wąchanie majtek :-)
Moderator: modTeam
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
A co ja w tym zapachu lubie.... Wszystko Strasznie na wyobraźnie działa...
No ale byc tak przyłapany na gorącym uczynku niewiem jak bym się zachował. Pewnie nadal bym był z wbitym nosem w gatki lol
No cóz ale to defakto by był czysty akt desperacji
Ave jarek :D:D
No ale byc tak przyłapany na gorącym uczynku niewiem jak bym się zachował. Pewnie nadal bym był z wbitym nosem w gatki lol
No cóz ale to defakto by był czysty akt desperacji
Ave jarek :D:D
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
charlie81 pisze:Pogosia napisał/a:
właśnie zostałam uświadomiona że wąchanie majtek swojej partnerki jest całkiem normalne
Cale zycie sie czlowiek uczy
no no ja po prostu nie zaobserwowałam takiego zachowania u swojego Ex, on tam raczej myślał jak najszybciej je ze mnie ściągnąć
Some things in life are like fucking for virginity - you know it's pointless but it feels so good that you just don't want to stop.
Ja uwielbiam wachac majtki mojej misi!Chodzone oczywiscie.Pachna cudownie!Cudowniej pachnie tylko jej mala Moja dziewczyna mieszka u mnie 4 dni a 3 studiuje w innym miescie i mieszka tam na stancji.wiec zawsze prosze ja zeby 2 ostatnie dni chodzila tam w jednych majteczkach.pozniej jak wyjezdza to leza u mnie pod podusia i wacham je zawsze przed snem.uwielbiam wachac rowniez jej stopki i buty.tez pachna cudownie!strasznie mnie to rajcuje i ja tez.bo jak sie kogos kocha to sie uwielbia kazdy jego zapach! Czy to jest fetysz i lekkie zboczenie?pewnie ze tak!ale niegrozne i ile daje duzo szczescia i podniecenia dwom stronom!polecam:)
charlie81 pisze:To chyba koniec podciągania tutaj czegokolwiek pod zboczenie?
Rzeczywiście w naszym gronie forumowiczów to "chyba" nie jest zboczenie <piwo>
Ale ...
Po pierwsze. Co z osobami, które takie majtki kupują przez allegro? To już "bankowo" zboczenie
I po drugie. Czy zdradą byłoby wąchanie majtek nie swojej partnerki?
A ja widziałam na rynku takie fajne stringi na facetów:Uszy słonia,trąba gdzie wsadza się ptaszka D zawalisty gadżet D <aniolek2>
Ps.kiedys oglądałam te stringi z moim facetem,chciałam mu je kupic,ale on powiedział żebym mu się z tym nie pokazywała D
Ps.kiedys oglądałam te stringi z moim facetem,chciałam mu je kupic,ale on powiedział żebym mu się z tym nie pokazywała D
"Love`s an eagle,hearts are burning,feels start to fly"
"Kochaj kiedy możesz,ufaj kiedy możesz kiedy trzeba pokaż kły!"
"Tylko zrozum to że ludzie płacza czysta krwią tylko zrozum to że to twój los..."
"Kochaj kiedy możesz,ufaj kiedy możesz kiedy trzeba pokaż kły!"
"Tylko zrozum to że ludzie płacza czysta krwią tylko zrozum to że to twój los..."
- ksiezycowka
- Weteran
Takie coś to wszyscy widzieli. Co to ma do tematu?
A może to po prostu samotni? Nie no to przegięcie, ale lekkie jak dla mnie.
Nie. Ale byłoby za to <bicz1>
solensan pisze:Po pierwsze. Co z osobami, które takie majtki kupują przez allegro?
A może to po prostu samotni? Nie no to przegięcie, ale lekkie jak dla mnie.
solensan pisze:Czy zdradą byłoby wąchanie majtek nie swojej partnerki?
Nie. Ale byłoby za to <bicz1>
- ksiezycowka
- Weteran
- Początkujący
Pogosia pisze:no dobra chyba jestem jakaś niedoinformowana, ale właśnie zostałam uświadomiona że wąchanie majtek swojej partnerki jest całkiem normalne
jak to jest u was?
Zależy przed, czy po stosunku <brawo1>
solensan pisze:charlie81 pisze:To chyba koniec podciągania tutaj czegokolwiek pod zboczenie?
Rzeczywiście w naszym gronie forumowiczów to "chyba" nie jest zboczenie <piwo>
Ale ...
Po pierwsze. Co z osobami, które takie majtki kupują przez allegro? To już "bankowo" zboczenie
I po drugie. Czy zdradą byłoby wąchanie majtek nie swojej partnerki?
Buahahaha ciekawe czy takie majtki z Allegro mają date warzności do wąchania bo chyba w końcu zapach wietrzeje no nie
a tak pozatym to moze jeszcze nie doświadczony jestem ale nie raz mnie ciągnęło do majteczek mojej lubyi tyle tylko ze jeszcze nie pora na zabieranie sie za nią od dołu
-
- Początkujący
Ja wącham majtki pachnące cipką teściowej, uwielbiam zapach dojrzałej kobiety hmmmmm
-
- Bywalec
Chcesz powąchasz moje majtki? Napisz do mnie https://adoreo.com/goraca_Dominika
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”