Mała_Mi pisze:pszcze gadanie..
jezu, przepraszam za off top ale nie wytrzymam <rofl2>
co to wg Ciebie znaczy? :diabel2:
Moderator: modTeam
DZIEWCZYNKA pisze:Dzieńdoberek ;] hyhy
aaaaaaaaaa tak mi sie przypomniało ,ze kiedyś gdzieś słyszałam,że mężczyzni srednio co 3 minuty myslą o seksie ..prawda to..? ;> czy ściema ?;P
bo ciekawa jestem
pozdro!
DZIEWCZYNKA pisze:Dzieńdoberek ;] hyhy
aaaaaaaaaa tak mi sie przypomniało ,ze kiedyś gdzieś słyszałam,że mężczyzni srednio co 3 minuty myslą o seksie ..prawda to..? ;> czy ściema ?;P
bo ciekawa jestem
pes. jeśli taki temat już był to soRR ofc ;]
pozdro!
DZIEWCZYNKA pisze:hehehehehehe Hardcore ładnie ładnie ;]
mała mi wiesz tez tak sądzę ,że ten kto posmakuje ten myśli..bo ja np;P nie posmakowałam i nie myślę.
ty natomiast posmakowałas i pewnie co minute myslisz znajac ciebie hahahahaah ;p;p;p;p
Hardcore pisze:DZIEWCZYNKA napisał/a:
hehehehehehe Hardcore ładnie ładnie ;]
mała mi wiesz tez tak sądzę ,że ten kto posmakuje ten myśli..bo ja np;P nie posmakowałam i nie myślę.
ty natomiast posmakowałas i pewnie co minute myslisz znajac ciebie hahahahaah ;p;p;p;p
no przyznam, że cały czas czuję posmak.... hehe
a jak to znając mnie? czy ja jestem jakimś sexoholikiem? jakby co Łukasz jestem
Krzych(TenTyp) pisze:Teraz na starość wyćwiczyłem to zeby nie oszaleć, i już staram się przynajmniej godzinkę skupić na czymś innym np na foroom....
moon pisze:Hardcore napisał/a:
a jak to znając mnie? czy ja jestem jakimś sexoholikiem? jakby co Łukasz jestem
To było do Małej_Mi a nie Ciebie
moon pisze:Hardcore pisze:a jak to znając mnie? czy ja jestem jakimś sexoholikiem? jakby co Łukasz jestem
To było do Małej_Mi a nie Ciebie
lollirot pisze:Mała_Mi napisał/a:
pszcze gadanie..
jezu, przepraszam za off top ale nie wytrzymam
co to wg Ciebie znaczy?
Czekyt pisze:lollirot napisał/a:
Mała_Mi napisał/a:
pszcze gadanie..
jezu, przepraszam za off top ale nie wytrzymam
co to wg Ciebie znaczy?
pszczoły lubią bzykać. a co?
tom23 pisze:Mam pyt do Susanne.Myslalas o pracy prostytutki?A tylko z mysli o zarabianiu pieniedzy czy w jakis sposob cie to podnieca?
lushness pisze:a takie pytanie do panów- czy 'kosmate' myśli macie tylko odnośnie swoich partnerek albo chociaz przewaznie? czy to zalezy od tego jak bardzo was partnerka pociaga czy jak czesto sie z nia kochacie czy jak to jest?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 294 gości