MIŁOŚĆ FRANCUSKA

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 13 mar 2007, 14:41

jamaicanflower pisze:Chociaż można by umyć ząbki i nie wypłukiwać pasty do zębów, ponoć dla faceta to niezapomniane wrażenia :D

Tak samo ma dzialac cukierek mietowy, ale w praktyce troche inaczej to wyglada eeheh :P,
Awatar użytkownika
LauRKa
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: LauRKa » 13 mar 2007, 14:44

jamaicanflower pisze:
Yasmine pisze:"Idz kochanie sie umyc, ja za ten czas umyje zeby i bedzie tak.... sterylnie."

Yhy :/ <browar> Chociaż można by umyć ząbki i nie wypłukiwać pasty do zębów, ponoć dla faceta to niezapomniane wrażenia :D I potem obydwoje czują do siebie miętę ;)

Ja robiłam tak, ze brałam gorąca herbate i robiłam wielkiego łyka, tak żeby ogrzac sobie buzie i wsadzałam interes, a potem wkładałam do buzi kostke lodu, zeby ochłodzić buzie i znowu wsadzałam interes. Potem było na odwrót (on robił mi) i musze przynać, że było całkiem przyjemnie :)
"Dobrze widzi się tylko sercem. To, co ważne jest niewidoczne dla oczu."
LauRKa
Awatar użytkownika
jamaicanflower
Maniak
Maniak
Postautor: jamaicanflower » 13 mar 2007, 14:52

Yasmine pisze:Tak samo ma dzialac cukierek mietowy, ale w praktyce troche inaczej to wyglada eeheh :P ,

Jak? Bałabym się chyba tak śmigac wokół ciagutka języczkiem z cukierkiem, bo on przecież może mieć ostre krawędzie i jak pomyślę, że mogłabym Promyczkowi zrobić krzywdę <boje_sie> I sobie tym samym takowoż :P Z pastą chyba bezpieczniej? Jak myślisz, doświadczona Yasminko? ;)
// Life is...
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 13 mar 2007, 14:59

jamaicanflower pisze:bo on przecież może mieć ostre krawędzie

Ale jak juz troche sie possa cukierek to sie staje okragly i bez krawedzi i nie zrobi krzywdy :D.
Z pasta nie probowalam, ale mi sie znow wydaje za ostra :).
złotooka kotka
Weteran
Weteran
Postautor: złotooka kotka » 13 mar 2007, 15:02

Yasmine pisze:Z pasta nie probowalam, ale mi sie znow wydaje za ostra :) .

Ale to bez tubki. ;)
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
Awatar użytkownika
jamaicanflower
Maniak
Maniak
Postautor: jamaicanflower » 13 mar 2007, 15:03

LauRKa pisze:Ja robiłam tak, ze brałam gorąca herbate i robiłam wielkiego łyka, tak żeby ogrzac sobie buzie i wsadzałam interes, a potem wkładałam do buzi kostke lodu, zeby ochłodzić buzie i znowu wsadzałam interes. Potem było na odwrót (on robił mi) i musze przynać, że było całkiem przyjemnie :)

Hmm, ciekawe :) Wypróbuję, jeśli napady śmiechu przy tym ciągłym wyciąganiu, wciąganiu herbaty, śmiganiu językiem, ponownym wyciąganiu i śmiganiu lodowatym ozorkiem, mi na to pozwolą :D

[ Dodano: 2007-03-13, 15:11 ]
złotooka kotka pisze:Yasmine napisał/a:
Z pasta nie probowalam, ale mi sie znow wydaje za ostra :) .

Ale to bez tubki. ;)

<hahaha>
Yasmine pisze:Ale jak juz troche sie possa cukierek to sie staje okragly i bez krawedzi i nie zrobi krzywdy :D .

Ty nie znasz moich możliwości, ja jakoś nierównomiernie chyba ssam cukierki, bo każdy się ostry staje :D
// Life is...

WysypiskoLudzkichSił

iZałzawionyKrzakPytań

międzyMarzeniami,ASnem

jakiŚwiatBezNocy

...but a dream //
Awatar użytkownika
larena
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: larena » 13 mar 2007, 16:02

złotooka kotka pisze:Yasmine napisał/a:
Z pasta nie probowalam, ale mi sie znow wydaje za ostra .

Ale to bez tubki.

