Dzindzer pisze:Bo tego jest się pewnym, że chce się seksu właśnie z ta osobą. Nie chodzi tu o to by się przespać z kim popadnie, byle był seks.
trudno po dwóch spotkaniach znać kogoś na tyle dobrze, by mu rozłożyć nogi
Moderator: modTeam
Dzindzer pisze:Bo tego jest się pewnym, że chce się seksu właśnie z ta osobą. Nie chodzi tu o to by się przespać z kim popadnie, byle był seks.
TedBundy pisze:A potem idzie fama, że łatwa, prosta i bezkolizyjna.
Marissa pisze:Porządny facet nie gada o seksie ze znajomymi
TedBundy pisze:facetów porządniejszych to może odrzucać w kontekście stałego związku.
Dzindzer pisze:A w kontekście podymania sobie
Dzindzer pisze:Ted o szmirach, te oto larwy potraciły status kobiet
Marissa pisze:Porządny facet nie gada o seksie ze znajomymi
Pit pisze:a kogo obchodzi jakaś fama
Pit pisze:co to znaczy wg ciebie porządny facet - koleś ktory pół roku biega za kobietą i błaga o seks ? I albo dostaje kopa jak się staje zbyt namolny , albo dostaje z łaski ochłapy które tylko z punktu widzenia fizjologicznego można nazwać seksem.
Zreszta niech sie jakies panie wypowiedza.
qweasd pisze:- ja sie czuje bardzo zle, brakuje mi bliskosci ze strony mojej dziewczyny, mowie tutaj o bliskosci czysto fizycznej oczywiscie.
TedBundy pisze:shaman napisał/a:
Ale pisz bardziej precyzyjnie, bo ktoś z boku może wywnioskować sobie definicję mówiącą iż jeśli ktoś jest otwarty, poważnie i z szacunkiem traktuje pragnienia swoje oraz drugiej osoby, to jest szmirą/rem
wiesz, co mam na myśli i co określam szmirstwem
qweasd pisze:Ja nie namawiam na sex. Nigdy nie namawiałem.
Ona sama musi tego chcieć.
Andrew pisze:Nie !... to Ty ją musisz zdobyć , posiaść . Namawiac to ją mozesz na pójście do kina na wybrany przez ciebie konkretny film!! a tu masz ja po prostu - wziaść -zerrznąć , wyruchać , kochać sie z nią zarazem itd.
TFA pisze:Jesli baba nie chce, to chlop sie moze dwoic i troic i nic z tego nie bedzie. Te cale zdobywanie to tak naprawde tylko formalnosc, a decyzja kobiety zapadla juz duzo wczesniej.
qweasd pisze:Facet tak nie robi!
friend pisze:Kobieta juz sobie ustala tak czy nie a potem to tylko gonienie króliczka
Pit pisze:jakie emocje potrafi w niej wywołać facet
Andrew pisze:Nie !... to Ty ją musisz zdobyć , posiaść . Namawiac to ją mozesz na pójście do kina na wybrany przez ciebie konkretny film!! a tu masz ja po prostu - wziaść -zerrznąć , wyruchać , kochać sie z nią zarazem itd.
friend pisze:Mocne słowa ....
Ktoś kiedys powiedział, że kobiety nie lubią gzrecznych chłopców tylko bardziej takich no wiecie
Imperator pisze:Ja mojej niemalże siłą ściągnąłem stanik pierwszy raz. Ale potem już było dobrze.
A w inne strategiczne miejsca dobrałem się zupełnie znienacka i niespodziewanie
zet pisze:jesli jest juz pierwszy pocalunek to do seksu jest z gorki, trzeba tylko isc do przodu
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 224 gości