Pieszczotki

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
Postautor: Bender » 18 gru 2004, 00:40

jony8 :564: za podejscie do sprawy

od siebie dodam ze pieszczoty anlane sa jak najbardziej obustronne
jednoczesny oral i stymulacja prostaty od srodka - odlot na maxa - najpier psrtyk ktos wylaczyl swiatlo a potem wybuch milonow gwiazd

nie bawie sie tak zawsze - ale od czasu do czasu zaszaleje sobie z moja nieco ;)
choc to ona sie dobiera do mojego tylka czesciej niz ja do jej

ostatnio zauwazylem ze czesciej mysli o takich zabawach i nie tylko, nakrecaja ja blyskawicznie
no coz - kobiete mam zboczona ;)
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
Awatar użytkownika
jony8
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: jony8 » 18 gru 2004, 00:47

eeeeeeee eech niestety nie doświadczyłem przyjemności w tym miejscu:) moja była która była oblatana i nieudawała niepotrzebnie księżniczki, pieściła mnie języczkiem ale jestem jakiś dziwny bo jak dłużej niż dwie sekundy w jakimś miejscu (nie mówię o fredzie:) ) mnie pieści to bodźce zanikają :(((( buuuu ale pieszczot prostaty nie zaliczyłem więć wierzę koledze na słowo:) Czytałem że jest to męski punkcik G ale ciężko chyba będzie dziewczyn namówić do włożenia tam paluszka:)))) bo to duże G kojaży im się z małym g.. :))))
Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
Postautor: Bender » 18 gru 2004, 01:01

nie martw sie - bez tego da sie zyc
jest tyle innych mozliwosci - patrz na Mav'a - wlazisz 30m pod wode i trzepiesz wacka - to musi byc odlot :)

ja nie zachecam mojej zeby robila tak albo inaczej - ona to lubi - mnie w tym nic nie przeszkadza - wiec kazde z nas jest zadowolone
a to ze niektorzy sie przy tym zniesmacza ?
nasze babcie by sie zniesmaczyly jakby uslyszaly o ciagnieciu druta :P
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 18 gru 2004, 01:11

patrz na Mav'a - wlazisz 30m pod wode i trzepiesz wacka
Bez przesady, to byly ledwie 4 do 5 metrow, poza tym pod woda byl tylko final :)

Co do meskiego punktu G - jakos go znalezc nie moge... :573:
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 18 gru 2004, 01:45

Bender pisze:nasze babcie by sie zniesmaczyly jakby uslyszaly o ciagnieciu druta :P

Myśle ze w tym miejscu sie myslisz :) Babcie tez kiedys miały po 20 lat :) Tez pewnie odstawialy z dziadkami takie cyrki ze szok :)
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 18 gru 2004, 14:25

Maverick pisze:
Mysiorek jeżeli tak to postawić to racja, na pewno częsciej ale jakoś nie wydaje mi się aby znał lepiej budowe moich narządów płciowych ode mnie.
Sadzisz ze wystarczy miec zeby wiedziec?

Wydaje mi się, że w mając na pewno wie się troche więcej, ma się inne doświadczenie pod tym względem chociaż znowu prawdziwy Partner taki przez duże "P" również sporo wie.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”