Pękło...

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 30 wrz 2004, 10:04

foxy_lady pisze:
krzys pisze:PEWNIE ZE NIC WIELKIEGO , ALE JAK ZA TO WAM SŁUZY !!! :547:

Juz miałam nie kontynuowac tematu ale nie moę :D
Jak nam to służy powiedz mi ???!!!! Na cerę, na humor ?

no własnie zarówno przy stosunku jak i seksie oralnym kończącym się w buzi? :D
podajcie, jakie korzysci z tego mamy
bo ja tylko albo aż przyjemność z tego czerpię
i tyle :)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 30 wrz 2004, 10:06

Nie moge sie dogrzebać artykółu na ten temat , musisz mi wiec uwierzyc na słowo ! tam badania były prowadzone na grupie bodajrze koszykarek , te ktore nasienie faceta przyjmowały , ze tak powiem czyl;i uzywały zapewne tabletek anty ! były po prostu zdrowsze miały lepsze wyniki itd.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Gambit
Początkujący
Początkujący
Postautor: Gambit » 30 wrz 2004, 11:24

Witam
Bez obrazy dla facetow ale jak to kiedys powiedzal Tomasz "Ciemnogrodem" wieje w waszych wypowiedziach panowie, sam osobisnie staram się nie używac ale to tylko dlatego ze pani tego chce, nie wiem jak to widza panie ale to już zakrawa na kpinę (jak 5% postow na tym forum). Ale wracając do tematu 90% odpowiedzialności za zabezpieczenie spada na kobiety i tego nic nie zmieni nam po prostu nie można ufac, tak smo jak lateksowi, a co do gumowcow to popieram meska czesc tego forum do bani. Tylko dlaczego krytykujecie zabezpieczenia meskie a damskie popieracie jak cholera, co do wychwalanie walorow wlasnej spermy to chyba tylko kobiety moga sie na ten temat wypowiedziec, jako ze sami brzydzicie sie jej jak cholera:D

…. Ale może się myle  ;)
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 30 wrz 2004, 11:34

ZA MŁODY JESTEŚ NA TYM FORUM ABY SIE W TYM TEMACIE WYPOWIADAĆ. pOCZYTAJ WSZYSTKIE TEMATY TO ZOBACZYSZ, ŻE NIKT Z NAS SIE NIE BRZYDZI, NIE 90% ODPOWIEDZIALNOŚCI SPADA NA PARTNERKĘ.

I TYLE censored W TYM TEMACIE.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 30 wrz 2004, 11:44

Gambit pisze:Witam
Bez obrazy dla facetow ale jak to kiedys powiedzal Tomasz "Ciemnogrodem" wieje w waszych wypowiedziach panowie, sam osobisnie staram się nie używac ale to tylko dlatego ze pani tego chce, nie wiem jak to widza panie ale to już zakrawa na kpinę (jak 5% postow na tym forum). Ale wracając do tematu 90% odpowiedzialności za zabezpieczenie spada na kobiety i tego nic nie zmieni nam po prostu nie można ufac, tak smo jak lateksowi, a co do gumowcow to popieram meska czesc tego forum do bani. Tylko dlaczego krytykujecie zabezpieczenia meskie a damskie popieracie jak cholera, co do wychwalanie walorow wlasnej spermy to chyba tylko kobiety moga sie na ten temat wypowiedziec, jako ze sami brzydzicie sie jej jak cholera:D

…. Ale może się myle  ;)

Mógłby tu wiele napisac , tylko po co ??? Dlaczego krytykuje ja naprzykład zabezpieczenia męskie , juz Ci mówie , bo i jednym i drugim odbierają przyjemnosc z sexu ! ale cóz Ty mozesz o tym wiedzieć :D ;) ;) (bez urazy ) ;) zabezpieczenia kobiece jak to zwiesz nie czynia tego !
Nikt tez tu z nas nie wychwala walorów spermy męskiej , zrobili to naukowcy ! (czytaj uwaznie )
gdzie jesty napisane iz brzydze sie własnej spermy , gdzie !!!????? JA NIE WYGANIAM KOBIETY PO STOSUNKU Z ŁÓZKA BY SIE UMYŁA ! :D :D :D
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 30 wrz 2004, 12:05