<hahaha>
jamaicanflower pisze:Ty nie znasz moich możliwości, ja jakoś nierównomiernie chyba ssam cukierki, bo każdy się ostry staje

ja mam podobnie wiec preferuje te kostki lodu
reaguję na magiczne dźwięki i trzaski z winylowej płyty. Bob Marley śpiewa pieśń, Niesie treść pełną miłości,
Która wypełnia cale pomieszczenie. Nie zauważam wrogich spojrzeń, Nie słyszę złych słów - Rozmyta.

http://rycerze.wp.pl/?ac=vid&vid=176166738
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 13 mar 2007, 16:21

Jarek pisze:
Anivi pisze:Mój chłopak zanim zrobię mu loda, szybciutko myknie do łazienki i ładnie "go" umyję

Toż to św. obowiązek oprocz codziennego porannego i wieczornego mycia (nie wyobrażam sobie inaczej).

właśnie sobie wyobraziłam: leżmy sobie razem przed tv, jakieś pieszczoty, zaczyna się robić kleiście, przymykam oczy i.... a tu facet wstaje i wychodzi do łazienki umyć sprzęt <hahaha> tak? <boje_sie>
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 13 mar 2007, 16:53

rozbiło mnie to mycie sprzętu tuż "przed". Litości! <hahaha> Takie akcje potrafią zarżnąć każdy rozwijający się miły klimat :]
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 13 mar 2007, 16:59

Bez sensu.

Facet ma mieć umytego zawsze - na wszelki wypadek! Nigdy nie wiadomo, kto mu będzie chciał zrobić loda. Panowie - bądźcie gotowi o każdej dnia godzinie albowiem nie wiadomo kiedy kobiecie zachce się uczynić tę czynność. <hahaha>

Znów nie można przesadzać z innym. Jasnym jest, że mało takich które lubią serek z podlaski <diabel> Ale znów, żeby pachniał fiutek kwiatami to już przegięcie. :)
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
jamaicanflower
Maniak
Maniak
Postautor: jamaicanflower » 13 mar 2007, 17:41

Imperator pisze:Znów nie można przesadzać z innym. Jasnym jest, że mało takich które lubią serek z podlaski <diabel> Ale znów, żeby pachniał fiutek kwiatami to już przegięcie. :)

Ciekawe ile trzeba dni żeby taki serek wyhodować :? Skoro nie trzy, to ja nie chce być z facetem, który nie myje się z wyboru dłużej :D

[ Dodano: 2007-03-13, 17:43 ]
A w ogóle co to za ciągutek bez swoistego zapachu, pachnący mydłem Arko czy inne Bambino? Tfu :D
// Life is...

WysypiskoLudzkichSił

iZałzawionyKrzakPytań

międzyMarzeniami,ASnem

jakiŚwiatBezNocy

...but a dream //
Awatar użytkownika
Lilith78
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Lilith78 » 13 mar 2007, 20:48

TedBundy pisze:rozbiło mnie to mycie sprzętu tuż "przed". Litości! Takie akcje potrafią zarżnąć każdy rozwijający się miły klimat

Fakt ,potrafia.Ale jesli ,on myl sie ostatnio ,rano ,a akcja toczy sie spontanicznie ,wieczorkkiem ,po ciezkim ,dniu to siła rzeczy trzeba o tą higienę zadbać i umknąć do łazienki.
Lili...."QUOD ME NUTRIT ME DESTRUIT"
"Kiedy nie mialam już nic do stracenia dostałam wszystko"
Kiedy o sobie zapomniałam ,odnalazłam samą siebie
Kiedy poznalam upokorzenie i całkowitą uległość stałam sie wolna."
Awatar użytkownika
me19
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: me19 » 13 mar 2007, 20:55

Jeśli nie jestem świeżo po kąpieli to nici z minetki. Tak po prostu mam ,robie to z szacunku dla mojego faceta. Za to nie-oralne zabawy - jak najbardziej:)
Sama też nie przepadam za niezbyt świeżym zapachem członka po całym dniu np pracy..
Lilith78 pisze:TedBundy napisał/a:
rozbiło mnie to mycie sprzętu tuż "przed". Litości! Takie akcje potrafią zarżnąć każdy rozwijający się miły klimat

Klimat mozna szybko odbudować;)
Awatar użytkownika
jamaicanflower
Maniak
Maniak
Postautor: jamaicanflower » 13 mar 2007, 21:27

Lilith78 pisze:Fakt ,potrafia.Ale jesli ,on myl sie ostatnio ,rano ,a akcja toczy sie spontanicznie ,wieczorkkiem ,po ciezkim ,dniu to siła rzeczy trzeba o tą higienę zadbać i umknąć do łazienki.

