A może by zmienić dawkę ? Można by było doprowadzić mężczyznę do szczytu w miejscu innym niż usta, chwilkę odpocząć i wtedy ... na pewno wypłynie z niego mniej.
Moderator: modTeam
SueEllen pisze:Nie, Krzysiu. Jestem w ciąży. Sparma moze spowodować zbyt otwarcie się szyjki macicy, a co za tym idzie, przedwczesny poród. Ciaża jest podwyższonego ryzyka, więc musimy bardzo na wszystko uważać.
Zaspokoiłam Twą ciekawosć?
Lady pisze:Wracajac do "lodow" chcialam zwrocic uwage panow na pewien aspekt z ktorego nie zdaja sobie pewnie sprawy!
Panowie, jest ogromna roznica w robieniu jezykiem dobrze kobiecie niz robienie "loda". Nie zrozumiecie tego poniewaz nie wiecie co to znaczy trzymac w ustach 17 cm narzad ktory umiemozliwia oddychanie!!!! Kazdy normalny czlowiek na naturalne odruchy obronne m.in. przed zatykaniem sobie gardla czyms co tak naprawed tam nie pasuje! Boli szczeka, trzeba sie namachac, zrobic z ust cos co ma imitowac sztuczna pochwe!!! I to wszystko tylko po to zeby potem facet mial jeszcze zal ze "bez polyku"!
Ja nie robie z tego powodu problemu . Moj facet to lubi wiec raz na jakis czas spotyka go ta przyjemnosc ale nic nie zmieni (zadna milosc!) faktu ze czynnosc ta nie nalezy do najprzyjemniejszych!!!! Nie jest to do konca naturalna czynnosc seksualna! Usta maja niestety inna funkcje!
ZNIKOMA !!
SueEllen pisze:Ostatnio się zdecydowałam na seks oralny - nie było tak źle. Tylko wcześniej mąz musiał trzy dni stosować specjalną dietę - bez miesa, bez kawy i bez piwa. W zyciu nie widziałam, żeby ktoś szedł na dietę z taką radoscią :twisted: Kiedy mu zakazałam jeszcze papierosów, wytzrzymał te trzy dni i zwatpił. A już myslałam, że zrobię mu pewnego rodzają terapię odwykową. Ponieważ nie możemy się na razie kochać (chyba, że z prezerwatywą - o ironio!) - przeszlibysmy na seks oralny połaczony z rzuceniem palenia. Teraz się chłopak miota jak ryba w sieci:
- a moze 12 godzin wystarczy?
- nie wystarczy :!: - choć prawdę powiedziawszy, wcale mi te papierosy tak bardzo nie przeszkadzają :twisted: . Ale to już pozostanie moja (i Waszą) tajemnicą :twisted:
Lady pisze:Oj upraszczasz moj drogi! Oczywiscie ze nie sprowadza sie to do "brania do paszczy 17 cm" aczkolwiek jest to pozadane!! Nie latwo jest byc kobieta, naczytac sie porad jak brac czlonka do samego gardla "zeby twoj mezczyzna byl naprawde zadowolony" a potem sprawdzac sie w praktyce! Wiadomo ze sa inne formy stymulacji oralnej ale wiekszosc facetow widzi to wlasnie tak! Jezeli ty do nich nie nalezysz to Twoja partnerka to prawdziwa szczesciara.
A poza tym mam uczucie ze niewiele wiesz na temat mojej wiedzy na ten temat. Pare moich zdan na ten temat nie upowaznia cie do tak ostrej oceny! :!:ZNIKOMA !!
A jednak A taka wojne ze mna toczyla. Rob mezowi fellatio co wieczor. Takie masz ode mnie zadanie domowe. Pozdrawiam
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 178 gości