Gambit pisze: to już zakrawa na kpinę (jak 5% postow na tym forum)

uff dobrze ze tylko 5% :P
nam po prostu nie można ufac, tak smo jak lateksowi

chyba mówisz tylko o sobie. Widac sam nie jestes godny zaufania a lateksowi mozna ufac ale nie w 100%. to jasne.
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 30 wrz 2004, 13:01

Jak to komu? , Kobietą też , bo chyba o To ci chodzi , dodatkowych przyjemnosci ??? wybacz widocznie TY jesteś inna !! zadna podkreslam zadna z moich partnerek nie cierpi i nie cierpiała gumek . zadna !!
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 30 wrz 2004, 14:14

SueEllen nie jest sama, ja także nie mam zastrzeżen do prezerwatyw :547:

A co do Gambita,to bez sensu jest najezdzanie na niego za to, że ma 22 lata.Jego wiek, jego sprawa.Paranoja.To może lepoiej wprowadzmy ograniczenie wiekowe jak sie wchodzi na to forum, bo żygać mi się chce jak widzę, że ktoś pisze, że w wieku 22 lat to on na ten temat nie moze sie wypowiadac.
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 30 wrz 2004, 14:18

natasza pisze:A co do Gambita,to bez sensu jest najezdzanie na niego za to, że ma 22 lata.Jego wiek, jego sprawa.Paranoja..

wypowiedz Gambita byla srednio przyjemna, skrytykowal wszystkich facetow na tym forum i zaczal sie wymadrzac wiec mozna sie wkurzyc prawda ?
Ja tez nie mam nic przeciwko gumkom.
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 30 wrz 2004, 14:19

Nie najechałem na jego wiek, tylko na to, że jest młody na forum. Jakby poczytał wszystkie tematy to nie wypisywałby takich głupot, bo temat smaku spermy i odpowiedzialności za antykoncepcje był już wielokrotnie poruszany.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 30 wrz 2004, 14:20

Cos Ci sie pomyliło Nataszko ! Nikt nie najezdza na niego ze wzgledu na wiek tylko na wypowiedz
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 30 wrz 2004, 14:20

pewnie, że mają prawo się bronić :D , ale w tym rzecz, że jego wiek nie ma tu nic do gadania.
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 30 wrz 2004, 14:21

fish pisze:ZA MŁODY JESTEŚ NA TYM FORUM ABY SIE W TYM TEMACIE WYPOWIADAĆ. .

o to mi dokładnie chodziło g:hmm2
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 30 wrz 2004, 14:23

no doklladnie widze ze chodzi inaczej piszac " za krótko tu jestes "
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 30 wrz 2004, 14:23

A co do Gambita,to bez sensu jest najezdzanie na niego za to, że ma 22 lata.Jego wiek, jego sprawa

Tobie o to chodziło :)
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 30 wrz 2004, 14:25

krzys pisze:no doklladnie widze ze chodzi inaczej piszac " za krótko tu jestes "

przyznaje sie bez bicia do blednego zrozumienia tekstu Fisha :612:

:564:
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 30 wrz 2004, 14:28

I piwko za to na spotkaniu wyjazdowym :) :564:
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 30 wrz 2004, 15:24

Ja w sumie nie dziwie się dziewczynom, że idą od razu do kibla się powycierać, bo po całej akcji mocno z nich wycieka i można poplamić np. ulubiony kocyk mamusi :P

PS. Ale się rozpisaliście...
połowa postów OFFTOPIC :>
proponuję zamknąć to w cholerę.
hehe POZDRO
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
Awatar użytkownika
Gambit
Początkujący
Początkujący
Postautor: Gambit » 30 wrz 2004, 15:25