O jakiej Ty spontaniczności piszesz, skoro on nagle w środku zabawy musi lecieć do łazienki wymoczyc ciągutka, bo Ty takiego niepachnącego bratkami nie weźmiesz do ust?
me19 pisze:Jeśli nie jestem świeżo po kąpieli to nici z minetki. Tak po prostu mam ,robie to z szacunku dla mojego faceta. Za to nie-oralne zabawy - jak najbardziej:)
Sama też nie przepadam za niezbyt świeżym zapachem członka po całym dniu np pracy..

Ale w ten sposób nie dajesz sobie, ni jemu szansy poczuć naturalnego zapachu miejsc intymnych. A to, że cipka pachnie cipką, a penis penisem, to nie brak szacunku, a natura. Czyli, gdy macie 6-godzinny maraton nocny i on co dwie godzinki pragnie wypieścić Cię oralnie, to Ty biegasz do łazienki i myjesz się tej nocy 3 razy? :D
// Life is...

WysypiskoLudzkichSił

iZałzawionyKrzakPytań

międzyMarzeniami,ASnem

jakiŚwiatBezNocy

...but a dream //
złotooka kotka
Weteran
Weteran
Postautor: złotooka kotka » 13 mar 2007, 21:42

A ja jestem zapachowcem (moj glowny chyba zmysl) i wymagam swiezosci. Mi to wyraznie przeszkadza.
Jak sie nam na amory zbierze kiedy jestesmy "nieswiezy" to po prostu przenosimy zabawe do lazienki. Wspolne mycie idealnie zastepuje gre wstepna. Albo rezygnujemy z orala na rzecz klasycznego stosunku.
Inaczej czuje sie niekomfortowo, a co to za przyjemnosc kiedy ja sie musze zmuszac.

jamaicanflower pisze:Czyli, gdy macie 6-godzinny maraton nocny i on co dwie godzinki pragnie wypieścić Cię oralnie, to Ty biegasz do łazienki i myjesz się tej nocy 3 razy? :D

Ja biegam, bo inaczej po takiej nocy nabawilabym sie stanu zapalnego miejsc intymnych. :/
ABT
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: ABT » 13 mar 2007, 21:43

jamaicanflower pisze:[
Ale w ten sposób nie dajesz sobie, ni jemu szansy poczuć naturalnego zapachu miejsc intymnych. A to, że cipka pachnie cipką, a penis penisem, to nie brak szacunku, a natura. Czyli, gdy macie 6-godzinny maraton nocny i on co dwie godzinki pragnie wypieścić Cię oralnie, to Ty biegasz do łazienki i myjesz się tej nocy 3 razy? :D

Ok, ok, co innego 6 godzin pracy, a co innego 6 godzin w wyrze. Bez obrazy, ale ja bym sie porzygal :/
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 13 mar 2007, 21:58

złotooka kotka pisze:Ja biegam, bo inaczej po takiej nocy nabawilabym sie stanu zapalnego miejsc intymnych. :/

widze, ze ty tez z tych wrazliwych

Z potrzebami umytego faceta mam podobnie do kotki. Mój facet lubi isc pod prysznic po pracy, odpreza go to.
Awatar użytkownika
jamaicanflower
Maniak
Maniak
Postautor: jamaicanflower » 13 mar 2007, 21:58

złotooka kotka pisze:A ja jestem zapachowcem (moj glowny chyba zmysl) i wymagam swiezosci.

Tak z ciekawosci: co z zapachem spermy? Przyjmujesz ją do ust i pozwalasz w siebie wcierać czy nie?
złotooka kotka pisze:Inaczej czuje sie niekomfortowo, a co to za przyjemnosc kiedy ja sie musze zmuszac.

Jasne, że najważniejszy jest Twój komfort. Ja piszę ze swojego punktu widzenia - nie czulabym żadnej przyjemności, gdybym za każdym razem "nieświeżości", obawiała się, że jemu najdzie ochota na minetkę i bedę musiała smigac do łazienki, bo po całym dniu jestem dla niego "ofe".
ABT pisze:Ok, ok, co innego 6 godzin pracy, a co innego 6 godzin w wyrze. Bez obrazy, ale ja bym sie porzygal :/

Mój pracuje po 10 h i po tym czasie jest bardzo apetyczny :) A ja, jak się rano umyję i przed kąpielą wieczorkiem on się do mnie dobiera, to skupiam się na odbieraniu przyjemności, a nie gorączkowym kombinowaniu, jak tu ulotnic się do łazienki i wypachnić :)
Przepraszam, jeśli kogoś zniesmaczyłam swoim opisem (Złocia, ABT), ale musiałam się podzielić z Wami moim szczęściem <aniolek>
// Life is...

