WASZYM ZDANIEM ? BIELIZNA CZERWONA, BIAŁA CZY CZARNA ?

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 14 lip 2004, 22:38

Duszek pisze:a ja lubie chodzic w spodniach bez bielizny, ale to takie moje male zboczenie :-)

To mamy podobne zboczenia ! :D :D :D
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 14 lip 2004, 23:18

a ja lubie chodzic w spodniach bez bielizny, ale to takie moje male zboczenie

...nawet bez górnej jej części?
Kochać i być kochanym
adroit

Postautor: adroit » 14 lip 2004, 23:57

a mi sie wydawalo ze bielizna jak nazwa wskazuje jest biala. to inne kolory powinny sie inaczej nazywac. ja lubie czarna biala i brązową (gorzka czekolada) najlepiej albo gladka albo z nie przesadzoną iloscią koronek.oraz wszelkie sportowe.

chodzenie bez bielizny jest super. tylko trzeba dobrac na wierzch cos wygodnego.
a czy przeswituje? czasem moze o to chodzi?
Awatar użytkownika
lord dream
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: lord dream » 15 lip 2004, 08:49

chodzenie bez bielizny jest super. tylko trzeba dobrac na wierzch cos wygodnego.
No właśnie w tej dyskusji tylko i wyłącznie o to chodzi. Żeby było chociaż troszke widać. Fajnie jest mieć tą świadomość, że inni faceci mogą zerkać na moją dziewczyne z takim lekkim pożądaniem. I niestety dla nich TYLKO zerkać. :okulary:
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 15 lip 2004, 09:14

lord dream pisze:
No właśnie w tej dyskusji tylko i wyłącznie o to chodzi. Żeby było chociaż troszke widać. Fajnie jest mieć tą świadomość, że inni faceci mogą zerkać na moją dziewczyne z takim lekkim pożądaniem. I niestety dla nich TYLKO zerkać. :okulary:

prawda to jest to co Tygryski lubią najbardziej ! ;)
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 15 lip 2004, 12:28

krzys pisze:prawda to jest to co Tygryski lubią najbardziej ! ;)

Wyobraźnia czyni cuda.
A jak partnerka jest bez bielizny w kiecce w miejscu publicznym i jeszcze ma coś w środku ... :566:
Ufff... :P
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 15 lip 2004, 14:06

"Coś w srodku? " nie kumam , sprecyzuj !
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 15 lip 2004, 15:11

krzys pisze:"Coś w srodku? " nie kumam , sprecyzuj !

Ejże Krzysiu....
np. kuleczki :D
A jakie dodatkowe wrażenia słuchowe :)))) czły czas dają o sobie znać wokół :P
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 15 lip 2004, 19:17

A jak partnerka jest bez bielizny w kiecce w miejscu publicznym i jeszcze ma coś w środku ...

No jak dla mnie to już troche przesada. Rozumiem bez bielizny w miejscu publicznym ale jeszcze coś w środku i jak dają jeszcze o sobie znać. To już dla super odważnych dziewczyn.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 15 lip 2004, 23:29

Triniti19 pisze:No jak dla mnie to już troche przesada. Rozumiem bez bielizny w miejscu publicznym ale jeszcze coś w środku i jak dają jeszcze o sobie znać. To już dla super odważnych dziewczyn.

Widzisz...Triniti...
Nie wiadomo co jest przesadą.
A może powinno się miśkować tylko w jednej pozycji, bo inne to już przesada? ;)
Co kto lubi. I co kogo podnieca. Byleby nikomu nie robić krzywdy!

A dają znać jeśli się poruszysz... :P Jeśli nie, to cichutko jak makiem zasiał...
A wyobraźnia działa! A zmysły ...!
:619:
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 17 lip 2004, 15:46

Mysiorek każdy lubi co innego. Na ciebie może działać jak usłyszysz a na inną osobe sam fakt, że jego ukochana nie ma bielizny.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,

Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 17 lip 2004, 16:42

No jasne, że każdy "ma" inaczej.
I to jest fajne.
Ale aby dojść do kulek, najpierw trzeba przejść etap "bez bielizny" ;)
A co będzie kiedyś tam i do czego się posuniesz to już Twoja sprawa, Triniti.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 18 lip 2004, 15:41

A ja wlasnie chcialbym 1 dzien byc kobieta by zobaczyc jak to jest wyjsc w spudniczce bez majtek na ulice... Tego wam zazdroscze :)
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 18 lip 2004, 16:58

Maverick pisze:A ja wlasnie chcialbym 1 dzien byc kobieta by zobaczyc jak to jest wyjsc w spudniczce bez majtek na ulice... Tego wam zazdroscze :)

To przejedź się Mav do Szkocji... ;) :D :D
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 18 lip 2004, 21:10

Mysiorek pisze:
Maverick pisze:A ja wlasnie chcialbym 1 dzien byc kobieta by zobaczyc jak to jest wyjsc w spudniczce bez majtek na ulice... Tego wam zazdroscze :)

To przejedź się Mav do Szkocji... ;) :D :D

Brawo za świetny pomysł :564: !! Wtedy Maverick będziesz wiedział jak to jest :D.
Jak widać każde marzenie można spełnić :).

Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 24 lip 2004, 02:12

Ale ja nie chce tego robic jako facet ale jako kobieta zeby wiedziec co mysli i w ogóle to wtedy bym moze je bardziej zrozumial :)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 24 lip 2004, 08:52

A ja w ogóle chciałbym być kobietą !! te to sie mają fajnie ! po przezyciu lat 39 stwierdzam jednoznacznie , w nastepnym wcieleniu --- kobieta!!!!! koniecznie ! ale bede ządził :564:
Acha ,,, zapomniałem dodać koniecznie piękną ! (tak jak teraz jestem pieknym facetem ) :D :D :D :D :D :D :P
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 24 lip 2004, 13:49

Jeśli nie bez bielizny w ogóle, to mniej ważne w jakim kolorze, oby zawsze czysta i świeża (nawet podczas okresu).
Kochać i być kochanym
Angel

Postautor: Angel » 24 lip 2004, 14:17

Jarek pisze:Jeśli nie bez bielizny w ogóle, to mniej ważne w jakim kolorze, oby zawsze czysta i świeża (nawet podczas okresu).

Haha :D Gdybym mogła brac prysznic co dwie godziny to nei byłoby problemu, ale bywa że mam szkołę od 8.00 do 20.00 i wtedy ogólnie czuję się paskudnie...

A bielizna... mogę bez niej chodzić po domu i moge bez niej spać (jako że zazwyczaj nago śpię :D) ale tak poza tym to noszę. Dziewcyzna bez stanika moim zdaniem wygląda raczej paskudnie... zwłascza przy większym biuscie. Jakos nigdy nie lubiłam takich widoków.

A facet.... bokserki są fajne.... można strzelić chłopakowi z gumki od nich :P Często zachodzę mojego od tyłu i mu tak robię, potem on szuka okzji by się zemścić.... i dzień w szkole mija :D
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 24 lip 2004, 14:27

Haha :D Gdybym mogła brac prysznic co dwie godziny to nei byłoby problemu, ale bywa że mam szkołę od 8.00 do 20.00 i wtedy ogólnie czuję się paskudnie...

...tylko, że ja miałem na myśli kiedy wybierasz się na spotkanie z partnerem.Niestety, pewnie jeszcze długo u nas nie będzie warunków, żeby podczas pracy lub szkoły można było się odświeżyć. Ba, nawet nie w każdej damskiej toalecie są bidety, żeby kobieta po załatwieniu swej potrzeby fizjologicznej mogła się podmyć.Ale może dożyjemy jeszcze takich czasów...
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 24 lip 2004, 15:28

Ba, nawet nie w każdej damskiej toalecie są bidety, żeby kobieta po załatwieniu swej potrzeby fizjologicznej mogła się podmyć.Ale może dożyjemy jeszcze takich czasów...

Dożyjemy takich czasów jeżeli wszystkie inne "ważniejsze" rzeczy zostaną pomyślnie załatwione. Ale mam nadzieje, że będzie to jak najszybciej.

jako że zazwyczaj nago śpię

Ja nie śpie nago ze względu na to, że w nocy często się wierce i rzadko kiedy jak się rano budze mam na sobie kołdre.

Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 24 lip 2004, 16:13

Ja nie śpie nago ze względu na to, że w nocy często się wierce i rzadko kiedy jak się rano budze mam na sobie kołdre.
No i co z tego? Spisz w jednym pokoju z rodzicami...? Czy boisz sie ze ktos wejdzie :) Raz wejdzie, speszy sie i juz nie wejdzie. A Ty nawet o tym wiedizec nie bedziesz :)
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 24 lip 2004, 23:40

coś w tym jest, odkąd śpię nago nikt mi bez pukania do pokoju nie wchodzi :) ciekawe tylko kto miał to "szczescie" wejść ;)
a co do świeżości podczas spotkania z partnerem to bywa ze spotyka się z nim od razu po szkole. I dopiero w domu jest okazja na przysznic, najlepiej wspolny :D
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 25 lip 2004, 06:09

a co do świeżości podczas spotkania z partnerem to bywa ze spotyka się z nim od razu po szkole. I dopiero w domu jest okazja na przysznic, najlepiej wspolny

To mówisz tu o świeżości ciała, a my o bieliźnie.W takim przypadku Twoją bieliznę po całym dniu noszenia trudno nazwać świeżą.
Na czarnej i czerwonej bieliźnie najmniej widać ślady używania, dlatego ja najbardziej lubię białą, czystą i świeżą.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 25 lip 2004, 09:17

Podejrzewam, że każdy lubi czystą i świeżą, ale może znajdzie się tutaj jakis fetyszysta ;)
Ale od czego są wkładki...
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 25 lip 2004, 10:43

Podejrzewam, że każdy lubi czystą i świeżą,

Bo czysta i świeża podnieca, a ślady moczu, a jeszcze gorzej krwi, przynajmniej mnie nie. Myślę, że dla dziewczyny to też dyskomfort.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 25 lip 2004, 11:01

Jarek pisze:... a ślady moczu, a jeszcze gorzej krwi...

No nie no...
Ja tu jem śniadanie :563: ;)

Do moczu służy chusteczka higieniczna lub papierek, do krwi podpaska lub tampon.
A ja myślałem o owulacji, raczej.
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 25 lip 2004, 11:36

Maverick pisze:
No i co z tego? Spisz w jednym pokoju z rodzicami...? Czy boisz sie ze ktos wejdzie :) Raz wejdzie, speszy sie i juz nie wejdzie. A Ty nawet o tym wiedizec nie bedziesz :)

Nie śpie z rodzicami w pokoju bo sama mam pokój. No ale może to i racja, że nauczą się rodzice nareszcie pukać :D. No ale narazie nie ma ciepłego lata a ja musze spać przy otwartym oknie i czasami po prostu za zimno mi by było.

Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 25 lip 2004, 12:22

ja śpie przy otwartym oknie od wiosny do jesieni, a nago od poczatku wakacji :)
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”