SueEllen pisze:Nie, Krzysiu. Jestem w ciąży. Sparma moze spowodować zbyt otwarcie się szyjki macicy, a co za tym idzie, przedwczesny poród. Ciaża jest podwyższonego ryzyka, więc musimy bardzo na wszystko uważać.
Zaspokoiłam Twą ciekawosć?
A to dlaczego moze sperma to spowodować

? kto Ci takie cos powiedział?? po prostu nie wierze ! Moze znowu sie nie znam !?hmmmm??
w kazdym razie ma zona była 2 razy w ciąży i za kazdym razem zawsze sie kochalismy prawie do samego konca , choc przy koncu zostało juz mało pozycji do wykozystania , ale to inna sprawa , i rodziła w terminie, normalnie .
Zmien lekarza

skoro pozwala Ci sie kochac z prezerwatywą , a bez nie ! Jak zyje nie słyszałem o złym wpływie spermy na organizm kobiecy (higiena co innego)!!
Czytałem nawet ostatnio artykół o badaniach na kobietach które zabezpieczały sie w ten sposób ze sperma nie trafiała (nie miała kontaktu ) z pochwą i takie które to zabezpieczały sie ze sperma w nich zostawała , okazało sie ze ma ona dla was kobiet znakomity wpływ , jest czesciowo wchłaniana (a raczej białko ) przez wasz organizm , ale sie rozpisałem .....
Gratuluje ciąży zycze powodzenia , i nie wierzmy tak do konca lekarzom we wszystko , oni czesto sie asekurują .
Ale rób tak by Tobie było dobrze -PRZEDEWSZYSTKIM