tv z gejami i innymi miriam:D Naprawde nie ma tej medialnosci? 20 lat temu cos takiego by nie przeszlo... Teraz parady z kolega za raczke za pare lat parada ze smycza w reku...
Mysiorek pisze:Widzisz w tych paradach tylko kolorki???
Bo ja widzę presję na nas!!!
Mysiorek pisze:Chodzi o to, że oni powolną akceptacją dążą do zrównoważenia praw ze związkami heteroseksualnymi!!!
yaho pisze:ludzie ktorzy wykorzystuja biednych homo np. w telewizji wykorzystujac to ze to jest temat "na topie"
lollirot pisze:wszystko jedno
misiek pisze:Yaho i Mysiorek z problemem homo zachowują się jak jakiej prymitywy. Sorry. Zamknąc homo w 4 scianach i po problemie.
Mysiorek pisze:Taki wątek już był!!!
I był dłuuugi
Skąd wiesz, że należę do jakiegokolwiek społeczeństwa
misiek pisze:Presję to oni chcę wywrzeć na Rządzie i Sejmie a nie na Tobie baranku. A skoro jesteś taki podatny to musisz jechać na Antarktydę albo saharę
misiek pisze:Yaho i Mysiorek z problemem homo zachowują się jak jakiej prymitywy. Sorry. Zamknąc homo w 4 scianach i po problemie. I tu się mylicie drodzy Panowie. Zamykanie problemu w 4 ścianach nic nie daje a wręcz przeciwnie. Ktoryś z Was napisał, że nie nalezy do społeczeństwa. Ta własnie takich należy włżyc do rakiety i wystrzelić w kosmos. Zal was w d... ściska, że ktos chce miec lepiej niż ma.
Mysiorek pisze:Dla mnie nie. I może dla Twojego dziecka też nie
Mysiorek pisze:Zoofilów zamyka się nawet za kratami i co?
yaho pisze:Cholera jestem wymierajacym gatunkiem...
yaho pisze:Jeszcze troche i na ziemi zostana kobiety psychoterapeutki i mezczyzni(???) udajacy sie do nich z ciaglymi problemami.
jak to sie dzieje, ze piszesz post i drugi post one sie nie lacza (poprzez "dodano") tylko jeden jest za drugim.
lollirot pisze:male dziecko jeszcze nie ma na tyle wyksztalconej swiadomosci
lollirot pisze: ...SWIADOME osoby i takie, do ktorych jest przymuszana ... istota bez jako takiej swiadomosci?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 122 gości