WysypiskoLudzkichSił

iZałzawionyKrzakPytań

międzyMarzeniami,ASnem

jakiŚwiatBezNocy

...but a dream //
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 13 mar 2007, 22:01

Jamajka - ja miałem podobnie. Żadne latania do łazienki. Wprawdzie nieraz mi się wymykała, mówiąc, że musi do łazienki ale ja jej nie puszczałem. Pachniałaby jakimś mydłem, płynem, ble. Nie lubię smakować syntetyków. :D

Awatar użytkownika
jamaicanflower
Maniak
Maniak
Postautor: jamaicanflower » 13 mar 2007, 22:04

Dzindzer pisze:Mój facet lubi isc pod prysznic po pracy, odpreza go to.

Czasem prysznic musi poczekać, są sprawy wyższej wagi :D
// Life is...

WysypiskoLudzkichSił

iZałzawionyKrzakPytań

międzyMarzeniami,ASnem

jakiŚwiatBezNocy

...but a dream //
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 13 mar 2007, 22:06

jamaicanflower pisze:Czasem prysznic musi poczekać, są sprawy wyższej wagi

no czasami jak tak czekam i czekam i tak mi sie teskni, to lece pod ten prysznic z nim, albo dopadam przed prysznicem, ale to przed glównie na seks
Awatar użytkownika
jamaicanflower
Maniak
Maniak
Postautor: jamaicanflower » 13 mar 2007, 22:10

Imperator pisze:Wprawdzie nieraz mi się wymykała, mówiąc, że musi do łazienki ale ja jej nie puszczałem. Pachniałaby jakimś mydłem, płynem, ble. Nie lubię smakować syntetyków. :D

Ano właśnie. Ja uwielbiam jak Promyczek pachnie sobą, jestem koneserką jego ciała :D Dla mnie nie musi się specjalnie myć :)
// Life is...

WysypiskoLudzkichSił

iZałzawionyKrzakPytań

międzyMarzeniami,ASnem

jakiŚwiatBezNocy

...but a dream //
złotooka kotka
Weteran
Weteran
Postautor: złotooka kotka » 13 mar 2007, 22:10

jamaicanflower pisze:Przyjmujesz ją do ust i pozwalasz w siebie wcierać czy nie?

Tak. Tak.
Sperma nie pachnie zle. Co innego przepocony fiutek.

jamaicanflower pisze:nie czulabym żadnej przyjemności, gdybym za każdym razem "nieświeżości", obawiała się, że jemu najdzie ochota na minetkę i bedę musiała smigac do łazienki, bo po całym dniu jestem dla niego "ofe".

Nie mam takiego problemu, nie przepadam za minetka. Raz na jakis czas jako urozmaicenie to moze byc, ale nic specjalnego. :]

Swiezy meski pot pachnie smakowicie. Ale facet po calym dniu, przepocony, nasiakniety zapachami miasta, spalinami, dymem papierosowym jest blee. Nawet zwykle przytulanie nie jest dla mnie komfortowe.

Ale to nie jest tak, ze ja za nic nie bede piescic oralnie jezeli on sie nie wypucuje. Nie raz sie zadrzylo. Po prostu nie lubie tego, a skoro moj o tym wie, to stara sie zawsze troche odswiezyc jesli tylko jest to mozliwe.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 13 mar 2007, 22:19

Imperator pisze:ja miałem podobnie. Żadne latania do łazienki

ba :] Najlepiej tak z rana,jeszcze rozespaną,przed skorzystaniem z tego cholernego prysznica <evilbat> Przycisnąć i nie popuścić <diabel>

Awatar użytkownika
jamaicanflower
Maniak
Maniak
Postautor: jamaicanflower » 13 mar 2007, 22:20

złotooka kotka pisze:Nie mam takiego problemu, nie przepadam za minetka.

Ja też nie :) Ale u Promyczka to stały punkt programu i dla niego przyjemność z serwowania mi minetki polega na tym, że może wypieścić moją cipeczkę o każdej porze dnia i nocy i taką właśnie - naturalną, bez mycia też. Kiedyś się umyłam tuż przed, to się na mnie boczył, że zrobilam to złośliwie i taka minetka to nie to samo, że jakby sie całował z wodą i mydełkiem :D
złotooka kotka pisze:Sperma nie pachnie zle. Co innego przepocony fiutek.

Oj, to ja mam zgoła odmienne zdanie na ten temat :D
złotooka kotka pisze:Ale facet po calym dniu, przepocony, nasiakniety zapachami miasta, spalinami, dymem papierosowym jest blee.

