moon pisze:Jasne. Ja nie wiem jak męskie gatki, ale dobrze dobrane stringi sa 1000 razy wygodniejsze od zwykłych fig. U panów przypuszczam, że tak samo.
szczerze watpie nie sadze by ktos wymyslil cos lepszego niz bokserki
Moderator: modTeam
szczerze watpie nie sadze by ktos wymyslil cos lepszego niz bokserki
moon pisze:Jednak jeśli choć troszkę nie popróbowałeś chodzić [nie raz okazyjnie założyć na godzinę jakichś badziewnych ze słoniem czy coś] w stringach to się nie mów, ze złe czy strasznie niewygodne, bo nie masz podstaw to tego najmniejszych.
stringów nawet jak bym stwierdzil ze wygodnme bym nie nosil bo to jest po prostu pedalskie
Moja kobieta ciągle tyra o te stringi :-) sam niewiem czy próbowac?? cholera wie co jej odbije jak mnie zobaczy w stringach męskich :-P
moon pisze:krzyniu napisał/a:
a co ma do tego wychowanie?
Bo masz wpojone,że to a tamto to jest takie a takie. Na wszystko ma wpływ wychowanie.
krzyniu napisał/a:
mowicie tak bo wasi partnerzy je nosza...
Aaaaaaa.....To Ty wiesz lepiej co Kurek nosi ode mnie?Dobrze sie dowiedzieć. Bo nie nosi stringów.
gosia pisze:stringi u facetów są jak najbardziej i szumniej się tego wyrazić nie da - PEDALskie !
Mysiorek pisze:Andrew pisze:Kup i ponoś , a zobaczysz iż nic w dupie sie nie ma !
Se kupiłem i ponosiłem - w dupie 2 kilo
Cały czas czułem coś "od tylca" - co chwile oglądałem się za siebie!!!
Uff... Ciebie tam nie było ... <aniolek2>
<browar>
Joanna pisze:Stringi na facecie?? Ohyda! Nawet ja, jako kobita, nie przepadam za strongami - jedno, to że nie wygodne, drugie iż mało która kobieca pupa wygląda w nich atrakcyjnie - cóż dopiero facet w stringach, pfi! Ja tam bym mojemu facetowi w życiu nie pozwoliła nałożyć czegoś takiego, na szczęście nie muszę mu bronić, bo sam też uważa, że takie gatki są śmieszne na męskiej pupie, nawet na najładniejszej (takiej jak jego)
krzyniu pisze:Joanna napisał/a:
iż mało która kobieca pupa wygląda w nich atrakcyjnie
a ja sie nie zgodze uwazam ze kazda wyglada lepiej niz normalnie moze po za ludzmi z nadwaga ponad 10 kilo ale tak to na kazdej lepiej niz figi,
Gosiu, ja podobno mam ładną pupę,a jednak mi osobiście bardziej się ona podoba w normalnych majteczkach niż w stringach. Kwestia gustu
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 201 gości