Dziewictwo...
Moderator: modTeam
Tu pytanie to chłopaków - wolicie seks z doświadczoną w sprawach seksu dziewczyną czy dziewicą??
I jedno i drugie ma swoje zalety i jest ekscytujące. Wszystko zależy od okoliczności. W końcu każda dziewica nabierze kiedyś w tych sprawach doświadczenia, ale miło jest być jej pierwszym.
Kochać i być kochanym
Maverick pisze:3. trzeba miec z kim
Jesli chodzi o mnie to najgorzej jest z tym 3 punktemPoza tym to sie nie wstydze tego iz nim jestem, bo niby dlaczego.
bo to nie wstyd.
gdybym była Twoja dziewczyna dziwnie bym sie poczula czytajac to...
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And if I'm ugly then
So are you
foxy_lady pisze:Maverick pisze:3. trzeba miec z kim
Jesli chodzi o mnie to najgorzej jest z tym 3 punktemPoza tym to sie nie wstydze tego iz nim jestem, bo niby dlaczego.
bo to nie wstyd.
gdybym była Twoja dziewczyna dziwnie bym sie poczula czytajac to...
oj mnie tez by troche serduszko zabolalo gdybym cos takiego uslyszala...
A dziewictwo to nie wstyd, czasami wrecz przeciwnie.
Wiele sie mowi o tym, czy faceci wola dziewice czy doswiadczone, ale jak to jest w drugiej sytuacji? Panie lubie przejmowac role nauczycielki czy raczej stronia od prawiczkow?
Ja powiem szczerze bylabym chyba zadowolona, ze to wlasnie ja jesetm dla faceta guru w dziedzinei seksu, ale czy mialabym na tyle odwagi aby przy swoim niklym doswiadczeniu (bo z 1 facetem) wprowadzic w ten swiat kogokolwiek innego... nie wiem...
Maverick pisze:Dlaczego?oj mnie tez by troche serduszko zabolalo gdybym cos takiego uslyszala...
Zgadzam sie z dziewczynami.
A czemu?
Bo gdybym uslyszala cos takiego, stwierdzilabym, ze nie jestem "tą'.
I ze moj facet nie chce sie ze mna kochac. Ze nie uwaza mnie za odpowiednia.
Ogolnie to zalamka...
No coz jednak w wiekszosci przypadkow panie maja "nieco"
starszych parnterow ;> i z regolu sa oni juz doswiadczeni ... ;>. A faceci ... najczesciej trafiaja na mlodsze dziewczyny ktore sa z reguly niedoswiadczone ...
Skoro tak musi byc niech tak bedzie. Ale dla mnie i tak najpiekniej by to wygladalo gdyby oboje byly bez doswiadczenia ;>
Dla mnie mój pierwszy raz jest również niegodny zapamiętania - co przyjemnego w masie stresu, kilku ruchach i "uldze" pętającej nogi.
Pomogą komuś jakiekolwiek porady
? - może, ale nieodzowny jeszcze sznapsik albo dwa na odwagę.
Generalnie "alleluja i do przodu"
- kiedyś trzeba mieć to za sobą :562:
Pomogą komuś jakiekolwiek porady
Generalnie "alleluja i do przodu"

Miałam krótki romans ze starszym facetem. znałam go od jakigos czasu, cudzoziemiec mieszkajacy od dawna w Polsce <teraz ma siec barow, pamietam jak wymyslalam z nim nazwe i szukalismy lokalu>.
Był wysportowany, pływał na desce, chodził na siłownie, tenisa itp. ale mimo wszytsko miałam poczucie ze to nie to samo jedrne ciało co np u 28 letniego mezczyzny. po jakims czasie zaczełam miec opory i jakoś tak sie rozmyło. zabijcie mnie ale nie wiem ile miał lat, jakies 38, moze wiecej. Moze to indywidualna sprawa, moze nie kazdy tak ma, nie wiem, nie mialam okazji sie przekonac.
to nie dla mnie, wole niewiele starszych od siebie.
Był wysportowany, pływał na desce, chodził na siłownie, tenisa itp. ale mimo wszytsko miałam poczucie ze to nie to samo jedrne ciało co np u 28 letniego mezczyzny. po jakims czasie zaczełam miec opory i jakoś tak sie rozmyło. zabijcie mnie ale nie wiem ile miał lat, jakies 38, moze wiecej. Moze to indywidualna sprawa, moze nie kazdy tak ma, nie wiem, nie mialam okazji sie przekonac.
to nie dla mnie, wole niewiele starszych od siebie.
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you
And if I'm ugly then
So are you
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”