Witam :)
Moze i za mlody moze nie, nie krtykuje wszystkich facetow bo sam nim jestem, co do zaufania w chwilach uniesienia zazwyczaj sie zapomina o takich rzeczach (nie chodzi mi tu o forumowiczow, te posty czytaja nie tylko oni). Fish co do przeczytania postow to na 13000 przeczytalem 9000 z kawalkiem a czytam od tylu (czyli od najwczesniejszych postow na tym forum, przed padem serwera). Powiem ze to forum jest ok i tak trzymac, ale czasami wypowiedzi niektorych osob ... . Krzysztof nie przecze ze posiadasz wiedze i to spora oraz doswiadczenie, ale poczytaj sobie wlasne posy a i moze mnie zrozumiesz .... dla przykladu chcialbyc aby twoje dzici posiadajac wiedze o sexie, kozystaly z raz typu "jak nie chce to ja przycisnij .. .albo znajdz inna" tyle ze jak ktos kocha (badz jest zauroczony) to nie bedzie chcial stracic partnera zwlaszcza jak ma 17-18 lat, wiec sie zgodzi. (to raczej powinienem kierowac do Admina bo to jego slowa) :) ale nie chodzi mi o oskaerzanie kogos tylko o popatrzenie z punktu widzenia odwiedzajacych was ludzi.

ps1. jak kogos urazilem to sorrki :P
ps2. foxy_lady tu nie chodzi tylko o facetuw ale o podejscie, a co do zaufania to to byla przenosnia
ps3. jakie prezenty plec piekna dzisaj szykuje
ps4 co zlego to nie ja ... :D
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 30 wrz 2004, 15:39

odrazu lepiej :)

jan ie szykuje zadnych prezentow a miala byc ksiazka.
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you

agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 30 wrz 2004, 16:39

nie wyobrazam sobie nie pojsc do łazienki PO, jasne ze nie wybiegam od razu z łóżka ale zawsze ide sie odswiezyc dla higieny i lepszego samopoczucia!!
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 30 wrz 2004, 17:27

ale to już zakrawa na kpinę (jak 5% postow na tym forum
Z tego co widze Ty jeszcze tylu postow nie napisales abyt stanowily 5% calosc, wiec na kpine zakrawac moga narazie 2, a bedzie to 0,00001 czy cos kolo tego... Kapujesz? No, moze jak odpowiesz to beda 3.
Awatar użytkownika
Gambit
Początkujący
Początkujący
Postautor: Gambit » 30 wrz 2004, 18:01

Z tego co widze Ty jeszcze tylu postow nie napisales abyt stanowily 5% calosc, wiec na kpine zakrawac moga narazie 2, a bedzie to 0,00001 czy cos kolo tego... Kapujesz? No, moze jak odpowiesz to beda 3

.... moze Cie urazilem... OK... ale ... takie slowa moga mnie dotknac jak powie to Krzysiek, Fish i im podobni .... Kapujesz? :D
ps.kolejny post zakrawajacy na kpine to juz 3 :P
ps.1 Krzysiek moze za krotko ... jesli sugerowac sie data konta :)... ale ok :D
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 30 wrz 2004, 18:20

foxy_lady pisze:Odbieram wrażenie, że traktujecie spermę jak cos wspaniałego, boskiego i niech sie laski cieszą i dziękuja Wam że je ją obdarzycie.
Dla mnie to nic innego jak wydzielina o gluciastej konsystencji służąca prokreacji, napawde nic wielkiego. :P

Jezuuuu... naprawdę myślisz, że sperma jest potrzebna Kobietom TYLKO do zapłodnienia??Że po za tym jednym czy dwoma wydarzeniami w życiu już Ci się nie przydaje?
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 30 wrz 2004, 20:33

Gambit pisze:Witam :)
Moze i za mlody moze nie, nie krtykuje wszystkich facetow bo sam nim jestem, co do zaufania w chwilach uniesienia zazwyczaj sie zapomina o takich rzeczach (nie chodzi mi tu o forumowiczow, te posty czytaja nie tylko oni). Fish co do przeczytania postow to na 13000 przeczytalem 9000 z kawalkiem a czytam od tylu (czyli od najwczesniejszych postow na tym forum, przed padem serwera). Powiem ze to forum jest ok i tak trzymac, ale czasami wypowiedzi niektorych osob ... . Krzysztof nie przecze ze posiadasz wiedze i to spora oraz doswiadczenie, ale poczytaj sobie wlasne posy a i moze mnie zrozumiesz .... dla przykladu chcialbyc aby twoje dzici posiadajac wiedze o sexie, kozystaly z raz typu "jak nie chce to ja przycisnij .. .albo znajdz inna" tyle ze jak ktos kocha (badz jest zauroczony) to nie bedzie chcial stracic partnera zwlaszcza jak ma 17-18 lat, wiec sie zgodzi. (to raczej powinienem kierowac do Admina bo to jego slowa) :) ale nie chodzi mi o oskaerzanie kogos tylko o popatrzenie z punktu widzenia odwiedzajacych was ludzi.