Łomatko, to co on wyprawia, że taki przepocony, śmierdzący spalinami, papierosami :>

[ Dodano: 2007-03-13, 22:24 ]
TedBundy pisze:ba :] Najlepiej tak z rana,jeszcze rozespaną,przed skorzystaniem z tego cholernego prysznica <evilbat> Przycisnąć i nie popuścić <diabel>

O tym mówię, mojemu też jakąś sadystyczną przyjemność sprawiało takie odcięcie mnie od prysznica. Tak było na początku, a teraz przekonałam się, że nawet taka po kilku godzinach mu smakuje, a może jeszcze bardziej :) I nauczyłam się tym rozkoszować <banan>
// Life is...

WysypiskoLudzkichSił

iZałzawionyKrzakPytań

międzyMarzeniami,ASnem

jakiŚwiatBezNocy

...but a dream //
złotooka kotka
Weteran
Weteran
Postautor: złotooka kotka » 13 mar 2007, 22:28

jamaicanflower pisze:Łomatko, to co on wyprawia, że taki przepocony, śmierdzący spalinami, papierosami :>

nic takiego nie robi, prawnikiem jest, w biurze pracuje. Wystarczy sie pokrecic po Warszawie.
Tu sie wlasnie ujawnia to, ze jestem zapachowcem. To co dla kogos jest lekko nieprzyjemnie mi smierdzi okrutnie.

jamaicanflower pisze:Ale u Promyczka to stały punkt programu

Dla mnie niestety minetka dziala hmm... obnizajaco nastroj. Po paru chwilach zaczynam sie zastanawiiac czy sloneczny zolty na suficie to byl na pewno dobry wybor. ;) Jakby moj chcial to robic stale to chyba moje libido byloby permanentnie na zerze absolutnym.

TedBundy pisze:ba :] Najlepiej tak z rana,jeszcze rozespaną,przed skorzystaniem z tego cholernego prysznica <evilbat> Przycisnąć i nie popuścić <diabel>

Z rana to co innego niz po calym dniu kiszenia sie w jeansach.
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 13 mar 2007, 22:38

jamaicanflower pisze:Łomatko, to co on wyprawia, że taki przepocony, śmierdzący spalinami, papierosami

Jak facet wrzuca węgiel do pieca w kotłowni, pije jabole na przerwie i kopci klubowe to nie dziwne. Fajfusowi też się po zapachu oberwie. :>

Z rana to co innego niz po calym dniu kiszenia sie w jeansach.

E tam. Kwestia zaufania - mi na początku się wyrywała alem jej nie puszczał. :]
A jeszcze jak w czasie okresu - tu już się mocniej opierała ale też ulegała i w końcu uznała, że widocznie mi się tak podoba i ona nic z tym nie może (i nie ma) zrobić. Rzekłem.

Awatar użytkownika
jamaicanflower
Maniak
Maniak
Postautor: jamaicanflower » 13 mar 2007, 23:24

Imperator pisze:Jak facet wrzuca węgiel do pieca w kotłowni, pije jabole na przerwie i kopci klubowe to nie dziwne. Fajfusowi też się po zapachu oberwie. :>

<hahaha> <browar>
Imperator pisze:A jeszcze jak w czasie okresu - tu już się mocniej opierała ale też ulegała i w końcu uznała, że widocznie mi się tak podoba i ona nic z tym nie może (i nie ma) zrobić. Rzekłem.

To jest dopiero komfort psychiczny i jaka satysfakcja, przynajmniej dla mnie, że naprawdę mu taka, a nie inna smakuje <banan>
// Life is...

WysypiskoLudzkichSił

iZałzawionyKrzakPytań

międzyMarzeniami,ASnem

jakiŚwiatBezNocy

...but a dream //
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 14 mar 2007, 06:14

To jest dopiero komfort psychiczny i jaka satysfakcja, przynajmniej dla mnie, że naprawdę mu taka, a nie inna smakuje

Tak ale jak sie chlapnie krwawą minetkę to potem człowiekowi jakby się chce jeść trochę. Może to wpływ żelaza z komórek krwi. :D

Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 14 mar 2007, 06:27

Imperator pisze:Fajfusowi też się po zapachu oberwie

ano taka prawda. Po prostu się masakrycznie spoci <diabel> A rozkładający się pot w tych ciekawych miejscach fiołkami potem nie zalatuje :D Po prostu - zachowanie odpowiednich proporcji :)
Co innego przyjść z biura,co innego ze zrzucania pryzmy węgla do piwnicy :] Mała różnica,ale jednak.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”