jak rozpoznac ze facet ma orgazm?
Moderator: modTeam
- blacknessie
- Pasjonat
- Weteran
Hmmm Ja zauważyłem tylko jedno wielkie trzesienie ziemi pod moją ukochaną zawsze tak się działo czasami po prostu spadałem z wyra...
Nieno żatuje ale czasami dostawałem z łona w pysk a to nie jest za przyjemne ,,,
Ale nie dałem po sobie poznać ze kichawa mnie napieprza
Nieno żatuje ale czasami dostawałem z łona w pysk a to nie jest za przyjemne ,,,
Ale nie dałem po sobie poznać ze kichawa mnie napieprza
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
nie chodzi mi oto poco udawac czy co tam, po prostu jestem ciekaw tego, bo czytalem gdzies wypowiedz jak rozpoznac czy kobieta udaje czy nie,po prostu byly objawy orgazmu,zewnetrzne a nie wewnetrzne;)ale to chyba niebylo tu
BLACKNESSIE przeczytaj post ORGAZM-do dziewczyn, tam kobieta oszukiwala faceta swojego przez poltora roku:( a on sie pewnie nieskapł, spytaj sie jej poco udawac:P dlatego sie chce dowiedziec jakie sa "biologiczne"czy tam "naturalne" objawy orgazmu kobiecego, wiem u kazdej sie to pewnie lekko rozni ale jednak sa jakies tam cechy podobne u kazdej, ktorych wlasnie szukam;)
BLACKNESSIE przeczytaj post ORGAZM-do dziewczyn, tam kobieta oszukiwala faceta swojego przez poltora roku:( a on sie pewnie nieskapł, spytaj sie jej poco udawac:P dlatego sie chce dowiedziec jakie sa "biologiczne"czy tam "naturalne" objawy orgazmu kobiecego, wiem u kazdej sie to pewnie lekko rozni ale jednak sa jakies tam cechy podobne u kazdej, ktorych wlasnie szukam;)
- blacknessie
- Pasjonat
grzegorz, czytałam ten temat i szczerze się dziwię jak tak można. Jak dla mnie nie ma najmniejszego sensu oszukiwanie partnera i wpędzanie samej siebie w tak niekomfortową sytuację.
A co do orgazmu, to naprawdę nie ma reguły, u każdej kobiety "objawia się" on inaczej, jedna ma silne skurcze, inna maślane spojrzenie, jeszcze inna wbije Ci paznokcie w plecy albo będzie krzyczeć
Chociaż muszę przyznać, że niektóre kobiety opanowały udawanie orgazmu do perfekcji - na przykładzie chociażby w.w. tematu. Ale z własnego doświadczenia nie wiem, bo nigdy nie udawałam <aniolek2>
A co do orgazmu, to naprawdę nie ma reguły, u każdej kobiety "objawia się" on inaczej, jedna ma silne skurcze, inna maślane spojrzenie, jeszcze inna wbije Ci paznokcie w plecy albo będzie krzyczeć
Chociaż muszę przyznać, że niektóre kobiety opanowały udawanie orgazmu do perfekcji - na przykładzie chociażby w.w. tematu. Ale z własnego doświadczenia nie wiem, bo nigdy nie udawałam <aniolek2>
"Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi."
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”