ps1. jak kogos urazilem to sorrki :P
ps2. foxy_lady tu nie chodzi tylko o facetuw ale o podejscie, a co do zaufania to to byla przenosnia
ps3. jakie prezenty plec piekna dzisaj szykuje
ps4 co zlego to nie ja ... :D

W kwesti tego posta , pisz troche wyrazniej bo ni jak o co Ci chodzi z tymi dziecmi moimi !! ???? Znam moje posty i nie musze ich czytać , bo są takie jak mają byc , problem moze polegać jedynie na nie zrozumieniem ich przez Ciebie , albo nie zgadzaniem sie z nimi z racji Twego wieku , ja na pewne sprawy patrze inaczej ! i w 90% mam racje ! :D
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 30 wrz 2004, 21:07

Dobra Gambit, mniejsza o to :564: :564:
Czarek
Bywalec
Bywalec
Postautor: Czarek » 30 wrz 2004, 22:00

sęk w tym ze jej mama i tata są lekarzami a jesli dostanie pigułki to bedzie to miała wpisane w kartę a jej rodzice mogą sobie tę kartę czytac a one tego nie chce po prostu...

A prezerwatywa to był Durex
phi
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 30 wrz 2004, 22:35

"Wyciek" z kobiety PO może być problemem dla pościeli ale nie musi. Przecież... można partnerkę jeszcze języczkiem, ustami popieścić tak dokładnie, żeby nie musiała wyłazić z łóżka, nie? :D
Ja tak np. robiłem. I NIE BRZYDZIŁEM SIĘ. Za to brzydzę się ją TAM całować, gdy się kochaliśmy z gumką. Lateks ble. Śmierdzi guma i ma nieprzyjemny posmak.

Codziennie się trujemy o wiele wiele bardziej niż zażywając tę jedną pigułeczkę hormonalną...
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 30 wrz 2004, 23:21

SueEllen pisze:No to ja zapytam, bo niezmiernie mnie to ciekawi: do czego miałaby mi być potrzebna męska sperma poza zapłodnieniem?

"Kobiety, których partnerzy nie stosują prezerwatyw rzadziej cierpią na depresję, gdyż sperma zawiera związki antydepresyjne - wynika z badań naukowców z USA, które publikuje najnowszy numer "New Scientist".
Naukowcy pod kierunkiem Gordona Gallupa ze State University of New York prowadził badania w grupie 293 młodych kobiet. Uczestniczki zostały podzielone na grupy, ze względu na częstość z jaką ich partnerzy stosowali prezerwatywy w czasie kontaktów seksualnych.

Następnie wszystkie badane poddano testowi diagnozującemu depresję. Okazało się, że te kobiety, których partnerzy nigdy nie stosują prezerwatyw miały najmniejsze ryzyko depresji. W teście uzyskiwały najmniejszą ilość punktów.

W grupie kobiet, których partnerzy regularnie stosowali prezerwatywy częściej odnotowywano objawy depresji czy próby samobójcze.

Kobiety, które współżyły bez użycia prezerwatyw, reagowały tym większym obniżeniem nastroju, im dłuższa była przerwa w kontaktach seksualnych z partnerem. U kobiet, których partnerzy stosowali prezerwatywy nie obserwowano takiej zależności.

Według autorów, antydepresyjne działanie spermy może być związane z obecnością w niej hormonów oddziałujących na komórki nerwowe mózgu i wpływające na nastrój. Są to m.in. testosteron, estrogen, hormon luteinizujący, hormon FSH, prolaktyna czy prostaglandyny.

Te hormony są absorbowane przez nabłonek pochwy do krwiobiegu. Ich obecność można wykryć we krwi kobiety już po kilku godzinach od aktu płciowego. "

Może jednak sperma to coś więcej?
Może na zero nie wyjdziesz?
:P
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 30 wrz 2004, 23:47

Ja nie traktuję spermy jak czegoś wyjątkowego. Zwykle trafiałem tak, że to dziewczyny ceniły ją bardziej niż ja :D
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”