Duszek pisze:a ja lubie chodzic w spodniach bez bielizny, ale to takie moje male zboczenie :-)
To mamy podobne zboczenia !
Moderator: modTeam
No właśnie w tej dyskusji tylko i wyłącznie o to chodzi. Żeby było chociaż troszke widać. Fajnie jest mieć tą świadomość, że inni faceci mogą zerkać na moją dziewczyne z takim lekkim pożądaniem. I niestety dla nich TYLKO zerkać. :okulary:chodzenie bez bielizny jest super. tylko trzeba dobrac na wierzch cos wygodnego.
a czy przeswituje? czasem moze o to chodzi?
lord dream pisze:No właśnie w tej dyskusji tylko i wyłącznie o to chodzi. Żeby było chociaż troszke widać. Fajnie jest mieć tą świadomość, że inni faceci mogą zerkać na moją dziewczyne z takim lekkim pożądaniem. I niestety dla nich TYLKO zerkać. :okulary:chodzenie bez bielizny jest super. tylko trzeba dobrac na wierzch cos wygodnego.
a czy przeswituje? czasem moze o to chodzi?
A jak partnerka jest bez bielizny w kiecce w miejscu publicznym i jeszcze ma coś w środku ...
Triniti19 pisze:No jak dla mnie to już troche przesada. Rozumiem bez bielizny w miejscu publicznym ale jeszcze coś w środku i jak dają jeszcze o sobie znać. To już dla super odważnych dziewczyn.
Mysiorek pisze:Maverick pisze:A ja wlasnie chcialbym 1 dzien byc kobieta by zobaczyc jak to jest wyjsc w spudniczce bez majtek na ulice... Tego wam zazdroscze
To przejedź się Mav do Szkocji...![]()
![]()
Jarek pisze:Jeśli nie bez bielizny w ogóle, to mniej ważne w jakim kolorze, oby zawsze czysta i świeża (nawet podczas okresu).
HahaGdybym mogła brac prysznic co dwie godziny to nei byłoby problemu, ale bywa że mam szkołę od 8.00 do 20.00 i wtedy ogólnie czuję się paskudnie...
Ba, nawet nie w każdej damskiej toalecie są bidety, żeby kobieta po załatwieniu swej potrzeby fizjologicznej mogła się podmyć.Ale może dożyjemy jeszcze takich czasów...
jako że zazwyczaj nago śpię
a co do świeżości podczas spotkania z partnerem to bywa ze spotyka się z nim od razu po szkole. I dopiero w domu jest okazja na przysznic, najlepiej wspolny
Maverick pisze:No i co z tego? Spisz w jednym pokoju z rodzicami...? Czy boisz sie ze ktos wejdzieJa nie śpie nago ze względu na to, że w nocy często się wierce i rzadko kiedy jak się rano budze mam na sobie kołdre.Raz wejdzie, speszy sie i juz nie wejdzie. A Ty nawet o tym wiedizec nie bedziesz
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 267 gości