Student pisze:Ja dalej bez wiekszych sukcesow . ale wciaz walcze :) Szukajcie a znajdziecie ;)
Ciekawe czy trudniej w ruletke wygrac czy G znalezc ;)
Moderator: modTeam
sarah pisze:a ja i moj partner szukamy i szukamy i znalezc nie mozemy az zaczynam watpic zy ja go w ogóle mam. Wydaje mi sie ze przeszukałam milimetr po milimetrze i nigdzie nie dostrzeglam specjalnej roznicy w odczuciach przy dotyku.
jony8 pisze:POza tym u Koteczki jak i u mojej koleżanki dotyk punktu G wywołuje chęć wysiusiania się a gdy mocniej się naciśnie to podobno niewiele brakuje by to zrobiły))
mówiła moja kumpela gdy opowiadała o orgazmie przez podrażnianie punktu G:) Powiedziała że jest uczucie "parcia na pęchęrz" ale jak się powstrzyma trochę to pojawia się ciepło z tam tych okolic które przeradza się we wspaniały orgazmik:)stymulacja punktu G moze poczatkowo spowodowac u kobiety wrazenie potrzeby oddania moczu. Jezeli kobieta potrafi to przetrzymac moze przezyc wielka przyjemnosc poprzez stymulacje punktu G az do wytrysniecia cieplego plynu z jej drog moczowych, oblewajacego ja i partnera
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 162 gości